• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۳۸۳۵۳
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۳
قم » اجتماعی

در مسئله حجاب مسئولان کم کاری کرده‌اند

استاندار قم: در مسئله حجاب، از جانب مسئولان و متولیان فرهنگی کم کاری شده است.

  • در مسئله حجاب مسئولان کم کاری کرده‌اند
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قم؛ اکبر بهنام جو در مراسم آغاز اولین دوره تربیت مربی عفاف و حجاب با بیان این مطلب گفت: برای حل تدریجی مسئله بی حجابی دستگاه‌های اجرایی استان قم با هماهنگی و همدلی فراوان، کنار فعالان فرهنگی خواهند بود.
وی با بیان اینکه ماهیت استان قم، زیارتی است، تصریح کرد: محصولی که این استان ارائه می‌دهد، باید در راستای دین و دیانت باشد و نباید برای آن هیچ ظرفیتی خارج از بحث زیارت، حوزه‌های علمیه و مرجعیت تعریف کنیم.
وی با تأکید بر لزوم توجه به پیوست فرهنگی برای هر طرح عمرانی و شهری در شهر قم، خاطرنشان کرد: بسیاری از مواردی که امروز می‌بینیم، مانند بی توجهی به حجاب، ناشی از نبود همین پیوست‌های فرهنگی است.
بهنام جو با اشاره به ریشه‌یابی مسائل، گفت: منشأ بسیاری از مشکلات در پارک‌ها و اماکن عمومی، داخلی و به عملکرد خودمان بازمی‌گردد. این ما هستیم که بستر این اتفاقات را فراهم می‌کنیم.
بهنام جو در بخش دیگری از سخنانش بر نوع ادبیات و نحوه گفت‌و‌گو در موضوع حجاب تأکید کرد و گفت: ما باید موضوعاتی مانند حجاب را نه با اجبار، که با اقناع و زبان هنرمندانه پیش ببریم.
وی با اشاره به تجربیات موفق در برخورد محترمانه، یادآور شد: در ۹۰ تا ۹۵ درصد موارد، برخورد محترمانه و با زبان شیرین، نتیجه بسیار خوبی داشته است.
بهنام جو در بررسی نمونه‌ای به موضوع کافه‌ها و رستوران‌ها پرداخت و بیان کرد: مجوز این مراکز باید به دقت بررسی شود؛ خوشبختانه از اسفندماه سال گذشته فعالیت یک کافه در دانشگاه متوقف شده و به موارد جدید نیز اجازه تأسیس داده نمی‌شود.
استاندار با ابراز دغدغه فراهم نکردن مراکز تفریحی و فرهنگی مناسب برای اوقات فراغت جوانان، گفت: این کمبود باعث شد تا کار به جایی کشیده شود که جوانان به سمت مراکز ناسالم گرایش پیدا کنند.
وی با اشاره به جمعیت ۴۰۰ هزار نفری دانش‌آموزان و دانشجویان استان، بر لزوم ایجاد محیط‌های شاد و تفریحات سالم برای این قشر تأکید کرد.
بهنام جو از احساس کمبود فضا‌های تفریحی و اردوگاهی در استان خبر داد و گفت: خوشبختانه همدلی خوبی ایجاد شده و اردوگاه دانش‌آموزی در دست طراحی است؛ همچنین برای اردوگاه سیدان در حال تخصیص اعتبار هستیم.
وی افزود: دستگاه‌هایی مانند اوقاف و کمیته امداد نیز پیشقدم شده‌اند تا فضا‌های اردوگاهی و تفریحی مناسبی برای جوانان و فرزندان استان فراهم کنند.
استاندار با اشاره به کمبود سالن‌های ورزشی مناسب برای بانوان، از برنامه‌ریزی برای ساخت چند سالن ورزشی جدید با اعتباراتی در حدود صد‌ها میلیارد تومان خبر داد.
استاندار قم با بیان اینکه جامعه هدف در استان قم مشخص است، گفت: خوشبختانه استان قم استان بی‌قاعده‌ای نیست. حدود ۱۰-۱۵ درصد ممکن است رعایت نکنند که آنها نیز بیشتر در بین اقشار مشخصی هستند.
 
وی در پایان ابراز امیدواری کرد که با برنامه‌ریزی‌های دقیق، استان قم به عنوان استان نمونه در زمینه عفاف و حجاب مطرح شود تا دیگران از آن الگو بگیرند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیوند نوجوان و کتاب در رویداد «نوجهان»
رونمایی از نماد رسمی هفتمین دوره جام جهانی رولبال
بهاباد ۵ بار لرزید
اصلاح ۱۰ نقطه پرحادثه آذربایجان غربی تا پایان امسال
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
برگزاری اردوی جهادی سلامت در روستای باغشن گچ نیشابور
آغاز فصل جدیدی از همکاری‌های فرهنگی و هنری ایران و مالدیو
اعزام تیم ملی اسکیت اینلاین فری استایل به مسابقات قهرمانی جهان
شمار جانباختگان آتش‌سوزی در هنگ‌کنگ به ۹۴ نفر رسید
هلاکت ۲۲ تررویست در پاکستان
پدر سردار شهید «مصیب مجیدی» آسمانی شد
پایان ساخت و نصب بدنه کوره زباله سوز پالایشگاه گاز فجرجم
برگزاری جشن ثبت جهانی روستای اصفهک
هشدار کره شمالی به آمریکا
پاکستان، حمله پهپادی از افغانستان به تاجیکستان را محکوم کرد
زلزله اردکان فارس را لرزاند
سومین سوگواره شمع شبستان حرم
پیشرفت ۷۸ درصدی طرح آبرسانی به شهر های دهدشت،چرام،سوق و لنده
فصل شیک‌پوشی بازار، یک فصل مانده تا بهار
پاسخ رهبر انقلاب به نامه نوه سرلشکر شهید حاجی‌زاده
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
گسترش ویروس آنفلوانزا
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
گرانفروشی نان با شگرد تغییر تنور
فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)