• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۰۰۴۵
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۷
بوشهر » اجتماعی

۷۵ درصد مصرف برق استان را بخش سرمایشی به خود اختصاص داده است

نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ناترازی ۲٠ هزار مگاواتی برق در کشور، اعلام کرد که در استان بوشهر، ۷۵ درصد مصرف برق به بخش سرمایشی اختصاص دارد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، غلامحسین زارعی با حضور در مرکز دیسپاچینگ استان بوشهر از روند فعالیت‌ها و زیرساخت‌های این مرکز بازدید کرد و گفت: هم اکنون در کشور با ناترازی انرژی مواجه هستیم که استان بوشهرهم متاثر از این ناترازی است وهمین عامل موجب کمبودهایی در استان شده است البته در این میان شرکت برق استان همه تلاش خود را برای پایداری برق به کار گرفته است.

او اضافه کرد: در کشور ۶۴ هزار مگاوات برق تولید می شود و مصرف ۸۴ هزار مگاوات است یعنی ۲۰ هزار مگاوات کسری و ناترازی در کشور و استان داریم اما انتظار می رود با توجه به شرایط آب و هوایی و جغرافیایی استان خاموشی و ناترازی کمتر در استان تاثیرگذار باشد مشترکین هم باید با مصرف بهینه در مدیریت انرژی کمک حال باشند.

دبیر کمیسیون اقتصادی مجلس از تصویب پیشنهاداتی در حوزه برق در مجلس شورای اسلامی ودر قانون بودجه ۱۴۰۴ خبرداد و گفت: این پیشنهاد برای اجرا به دولت ابلاغ شده است و برای لایحه بودجه ۱۴۰۵ که آذرماه تقدیم مجلس می شود هم پیشنهاداتی در زمینه برق در مناطق گرمسیر کشور داریم که در صورت تصویب گره‌ای از مشکلات مردم را باز می‌کند.

زارعی بیان داشت: مورد دیگر در زمینه خسارتی است که در اثرخاموشی‌ها و نوسان برق به لوازم برقی مشترکین وارد می شود که براساس بند ۳ تبصره ۱۴ قانون بودجه که در سال ۱۴۰۴ تصویب شد دولت را مکلف کرد انعقاد قرارداد بیمه، با بیمه های طرف قرارداد را انجام دهد تا خسارت مشترکین جبران شودکه تاکنون انجام نشده اما مکاتباتی صورت گرفته، در اسرع وقت به سرانجام برسد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر نیز گفت: در سطح ملی ناترازی میان عرضه و تقاضا برق وجود دارد و در بخش های مختلف بنا به تکالیفی که از شورای عالی امنیت ملی و ابلاغیه وزارت نیرو، باید این ناترازی را مدیریت کنیم.

غلامرضا حشمتی افزود: در استان های گرمسیر به واسطه سهم سرمایشی که در مصرف دارند ۷۵ درصد مصرف استان را بخش سرمایشی به خود اختصاص داده است اما با توجه به ظرفیت های موجود می توان با مدیریت بهینه مصرف و خاموش کردن یک کولر اضافی توسط هر مشترک به رفع خاموشی ها و ناترزی ها کمک کرد.

او اضافه کرد: هر مشترک می تواند با استفاده از نور طبیعی در روز و خاموش کردن لامپ اضافی در شب، خاموش کردن روشنی های غیر ضرور توسط مشترکین تجاری و اصناف ، کمک کند تا مدت باقی مانده از تابستان را با کمترین چالش و خاموشی پشت سربگذاریم.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان؛ ادامه پیگیری‌ها برای دستگیری ضارب سوم
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
بازدید فعالان رسانه‌ای بین المللی از نمایشگاه هسته‌ای
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
جلسات صحن و کمیسیون‌های مجلس ۱۴۰۴/۰۴/۲۹
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
ثبت جهانی دره خرم‌آباد گامی برای توسعه گردشگری در لرستان
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
تقویم روز و اوقات شرعی دوشنبه ۳۰ تیر
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
غزه تنهاتر و مظلوم‌تر از همیشه
خرید تضمینی بیش از ۸۵ هزار تن گندم در آذربایجان شرقی
برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای اقتدار شمال غرب تبریز
ضرورت صرفه جویی در مصرف آب
تجلیل از خادمان و خدمتگزاران حسینی در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
از دل تهدید تا اوج اقتدار؛ ۱۲ روزی که ایران را دوباره ساخت
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
انفجار یک ساختمان در خیابان باهنر رشت
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
موافقت با تشکیل کمیسیون مشترک سازمان ملی مهاجرت براساس اصل ۸۵ قانون اساسی