• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۲۷۵۱
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۱
آذربایجان غربی » سیاسی
امام جمعه چهاربرج:

تبیین سلاح مؤثر مقابله با شبهه‌افکنی در جنگ روایت‌ها است

امام جمعه چهاربرج گفت: دشمن همیشه در حال شبهه سازی بوده و به مرحله ابر شبهه‌ها رسیده است و خنثی ساز آن هم باید با ابر روایت از طرف جبهه حق باشد.

تبیین سلاح مؤثر مقابله با شبهه‌افکنی در جنگ روایت‌ها است
به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی؛ حجت‌الاسلام جلالی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته چهاربرج با بیان اینکه امروز دشمن به نوع دیگری از جنگ روی آورده است، اظهار کرد: تقابل بین حق و باطل به مرحله جنگ روایت‌ها رسیده و دشمن همیشه در حال شبهه سازی بوده ولی الان به مرحله ابر شبهه‌ها رسیده است و خنثی ساز آن هم باید با ابر روایت از طرف جبهه حق باشد.
امام جمعه چهاربرج با بیان اینکه ابر شبهه، تصویر کلی، مخدوش و غیرواقعی است که دشمن با بهره‌گیری از تکنیک‌های متعددِ جنگ روایت‌ها، می‌سازد، گفت: دشمن امروز به دنبال کار روی ابر شبهه «ناکارامدی نظام» است و با تکنیک‌هایی مانند کوچک‌نمایی و نادیده گرفتن پیشرفت‌ها و موفقیت‌ها، بزرگ‌نمایی ضعف‌ها و چالش‌ها، دروغ‌سازی و تحریف واقعیت‌ها، شبهه‌افکنی در اعتقادات و باور‌ها و با دستکاری ذهنیت‌ها به دنبال ترسیم تصویر کلی سیاه از نظام مردم‌سالار ایران است.
 وی با اشاره به اینکه واقعیت این است که با وجود تحریم‌ها، ایران اسلامی، دستاوردهایی، چون خودکفایی در تولید بنزین و افزایش صادرات غیرنفتی را به ارمغان آورده است، افزود: ابرشبهه افکنی دشمن تنها اقتصادی نیست بلکه هویتی، سیاسی و فرهنگی نیز بوده و در بعد هویتی، دشمن با ترویج فرهنگ غربی، عزت ملی را زیر سؤال می‌برد و می‌گوید «ایران نمی‌تواند».
جلالی تصریح کرد: دشمن در بعد سیاسی، گزینه تسلیم را بر مقاومت ترجیح می‌دهد و پیروزی‌های محور مقاومت - از لبنان تا فلسطین - را نادیده می‌گیرد و در بعد فرهنگی، سبک زندگی ایرانی-اسلامی را به حاشیه می‌راند و با پروپاگاندای هالیوودی، باور‌ها را تضعیف می‌کند که همه این تکنیک‌ها، بخشی از جنگ ترکیبی هستند که با عملیات روانی، سایبری و اطلاعاتی، تقویت می‌شوند.
 امام جمعه چهاربرج با بیان اینکه باید در مقابل فرایند ابرشبهه‌سازی دشمن، جبهه جهاد تبیین به دنبال روایت «ایران قوی» و «پیشرفت و عدالت» به‌عنوان تصویری روشن و شفاف و حقیقی از انقلاب و نظام اسلامی باشد، گفت: به دنبال اینکه ایران، از بیرون و از دید دولت‌ها و ملت‌های دیگر، ایران قوی دیده بشود و از درون و از منظر ملت ایران، کشوری موفق در پیشرفت و عدالت باشد.
 وی با تاکید بر اینکه تثبیت ابرروایت، منجر به قوام و تکوّن گفتمان می‌شود، اظهار کرد: در مقابل ابَرشبهه که ابزار جبهه دشمن برای نفوذ و تخریب است؛ ابرروایت، جبهه حق را به شدت تقویت می‌کند. 
