• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۰۴۹۷۲
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۰
سیاسی » امنیتی و دفاعی

دشمن با اسلام سیاسی مخالف است

نماینده ولی فقیه در سپاه با تاکید بر اینکه هدف اصلی و علت ریشه‌ای دشمنی استکبار با انقلاب اسلامی، حاکمیت سیاسی اسلام است، گفت: تهاجم به اسلام پس از پیروزی انقلاب اسلامی صدها و هزاران برابر بیشتر شد زیرا دشمن با اسلامی که حاکمیت سیاسی در دست داشته باشد، مخالف است.

*** دشمن با اسلام سیاسی مخالف است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، حجت الاسلام عبدالله حاجی صادقی در همایش فصلی نمایندگی‌های ولی‌فقیه در نیروها و سپاه‌های استانی و رده‌های عمده و مستقل، با اشاره به جایگاه شهدا و احساس جاماندگی نسبت به آنان، اظهار کرد: هرچه از شهدا می‌گذرد، احساس بازندگی و عقب‌ماندگی بیشتری می‌کنیم و این احساس به ما یادآوری می‌کند که خداوند چه نعمت‌های بزرگی در اختیار ما قرار داده و چه شخصیت‌هایی در کنار ما بوده‌اند که قدرشان را ندانسته‌ایم. 

وی با بیان اینکه این همه نعمت، فرصت و وجود شهدا در کنار ما بوده است، گفت: ما هر روز در نماز «اهدنا الصراط المستقیم» می‌گوییم و صراط کسانی را می‌خواهیم که خداوند به آن‌ها نعمت داده است که برجسته‌ترین مصداق آن شهدا هستند؛ اما باید مراقب باشیم که با وجود تمام این دعاها، در نهایت جزو «مغضوب علیهم» یا «ضالین» قرار نگیریم.

نماینده ولی فقیه در سپاه با تصریح بر این موضوع که امروز احساس جاماندگی و عقب‌ماندگی از کاروان شهدا وجود دارد، به مقام شامخ شهیدانی چون نطقی، حسن محمدزاده و کاظمی اشاره کرد و افزود: باید دید این بزرگواران چه کردند که شایستگی مخاطب قرار گرفتن توسط مولایشان را پیدا کردند. ما باید از خدا بخواهیم که به ما توفیق دهد تا شهید زندگی کنیم و بتوانیم جهاد نماییم، چرا که شهادت، مزد و پاداش مجاهدت است و آنچه برای ما لازم است، جهاد در راه خداست.

وی با تاکید بر اینکه هدف اصلی و علت ریشه‌ای دشمنی استکبار با انقلاب اسلامی، حاکمیت سیاسی اسلام است، گفت: تهاجم به اسلام پس از پیروزی انقلاب اسلامی صدها و هزاران برابر بیشتر شد، زیرا دشمن با اسلامی که حاکمیت سیاسی در دست داشته باشد، مخالف است. 

حجت الاسلام حاجی صادقی با اشاره به دو بیان از رهبر معظم انقلاب در خصوص علت اصلی دشمنی استکبار، اظهار داشت: ایشان در تاریخ ۲۶ شهریور ۱۴۰۲ در همایش فرماندهان، دو سوال مهم را مطرح کردند. 

وی با تصریح بر این موضوع که درک پاسخ این سوالات برای ملت ایران ضروری است، به نقل از رهبری گفت: سوال اول این است که در انقلاب اسلامی چه خصوصیتی وجود دارد که آن را آماج حملات دشمنان قرار می‌دهد؟ که پاسخ آن، حاکمیت سیاسی اسلام است. آنچه دشمن را بسیج می‌کند تا در مقابل اسلام بایستد، همین حاکمیت سیاسی است.

نماینده ولی فقیه در سپاه در ادامه به نقل از رهبر معظم انقلاب به سوال دوم اشاره کرد و گفت: سوال دوم این است که حاکمیت سیاسی اسلام چه خصوصیتی دارد که دشمنان را حساس کرده و وادار به واکنش می‌کند؟ این یک سوال مهم و پیچیده است که نیازمند تعمق و بحث‌های طولانی است. 

وی به پنج کارکرد حاکمیت سیاسی اسلام که از منظر رهبری موجب دشمنی استکبار شده است، اشاره و عنوان کرد: اول اینکه نظام سیاسی اسلام با ظلم و ظالم مخالف است. دوم، با دست‌درازی به منافع ملت‌ها مخالف است. سوم، معتقد به کرامت انسانی است. چهارم، اهل مخاصمه و جنگ نیست اما در برابر خیانت، رذالت، کینه‌ورزی و دروغ می‌ایستد. و پنجم، جمهوری اسلامی به الگو و پیشران حرکت‌های مقاومتی در منطقه تبدیل شده است.

حجت الاسلام حاجی صادقی با اشاره به بیانات رهبر انقلاب در دوم خرداد ۱۴۰۴ (روز شهادت امام رضا (ع))، تاکید کرد: رهبری این سوال را یک سوال اساسی و پیچیده با جوابی مهم و پیچیده خواندند و فرمودند که ملت ایران باید این موضوع را به درستی بفهمد. اساس دعوا بر سر حکمرانی و فرماندهی است و بسیاری از تحلیل‌های غلط و نسخه‌های پیشنهادی اشتباه، ناشی از غفلت از این هدف اصلی و پرداختن به اهداف فرعی است.

