• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۴۲۵۵۹
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۴
سیاسی » دولت
معاون اول رئیس جمهور در دیدار با نخست وزیر روسیه:

حل مسائل منطقه نیاز به دخالت و ورود کشور‌های خارجی ندارد

معاون اول رئیس جمهور گفت: راهبرد جمهوری اسلامی ایران، دخالت نکردن کشور‌ها و نیرو‌های خارجی به ویژه در ژئوپلوتیک منطقه است.

حل مسائل منطقه نیاز به دخالت و ورود کشور‌های خارجی ندارد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمدرضا عارف صبح امروز به وقت محلی در دیدار با میخائیل میشوستین، نخست وزیر روسیه که در حاشیه نشست نخست وزیران اتحادیه اقتصادی اوراسیا برگزار شد، بر اهمیت ارتقای روابط دو کشور در زمینه مسائل منطقه‌ای تاکید کرد.

معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران برای افزایش همکاری‌های دوجانبه، چند جانبه و منطقه‌ای با روسیه آمادگی کامل دارد، به مذاکرات هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: ایران همواره به دنبال مذاکرات و اعتمادسازی در خصوص فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای خود بوده است، اما کشور‌های غربی از ابتدا مسئله هسته‌ای ایران را به یک پروژه سیاسی تبدیل کردند.

او همچنین با اشاره به مواضع برخی از کشور‌های اروپایی درخصوص اسنپ بک، گفت: از نظر حقوقی معتقد هستیم که  سه کشور اروپایی حق دخالت در این مسئله را ندارند و پیشنهاد‌های کشور اروپایی عملاً به رسمیت شناختن مواضع غیر اصولی آمریکا در مذاکرات هسته‌ای است.

عارف با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران هیچگاه به دنبال استفاده غیر صلح‌آمیز از فناوری‌ها به ویژه فناوری هسته‌ای نبوده است، ادامه داد: رژیم صهیونیستی با همکاری آمریکا در میانه مذاکرات غیر مستقیم به ایران حمله کرد و استادان برجسته، فرماندهان نظامی و شهروندان ایرانی را شهید کرد که هیچ دلیل منطقی و محکمه پسند برای این حمله وجود نداشت، این در حالی بود که روند مذاکرات به زعم آمریکا در حال رسیدن به مرحله اعتمادسازی بود.

معاون اول رئیس جمهور با محکومیت جنایات رژیم جعلی صهیونیستی در غزه تصریح کرد: رژیم صهیونیسنی کماکان رفتار غیر انسانی و ظالمانه خود را به جهانیان نشان می‌دهد و به دنبال تثبیت تجاوزات خود در غزه و گرفتن حق زندگی از ساکنان آن است که باید برای جلوگیری از این جنایت‌ها همکاری‌ها افزایش یابد.

عارف تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همانند روسیه مخالف یک جانبه‌گرایی آمریکا در جهان است و باید راهبرد چند جانبه‌گرایی و امنیت و ثبات منطقه با کمک کشور‌های منطقه دنبال شود و حل مسائل منطقه نیاز به دخالت و ورود کشور‌های خارج از این منطقه را ندارد، چرا که کشور‌ها توانایی حل مسائل خود را دارند.

او همچنین با اشاره به تحولات قفقاز خاطرنشان کرد: از هرگونه تفاهم و همکاری برای تنش زدایی و روابط دوستانه و صمیمانه کشور‌های منطقه و همسایه استقبال می‌کنیم، البته راهبرد ایران دخالت نکردن کشور‌ها و نیرو‌های خارجی به ویژه در ژئوپلوتیک منطقه است چرا که مسائل منطقه نیازی به نیرو‌های خارجی ندارد و تمامی کشور‌های حوزه قفقاز و آسیای مرکزی می‌توانند در صلح ثبات و امنیت با یکدیگر زندگی کنند.

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران به توسعه و تعمیق جدی و مستمر همکاری‌ها در همه زمینه‌ها با کشور دوست و برادر روسیه معتقد است، ادامه داد: ظرفیت‌های همکاری تهران- مسکو فراتر از ظرفیت‌های موجود است و برخی مسائل بروکراتیک روند همکاری‌ها را کند کرده است که باید ارتباطات در چارچوب برنامه جامع راهبردی به ویژه در حوزه‌های انرژی، گردشگری حمل و نقل، ریلی و کریدور‌ها دنبال شود.

عارف افزود: باید کمیسیون‌های مشترک همکاری دو کشور بیش از گذشته فعال شود و دستاورد‌های علمی و فناوری ایران و روسیه به اشتراک گذاشته شود.

میخائیل میشوستین، نخست وزیر روسیه نیز در این دیدار با تاکید بر اینکه همکاری‌های تجاری و اقتصادی ایران و روسیه در سال‌های گذشته افزایش چشمگیری داشته است، تصریح کرد: اجرای موافقتنامه تجارت آزاد بین ایران و اتحادیه اوراسیا در افزایش حجم روابط ایران با کشور‌های منطقه در زمینه‌های مختلف تاثیرگذار است و در این راستا ایجاد کریدورشمال- جنوب در تعمیق این روابط حائز اهمیت اساسی است.

وی با اشاره به تماس‌های مداوم و سازنده دیپلماتیک سران دو کشور بر ضرورت ارتقا گسترش همکاری‌ها در حوزه‌های علمی و فناوری، گردشگری و به ویژه اجرای توافقات و تفاهمات فیمابین تاکید کرد.نخست وزیر روسیه با اشاره به تحولات در منطقه قفقاز  تاکید کرد: تمامی کشور‌های منطقه باید بر اساس اصل حسن همجواری با یکدیگر روابط داشته باشند و می‌توانیم آینده منطقه را با کمک یکدیگر بسازیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف ۵۶۵ قلم لوازم خانگی فاقد مجوز در جوانرود
تاریخ فلسفه فقط فلسفه یونان نیست
اجرای طرح بهینه‌سازی مصرف انرژی در صنایع انرژی‌بر
چمران : درخصوص حریم دعوایی نداریم، منطقی صحبت می‌کنیم تا به نتیجه برسیم
دیدار مردمی رئیس کل دادگستری خوزستان با ۲۱۰  نفر از مراجعه‌کنندگان 
ترکیب تیم ملی هندبال ایران برای حضور در بازی‌های همبستگی اسلامی
راه اندازی ۱۱۴ پایگاه سوادآموزی در مدارس ابتدایی لرستان
درخواست تولیت آستان قدس رضوی برای جلوی از ساخت و ساز‌های نامتناسب در مشهد
همسر شهید سرلشکر فلاحی دار فانی را وداع گفت
بازگشت به زندگی آقایی ۷۱ ساله، پس از احیا موفق توسط پرسنل اورژانس شهری جاجرم
استاندار زنجان به‌عنوان پیشرو در ساماندهی امور جوانان
اجرای کامل برنامه پزشک خانواده در استان همدان
بدون اصلاحات بنیادی، دستیابی به تورم تک‌رقمی رؤیایی دست‌نیافتنی است
پایداری آب روستا‌های باوی با اجرای خط انتقال آب خام تاسیسات شهدای‌ام‌الغریب
آمادگی کامل آذربایجان‌غربی برای زمستان با ۶۷ راهدارخانه فعال
رونمایی از سامانه استعلامات قانون الزام
گرامیداشت ایام فاطمیه در دبیرستان معارف اسلامی صدرای مهریز
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
آتش‌سوزی محدود در بخش NICU بیمارستان کودکان بندرعباس
آمار طلاق در البرز در سه سال گذشته کاهش یافته است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)