• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۴۳۰۵۷
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۲
یزد » اجتماعی

یزد در آستانه گره‌گشایی بزرگ ترافیکی

بهره برداری از پروژه نیم رینگ تکمیلی شهر یزد، بین ۲۵ تا ۳۰ درصد از بار ترافیکی مناطق آزادشهر و صفائیه را کاهش می‌دهد.

نیم رینگ تکمیلی یزد در آستانه بهره‌برداری
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، پروژه نیم رینگ تکمیلی شهر یزد با سرعت قابل توجهی در حال پیشرفت است و بنا بر اعلام رئیس کمیسیون شهرسازی، معماری و عمران شورای اسلامی شهر یزد، این محور ۱۳ کیلومتری می‌تواند بین ۲۵ تا ۳۰ درصد از بار ترافیکی مناطق آزادشهر و صفائیه را کاهش دهد.
 
محمدعلی اعتباری با تشریح ابعاد این طرح اظهار کرد: یزد دارای یک رینگ کامل شهری است و نیم‌رینگ جدید، به عنوان مسیر مکمل، شرق شهر را به غرب متصل می‌کند. این محور از بلوار دهقان‌منشادی تا بلوار شهید جعفرزاده و در امتداد کمربندی احداث می‌شود و شامل هفت قطعه است. به گفته او، بلوار دفاع مقدس احداث شده، بلوار طراوت به بهره‌برداری رسیده و بلوار شهید پارسیان نیز سال گذشته افتتاح شده است. همچنین بلوار فلاح‌زاده بیش از ۸۰ درصد پیشرفت دارد و دو قطعه پایانی یعنی بلوار شهید مهدوی‌نژاد و شهید قهاری سعید در مرحله آماده‌سازی برای اجرا هستند. بلوار ایرج افشار نیز با پیشرفت چشمگیر در مراحل پایانی قرار دارد.
 
اعتباری با اشاره به مزیت‌های ترافیکی این طرح گفت: بیش از ۶۵ درصد تردد داخل کمربندی مربوط به خودرو‌های سبک است، در حالی که کمربندی برای وسایل نقلیه سنگین طراحی شده است. با بهره‌برداری از نیم‌رینگ جدید، بخش زیادی از خودرو‌های سبک مسیر جایگزین خواهند داشت و کمربندی به کارکرد اصلی خود برای تردد ماشین‌های سنگین بازمی‌گردد. وی افزود یکی از مهم‌ترین آثار نیم‌رینگ، کاهش قابل توجه ترافیک سه‌راهی آزادشهر و چهارراه اطلسی است؛ گره‌هایی که سال‌ها به دلیل نبود مسیر‌های دسترسی استاندارد با تراکم شدید روبه‌رو بوده‌اند. تکمیل این محور، حجم قابل توجهی از تردد را به انتهای آزادشهر و بلوار جانباز منتقل خواهد کرد.
 
رئیس کمیسیون عمران در ادامه، بلوار ایرج افشار را حیاتی‌ترین بخش پروژه نیم‌رینگ دانست و توضیح داد: این بلوار به طول ۲۲۰۰ متر در مجاورت دانشگاه یزد قرار دارد و سال‌ها به دلیل موانع مختلف متوقف بود. با پیگیری شورای اسلامی شهر و همکاری شهرداری، توافق با دانشگاه حاصل شده و عملیات اجرایی با سرعت ادامه دارد. اصلاح میدان ایثار، آسفالت میدان ادواردو آنیلی، تکمیل زیرگذر بلوار ایرج افشار، اجرای روشنایی، جدول‌گذاری، آسفالت، روفوژ میانی، رنگ‌آمیزی جداول و احداث دیوار‌های دو طرف مسیر از جمله اقدامات انجام‌شده در این بخش است.
 
اعتباری در پایان، اجرای بلوار ایرج افشار و نیم‌رینگ تکمیلی را از اقدامات اثرگذار دوره ششم شورای اسلامی شهر یزد عنوان کرد و گفت این پروژه نقشی مهم در تسهیل عبور و مرور و ساماندهی ترافیک شهری خواهد داشت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نوسازی بافت‌های فرسوده و حفاظت از اراضی کشاورزی اولویت توسعه شهری
گرامیداشت یاد و خاطره ۳۴۰ شهید اروندکنار در یادمان شهدای والفجر ۸
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی جمعه چهاردهم آذر ۱۴۰۴ به افق مهاباد
پیوند دانشگاه و صنعت اولویت اساسی در آذربایجان شرقی
توسعه بخش معدن با بازگشت به چرخه تولید معادن راکد و غیر فعال
برنامه‌های پیشگیری از جرم باید مبتنی بر آسیب شناسی باشد
افزایش غلظت غبار در سمنان
کسب مقام سوم بانوان ووشوکار آذربایجان شرقی در مسابقات کشوری
پیگیری دو پرونده مهم قاچاق ارز و اراضی ملی و حقوق بیت المال در دستور کار دستگاه قضا
پیشرفت ۸۰ درصدی ساخت مرکز فرهنگی هنری بروجن
درگذشت مادر شهید در شهرستان بویراحمد
پاییزِ تماشایی خوانسار
تربیت صحیح، ثمره قرآن‌خوانی
افتتاح مدرسه خیر ساز حاج مصطفی جاودان
خبر‌هایی از بررسی ساماندهی بقاع متبرکه در ایوانکی
حضور نمایندگان چهارمحال و بختیاری درمسابقات لیگ برتر هندبال کشور
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
پیش‌بینی وضعیت جوی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه
تداوم بارش باران در خوزستان
جزئیات رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
عیادت رئیس جمهور از رضا امیرخانی
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
سارقان مسلح طلافروشی در کرمانشاه دستگیر شدند
آغاز مسابقات جودو قهرمانی کشور در مشهد
کارت «امید مادر» از ابتدای سال ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه
دعوت بانوان ایرانی به یک مهمانی
آغاز پایش دمای مصرف بهینه گاز طبیعی در ادارات
بسته فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۱۳
سفر استانی رئیس جمهور به یاسوج
فقط صورت‌حساب‌های الکترونیکی از اول دی معتبر است
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
انصراف روژان گودرزی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)