• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۵۰۳۴۰
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۲
علمی و فرهنگی » معارف

مساجد پرچمدار و نماد‌های مقاومت در دفاع دوازده روزه هستند

گرامیداشت یاد ائمه جماعات شهید در جنگ دوازده روزه رژیم صهیونیستی علیه ایران و تجلیل از مساجد فعال در طول جنگ دوازده روزه، از برنامه‌های روز جهانی مسجد است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت‌الاسلام محمد ابراهیم، رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد با اشاره به برپایی اجلاس روز جهانی مسجد با حضور مقامات ارشد نظام، ائمه جماعات و فعالان مسجدی استان تهران گفت: این اجلاس ششم شهریور ماه برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام محمد ابراهیم با بیان اینکه امسال شعار اجلاس روز جهانی مسجد «مسجد، محور وحدت، سنگر مقاومت»، است، افزود: تفاوت اجلاس امسال با سال‌های گذشته در این است که به صورت ویژه میزبان ائمه جماعات مساجد پرچم‌دار هستیم، چراکه در جریان حمله رژیم صهیونیستی و دفاع مقدس ۱۲ روزه، مساجد سنگر مقاومت و محور وحدت در محلات بودند.

وی افزود: مرکز رسیدگی به امور مساجد با همکاری دستگاه‌ها و نهاد‌های عضو قرارگاه ملی مسجد در این اجلاسیه، از این مساجد با هدف الگودهی، به شکل ویژه قدردانی می‌کند.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد ادامه داد: این مساجد و ائمه جماعات آن با الگوبرداری از مسجد جامع خرمشهر که در هجوم رژیم بعثی نماد و سنگر مقاومت شد، ایستادگی کردند و ایستادند.

حجت الاسلام ابراهیم دربارۀ دیگر برنامه‌های روز جهانی مسجد، گفت: تجلیل از ائمه جماعات شهید همچون سنوات گذشته ذیل برنامه‌های اجلاس مورد توجه است؛ سال گذشته از شهید جمهور آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی تجلیل کردیم؛ شهید رئیسی دو دهه امام جماعت یکی از مساجد تهران بود؛ امسال نیز از حجت الاسلام نیازمند تجلیل می‌کنیم که به همراه خانواده در حمله رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.

وی با بیان اینکه ائمه جماعات در این جنگ دوازده روزه سنگر مسجد را مستحکم و فعال نگاه داشتند، افزود: در این ایام اتفاق ویژه‌ای رقم خورد و برگ زرینی از فعالیت‌های مسجدی به وقوع پیوست، برای مثال چند مسجد که در نزدیکی محل اصابت پرتابه‌ها و موشک‌های رژیم صهیونیستی قرار داشتند، تخریب شده یا آسیب دیدند، با این وجود امام جماعت و مردم با بیرون کشیدن فرش‌ها از میان آوار‌ها و اقامه نماز در کوچه، اجازه ندادند که نماز جماعت تعطیل شود و تلاش مردم برای بازگشت به زندگی عادی با محوریت مسجد در این مناطق ادامه یافت.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد گفت: مثال دیگر زمانی بود که مامومین حین اقامه نماز قضای ظهر بودند که به صورت هفتگی در یکی از مساجد برگزار می‌شد، اما در همان زمان، موشک رژیم صهیونیستی در جوار و نزدیک این مسجد اصابت کرد و شیشه‌ها شکست و مسجد هم آسیب دید، اما مردم حین نماز شیشه‌ها را کنار زدند و نماز را ادامه دادند و بعد از نماز هم مسجد را تعطیل نکردند، بلکه به کمک نیرو‌های امدادی و امنیتی و با قرنطینه محله و پذیرایی از این نیرو‌ها در ایستگاه‌های صلواتی، مقاومت و سلحشوری نشان دادند.

حجت الاسلام ابراهیم با بیان اینکه فعالیت مسجد در جنگ دوازده روزه به مثابه قوت قلب در محلات بود اظهار کرد: این فعالیت‌ها مشت محکمی بر دهان دشمن است تا بدانند که مردم هیچ‌گاه در دفاع از مملکت و مرز و بوم خود، هیچ سنگری به ویژه مسجد را رها نمی‌کنند ولو با اهدای جان خود و فرزندانشان؛ مردم همواره مدافع این مملکت خواهند بود.

وی با تاکید بر توجه ویژه رئیس جمهور به نقش مساجد در کاهش آسیب‌های اجتماعی و افزایش مشارکت‌های مردمی در قالب قرارگاه ملی مسجد گفت: تاکید ریاست جمهور بر فعالیت‌های محله محور است و مساجد می‌توانند نقش اساسی در این برنامه‌ها داشته باشند بر همین اساس گسترش فعالیت مساجد در محور‌های پنجگانه معنویت دعا و مناجات، معرفت افزایی و جهاد تبیین، حفاظت و امنیت محله، معیشت و اشتغال، امداد، نجات و درمان انجام شده است که مساجد پرچمدار، آغازگر این فعالیت‌ها بوده و به مرور این فعالیتها، با محور قرار گرفتن مساجد توسعه خواهد یافت.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد تهران گفت: در «مساجد برقرار» قطعاً سه وعده نماز جماعت برگزار می‌شود. این مساجد از اذان صبح تا بعد از نماز مغرب فعال هستند. هم اکنون ۷۰۰ مسجد در تهران به عنوان مسجد برقرار، توانسته‌اند مسجد را فعال نگه دارند.

گفتنی است: این اجلاسیه هر سال در ۳۱ مرداد برگزار می‌شد، اما امسال به دلیل همزمانی این روز با ایام شهادت پیامبر اکرم (ص) و امام حسن مجتبی (ع)، به ششم شهریور ماه موکول شد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کاهش ۴۵ درصدی تلفات تصادف‌های رانندگی در خدابنده
بارش بیش از ۲۱۱ میلی متر باران در کیش
مدارس جاسک آماده اسکان اضطراری
افتتاح رسمی صحن مطهر حضرت زهرا(س)
ثبت نام در فرایند ارزیابی و انتخاب برند برتر ملی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
خدمات رسانی شبانه روز ستاد مدیریت بحران در کیش
واریز یارانه یسنا، همزمان با شب یلدا
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۲۷ آذر
محاسبات دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه فرو ریخت
کنترل بیولوژیک افت ذرت
پرواز اورژانس هوایی برای نجات نوزاد در طالقان
خدا جواب بازیکنان پرسپولیس را داد
مسابقات آزاد تپانچه بانوان؛ هانیه رستمیان قهرمان شد
تشدید بارندگی ها در پایان هفته سمنان
بیانیه کمیته انضباطی درباره توهین‌ها و فحاشی تماشاگران فوتبال
نعمت بی دریغ، ایران غرق در برکت برف و باران
عملیات بهسازی قبور معصوم زاده بجنورد متوقف شد
مصر و امضای یک قرارداد تازه عربی با رژیم صهیونی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
هوای سرد در تهران ماندگار است
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
ادامه عملیات بارورسازی ابر‌ها تا پایان بهار
جام جهانی اسکیت رولبال؛ بانوان ایران بر سکوی سوم جهان ایستادند
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)