جلالی در ادامه به محور‌های تقابل گفتمانی در برابر ابرشبهه دشمن اشاره و تصریح کرد: شبکه تبیین جبهه انقلاب، برای مقابله با ابرشبهه ناکارآمدی، باید ابرروایت ایران قوی و پیشرفت و عدالت را برجسته کند.
امام جمعه چهاربرج با بیان اینکه در محور هویتی؛ باید تقویت «خودباوری» و «عزت ملی» (گفتمان «می‌شود، می‌توانیم») تبیین توانمندی‌های ملی در برابر القای احساس حقارت در دستور کار قرار گیرد، افزود: در محور سیاسی نیز باید تأکید بر «استقلال» به‌عنوان دستاوردی بزرگ، «انسجام ملی» به‌عنوان سلاحی قوی در برابر تفرقه و «پیروزی قطعی گزینه مقاومت» در برابر گزینه ذلت‌بار «تسلیم» که هزینه آن به مراتب بیشتر و سنگین‌تر از هزینه‌های مقاومت بوده؛ در دستور کار باشد.
وی تصریح کرد: در محور فرهنگی-اجتماعی؛ ترویج و روایت‌گری «سبک زندگی ایرانی-اسلامی» به‌عنوان الگویی کارآمد و سعادت‌بخش در برابر هجوم فرهنگ بیگانه و در محور علمی؛ معرفی مستمر و جذاب «دستاورد‌های علمی و فناوری» کشور در حوزه‌هایی مانند هسته‌ای، نانو، زیست‌فناوری، هوافضا و پزشکی، به‌عنوان مصادیق عینی کارآمدی و پیشرفت مدنظر باشد.
جلالی گفت: در محور اقتصادی نیز تبیین منطق و ضرورت «اقتصاد مقاومتی» و تبدیل آن به یک گفتمان و مطالبه عمومی و روایت‌گری موفقیت‌ها و ظرفیت‌های اقتصادی داخلی برای خنثی‌سازی روایت وابستگی و ناتوانی در دستور کار باشد که این محورها، شبکه‌ای به هم پیوسته می‌سازند که ابرروایت را استوار می‌کند.
امام جمعه چهاربرج با بیان اینکه ایران امروز به دلایل متقن و عینی، «مظهر امید» است، افزود: این امید، واهی و خیالی نیست، بلکه بر بنیاد دستاورد‌های ملموس و استعداد‌های نسل جوان این کشور استوار شده است و از پیروزی در جنگ تحمیلی با دست خالی، تا ایستادن در مرز‌های دانش جهانی در عرصه‌های پیچیدۀ فناوری، همگی گواهی بر این حقیقت هستند.
وی گفت: جنگ نرم دشمن و تلاش برای تزریق یأس و ناامیدی، خود بهترین دلیل بر صحت این ادعاست؛ چرا که اگر این پیشرفت‌ها واقعی و تأثیرگذار نبود، دشمن تا این حد برای مخدوش‌کردن آن سرمایه‌گذاری نمی‌کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام آخرین مهلت ارسال آثار به مسابقه داستان نویسی روز کیش
راهیابی دو اثر از کیش به مرحله نهایی سی و هفتمین جشنواره تئاتر هرمزگان
برگزاری کارگاه‌های سفالگری و آینه نگاری در حریره کیش
غارت منابع ایران؛ هدف همیشگی قدرت‌های استکباری
گشایش نمایشگاه دائمی بیت الاحزان در بناب مرند
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تالاب بین‌المللی قوریگل در خطر خشکی دائمی قرار دارد
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ قلب تپنده مسگری کشور
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
سپاهان در ثانیه های پایانی از شکست فرار کرد
نتانیاهو بار دیگر برای پاسخ به اتهامات در دادگاه حاضر شد
واکنش عراقچی به تمجید برنده جایزه صلح نوبل از جنایتکاران
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)