پخش زنده
امروز: -
با حضور مسولان استانی و کشوری سیروس امینی به عنوان مدیرکل جدید اداره زندان های کهگیلویه و بویراحمد معرفی شد .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، معاون قضایی ، اجرای احکام و امور مجلس سازمان زندان های کشور در این مراسم به موضوع اشتغال و حرفه آموزی زندانیان اشاره کرد و افزود : در تمامی استان های کشور دوره های مختلف آموزش فنی و حرفه ای برگزار و برای ایجاد اشتغال از زندانیان حمایت های لازم صورت می گیرد .
حمید اسدی از فراهم شدن زمینه تحصیل و آموزش زندانیان خبر داد و گفت : در حوزه فرهنگی ، آموزشی و سواد آموزی زندانیان این امکان فراهم شده تا مددجویان در تمامی مقاطع تحصیلی ابتدایی، راهنمایی، دبیرستان و دانشگاه مشغول تحصیل شوند و همچنین در بحث حفظ و قرائت قرآن نیز رشد چشمگیری داشتیم .
مدیرکل سابق زندانهای استان کهگیلویه و بویراحمد هم در این مراسم گفت : در پنج سال گذشته ، یکهزار و شش نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در استان با مجموع بدهی این افراد بالغ بر هزار میلیارد تومان آزاد شدند که با همکاری و پیگیری شوراهای حل اختلاف و مددکاران حدود ۷۸ درصد این مبلغ بخشیده شد.
منصور بیژنی افزود : با تلاش انجمن حمایت از زندانیان نیز 200 زندانی در استان آزاد شده اند .
در این مراسم، محبوب افراسیاب، رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد نیز به اهمیت عفو و گذشت در جامعه اسلامی و نقش آن در پویایی بنیانهای اجتماعی و خانوادگی اشاره کرد و گفت : فاصله میان معارفه و تودیع، تنها یک لحظه است. این همدلی و همکاری مشترک در امور اداری، بهزودی به خاطرهای ماندگار تبدیل خواهد شد. بیایید با هم بودن را قدر بدانیم و با اتحاد، خدمترسانی کنیم.
در پایان از خدمات منصور بیژنی تجلیل و سیروس امینی به عنوان مدیر کل جدید اداره زندان های استان معرفی شد .