وی راهبرد قرآن در برابر تحمیل اراده دشمن را جهاد کبیر دانست و اظهار کرد: رهبر انقلاب با استناد به آیه ۵۲ سوره فرقان «فَلَا تُطِعِ الْكَافِرِينَ وَجَاهِدْهُم بِهِ جِهَادًا كَبِيرًا» این راهبرد را تبیین کرده‌اند. جهاد کبیر، جهاد نظامی و استفاده از تانک و توپ نیست، بلکه جهاد لسان، قلم و جهاد شناختی است. ما باید برای جامعه تبیین کنیم که هدف اصلی دشمن، سلطه است و پذیرش این سلطه، عوارض سنگینی همچون خروج از ولایت خدا را در پی دارد.

نماینده ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه خطرناک‌ترین و مهم‌ترین جنگ دشمن، جنگ شناختی است، تصریح کرد: جنگ شناختی یعنی جنگ بر سر مبانی فکری و اعتقادی؛ یعنی جنگ با حقیقت توحید با حفظ ظاهر توحید. دشمن می‌خواهد «لا اله الا الله» در اذان گفته شود اما در میدان عمل زیر پا گذاشته شود. این جنگ، برای تصرف دو محور بزرگ انسان یعنی «ذهن» و «قلب» است. دشمن به دنبال اشغال سرزمین‌ها نیست، بلکه می‌خواهد آدم‌ها را اشغال کند و مرکز کنترل و فرماندهی رفتارها یعنی بینش و گرایش آن‌ها را به دست بگیرد.

وی با اشاره به اینکه جنگ شناختی یعنی تغییر الگوها، تغییر دستگاه محاسباتی و تحلیلی نخبگان و مردم، و تغییر ذائقه فرهنگی و سیاسی، افزود: دعوای تاریخی انبیا و شیاطین بر سر شاکله انسان‌ها بوده است. دشمن در جنگ شناختی به دنبال منفعل کردن جامعه و جنگ از درون است. این همان چیزی است که فرماندهان دشمن نیز به آن اعتراف کرده‌اند که هیچ عملیات بیرونی بدون همراهی از داخل به نتیجه نمی‌رسد.

حجت الاسلام حاجی صادقی با ذکر نمونه تاریخی قیام امام حسین (ع)، بیان کرد: یزید دنبال سر امام حسین نبود، بلکه دنبال دست او برای بیعت بود. او تسلیم شدن و امضای حاکمیتش توسط امام را می‌خواست، اما امام حسین (ع) سر داد ولی دست نداد. این دعوا بر سر فرماندهی و حاکمیت، امروز نیز ادامه دارد و ما یا در جبهه حسینی هستیم یا نیستیم. استقامت در این راه هزینه دارد، اما هزینه آن «عزت» است، در حالی که هزینه سازش، ذلت خواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه تا زمانی که در جنگ شناختی شکست نخورده‌ایم، حتی اگر آسیب ببینیم پیروزیم، گفت: قرآن به ما می‌آموزد مادامی که از اصول خود دست برنداشته‌ایم، نباید هیچ نگرانی و غصه‌ای داشته باشیم. «فَلَا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلَا هُمْ يَحْزَنُونَ». کسی که خدا را دارد، غصه ندارد. کسی که در جبهه امام حسین (ع) است، پرچمش «فإذن لا نبالی بالموت» (پس باکی از مرگ نداریم) است.

نماینده ولی فقیه در سپاه با اعتراف به موفقیت نسبی دشمن در جنگ شناختی، اظهار کرد: متاسفانه دشمن در این میدان موفق‌تر از جنگ‌های دیگرش بوده و پیروزی‌هایش در عرصه‌های دیگر، معلول پیروزی در جنگ شناختی است. این انفعال و خودباختگی که در برخی نخبگان و مدیران دیده می‌شود، نتیجه همین جنگ است. امروز، محوری‌ترین وظیفه ما جهاد علمی و تربیتی، یعنی جهاد شناختی است. باید فرهنگ بسیجی و علوی که همان فرهنگ ایستادگی بر اندیشه و گرایش است را تقویت کنیم. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دو زمین‌لرزه پیاپی وراوی شهرستان مهر را لرزاند
پیش بازی‌های روز دوم از هفته دهم لیگ برتر فوتبال
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
کاهش ۵۰ درصدی آب ورودی سد‌های خراسان شمالی 
آمادگی می‌تواند پایلوت طرح ملی حکمرانی داده و آموزش مدیران هوشمند باشد
مضرات نوشیدن آب سرد برای بدن
جوی پایدار در بیشتر مناطق کشور
خبرنگار صداوسیما جایگاه نخست رویداد رسانه‌ای «ن» را به‌دست آورد
امشب، آخرین مهلت ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۵
گلایه اهالی روستای طَورِه شوط از عدم تکمیل مدرسه
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (شانزدهم آبان ۱۴۰۴)
آغاز لیگ برتر بدمینتون مردان کشور با نمایش قدرت تیم‌های برتر
آغاز لیگ برتر بدمینتون بانوان کشور با گرامیداشت یاد زنده‌یاد صابر کاظمی
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)