• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۹۲۲۶
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۲
آذربایجان غربی » سیاسی

ایران اسلامی، تنها صدای مستقل در برابر نظام سلطه جهانی

امام جمعه خوی گفت: ایران اسلامی با تکیه بر ایمان، علم و خودباوری راه پیشرفت را با اقتدار ادامه می‌دهد و تنها صدای مستقل در برابر نظام سلطه جهانی است.

  ایران اسلامی، تنها صدای مستقل در برابر نظام سلطه جهانی

 به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی؛  نمازجمعه این هفته شهرستان خوی به امامت حجت‌الاسلام حجت قاسم‌خانی در مصلای امام خمینی (ره) برگزار شد.

امام جمعه خوی در خطبه‌های نمازجمعه این هفته با اشاره به بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب در روز ۱۳ آبان، گفت:  رهبر انقلاب در سخنان خود ماهیت متکبرانه و دیوانه‌وار نظام سلطه و در رأس آن آمریکا و شخص ترامپ را یادآور شدند.

وی افزود:  در روایتی از پیامبر اکرم (ص) دیوانه حقیقی کسی معرفی شده که متکبرانه رفتار می‌کند، نافرمانی خدا می‌نماید، اما آرزوی بهشت دارد و مصداق امروز این رفتار شخص ترامپ و نظام استکباری آمریکاست که هیچ ملتی از شر آنان در امان نیست.

امام جمعه خوی با تحلیل رفتار سیاسی و شخصیتی ترامپ گفت:  استراتژی او بر پایه تحقیر، تهدید و خودبزرگ‌بینی است و اصولی که در کتاب‌هایش ذکر کرده، چیزی جز فریب و سلطه‌جویی بر ملت‌ها نیست.

وی افزود : ترامپ و هم‌پیمانانش دروغ را به اهرم اصلی سیاست خود تبدیل کرده‌اند و دشمنی آنان با ایران نه به دلیل برنامه هسته‌ای بلکه به سبب ایران قدرتمند و مستقل است.

حجت‌الاسلام قاسم‌خانی در ادامه با گرامی‌داشت یاد و خاطره سردار شهید حسن تهرانی مقدم پدر موشکی ایران گفت : تاریخچه قدرت موشکی کشور، روایت ایستادگی و خودباوری است و این توان دفاعی نتیجه مجاهدت و مدیریت مؤمنانه فرماندهان شهید است که معادلات امنیتی منطقه را دگرگون کردند.

وی افزود: امروز ایران به برکت تلاش این شهیدان، قدرت بازدارندگی بالایی دارد و دشمنان در برابر آن ناتوان‌اند.

امام جمعه خوی مؤلفه‌های برجسته سیره شهید تهرانی مقدم را تلفیق علم و ایمان، اقدام پیش‌دستانه، ریسک‌پذیری آگاهانه و تربیت نیروی انسانی متعهد دانست و گفت: رمز ماندگاری انقلاب در پیوند علم، ایمان و خودباوری است؛ همان چیزی که در دوران پهلوی نبود و باعث سقوط سریع کشور در جنگ جهانی دوم شد.

وی در بخش دیگری از خطبه‌ها با اشاره به تحولات اخیر سودان تأکید کرد : سودان نمونه‌ای روشن از دخالت‌های غرب و نظام سلطه است که با شعار‌های فریبنده و تحریکات فرهنگی و رسانه‌ای، کشوری ثروتمند را به ورطه فروپاشی کشاندند.

او گفت: شعار‌هایی نظیر آزادی و حقوق زنان، هنگامی که از سوی بیگانگان هدایت شود، به ابزار نفوذ و تجزیه ملت‌ها تبدیل می‌شود.

امام جمعه خوی افزود: امروز فاجعه انسانی در سودان به یکی از بزرگ‌ترین بحران‌های قرن بیست‌ویکم تبدیل شده و پشت‌صحنه آن، آمریکا، رژیم صهیونیستی و برخی کشور‌های وابسته منطقه هستند.

وی تأکید کرد: ملت ایران باید از این تجربه درس بگیرد و بداند دشمنان استقلال کشور همان کسانی‌اند که شعار حقوق بشر و آزادی سر می‌دهند، اما در عمل عامل بزرگ‌ترین جنایت‌های انسانی‌اند.

در پایان حجت‌الاسلام قاسم‌خانی با بیان اینکه ایران اسلامی با تکیه بر ایمان، علم و خودباوری راه پیشرفت را با اقتدار ادامه می‌دهد تصریح کرد :امروز کشور ما به برکت خون شهیدان و هدایت‌های رهبر معظم انقلاب، تنها صدای مستقل و آزاد در برابر نظام سلطه جهانی است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خیرین، تکیه‌گاه دختران معلول ذهنی در مرکز فردوس شهرکرد
تحقق رشد ۸ درصدی دشوار، اما ممکن است
قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز و آزادسازی ۱۸ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی ارومیه
تامین آب فاز ۵ شهر بندر امام خمینی با اجرای عملیات توسعه شبکه
کهگیلویه و بویراحمد میزبان جشنواره بازی‌های بومی محلی
به یاد دانش آموزان شهید
درخشش هنرمند خوشابی در جشنواره بین‌ المللی همام
فروش ۶۵۸ میلیون کیلووات ساعت برق در بورس انرژی
آغاز پایلوت رصد هوشمند تراکتور‌ها در ارومیه؛ گامی بزرگ به سوی کشاورزی دیجیتال
شاهد بدترین وضعیت بارندگی در تهران هستیم
مشارکت بیش از یک هزار ۲۰۰ دانش‌آموز  در طرح مهرآموز
مجروح شدن یک دانش آموز خمامی با چاقوی همکلاسی
باران، همچنان نایاب در مازندران
۱۸ آبان ماه روز ملی کیفیت
دستگیری پزشک قلابی هنگام جراحی روی بیمار
کشف البسه قاچاق میلیاردی در زنجان
خشکسالی سابقه دار اتفاقی نیست
پیشنهاد ثبت روز بافق در تقویم
آغاز شناسایی استعداد‌های ورزشی در کردستان
پدر کودک‌آزار در اشنویه بازداشت شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)