• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۷۸۳۸۶
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۳
آذربایجان غربی » سیاسی

دفاع مقدس یک فرهنگ ناب برای جهانیان است

امام جمعه بوکان گفت: دفاع مقدس نه یک واقعه تاریخی بلکه رویداد عظیم فرهنگی و نماد ایستادگی، ایمان و غیرت ملت ایران است.

دفاع مقدس یک فرهنگ ناب برای جهانیان است

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛ امام جمعه بوکان در خطبه‌های امروز نمازجمعه این شهر که با حضور گسترده نمازگزاران در مسجد جامع   برگزار شد یاد و خاطره شهدا و ایثارگران را گرامی داشت و گفت: دفاع مقدس، نماد ایستادگی، ایمان و غیرت ملت ایران است.
 
ماموستا ملا عباس احمدی دفاع مقدس را نه یک واقعه تاریخی بلکه فرهنگی برشمرد که جهان را تحت تاثیر خود قرار داد.

وی افزود: در آن دوران، جوانان این مرزوبوم با جان‌فشانی از خاک، ناموس و ارزش‌های اسلامی دفاع کردند و امروز وظیفه ماست که این ارزش‌ها را زنده نگه داریم و به نسل‌های آینده منتقل کنیم.
 
 امام‌جمعه بوکان اظهارداشت: فرهنگ دفاع مقدس یعنی ایثار، مقاومت، توکل به خدا و وحدت ملی. این فرهنگ باید در مدارس، دانشگاه‌ها، رسانه‌ها و خانواده‌ها تقویت شود تا جامعه در برابر تهدیدات فرهنگی و اقتصادی مقاوم بماند.
 
 وی همچنین از مسئولان فرهنگی خواست تا با تولید محتوا‌های فاخر، ارزش‌های دفاع مقدس را به زبان نسل جوان منتقل کنند.
 
ملا عباس احمدی تصریح کرد: نسل امروز باید بداند که امنیت و آرامش امروز، حاصل خون شهیدانی است که بی‌ادعا رفتند تا ما بمانیم، نباید اجازه دهیم این ارزش‌ها در هیاهوی روزمرگی فراموش شوند.
 
 وی در بخش دوم خطبه‌های این هفته نمازجمعه بوکان با اشاره به اهمیت عدالت در جامعه اسلامی، بر ضرورت تلاش مسئولان برای رفع مشکلات مردم و حفظ ارزش‌های دفاع مقدس تأکید کرد.
 
 ماموستا ملا عباس احمدی با استناد به آیات قرآن کریم، عدالت را ستون اصلی هر جامعه سالم دانست و گفت: عدالت نه‌تنها یک اصل دینی بلکه یک نیاز اجتماعی است، جامعه‌ای که در آن عدالت رعایت نشود، دچار فساد، تبعیض و بی‌اعتمادی خواهد شد. پیامبر اکرم (ص) و ائمه اطهار (ع) همواره بر اجرای عدالت در همه سطوح تأکید داشت.
 
 امام‌جمعه بوکان با انتقاد از برخی نابرابری‌ها در توزیع امکانات و فرصت‌ها، خواستار اصلاح رویه‌ها و توجه بیشتر به مناطق محروم شد.
 
 ماموستا احمدی بیان کرد: عدالت فقط در سخن نیست؛ باید در عمل دیده شود، مردم باید احساس کنند که مسئولان با آنان صادقانه رفتار می‌کنند و دغدغه‌هایشان را می‌شنوند.
 
 در ادامه خطبه‌ها، احمدی به مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم اشاره کرد و گفت: امروز بسیاری از خانواده‌ها با مشکلات جدی در زمینه تأمین نیاز‌های اولیه زندگی مواجه‌اند، گرانی، بیکاری، و کاهش قدرت خرید مردم، زنگ خطر‌هایی هستند که باید جدی گرفته شوند. مسئولان باید با برنامه‌ریزی دقیق و اقدام عملی، گره از کار مردم باز کنند.
 
 ملاعباس احمدی با تأکید بر اینکه حل مشکلات مردم وظیفه شرعی و قانونی مسئولان است، خاطرنشان کرد: مردم ما صبور و وفادارند، اما این صبر نباید بهانه‌ای برای بی‌توجهی شود، هر مسئولی که در جایگاه خدمت قرار گرفته، باید شب‌وروز در فکر رفع مشکلات مردم باشد. این همان معنای واقعی خدمتگزاری است.
 
 در پایان خطبه‌ها، امام‌جمعه بوکان با دعا برای سلامتی مقام معظم رهبری و عزت ملت ایران، از مردم خواست تا با حفظ وحدت و همدلی، در مسیر تحقق عدالت و حل مشکلات کشور گام بردارند.
 
 وی تأکید کرد: نماز جمعه، سنگر وحدت و بصیرت است. حضور شما مردم در این سنگر، نشان‌دهنده پایبندی به ارزش‌های اسلامی و انقلابی است .

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
مرسون: ایران از فرصت‌هایش به‌خوبی استفاده کرد
به‌کارگیری فناوری نوین راهکار کاهش چالش‌های تولید 
شعبان‌خمسه: استرالیا نسبت به بازی‌های قبل بهتر ظاهر شد
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
حمایت از بنگاه‌های خرد ایلام با طرح «طاها»
چاپ مقاله (ISI) سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در مجله معتبر علمی
قطع گاز ویلا‌های خالی از آذرماه
تلف شدن یک قلاده خرس قهوه ای در تنگه مرصاد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
فردا ، آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری است
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)