• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۶۵۵۰۱
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۸
سیاسی » امنیتی و دفاعی

دشمن به مفهوم واقعی شکست خورده است

رئیس مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس و مجاهدت‌های سپاه تأکید کرد: دشمن به مفهوم واقعی شکست خورد و این شکست در تمام ابعاد، نه تنها فیزیکی بلکه نرم‌افزاری و مغزافزاری، رخ داد.

** دشمن به مفهوم واقعی شکست خورده است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سردار «رمضان شریف» رئیس مرکز اسناد، تحقیقات و نشر معارف دفاع مقدس و مجاهدت‌های سپاه امروز (سه‌شنبه) در  نشست ملی نویسندگان دفاع مقدس کشور که در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت برگزار شد، با بیان اینکه جنگ یکی از حساس‌ترین مقاطع تاریخ ملت‌هاست، اظهار داشت: جنگ سرنوشت کشورها و آینده ملت‌ها را رقم می‌زند و شکست در جنگ نیز موجب تحقیر و نادیده گرفته شدن کشورها می‌شود. 

شریف به جنگ جهانی دوم اشاره کرد و گفت: شکست خوردگان آن هنوز هم حس حقارت دارند و پیروزی‌های علمی و صنعتی آنها مورد قبول نیست. 

رئیس مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس پیروزی در دوران دفاع مقدس را حاصل تدابیر امام خمینی (ره)، اخلاص رزمندگان و فرماندهان، و مقاومت و بصیرت ملت دانست و تأکید کرد: دشمنان حتی ادعای پیروزی در جنگ تحمیلی علیه ایران را ندارند. 

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: قدرت در مقابله با دشمن، فرهنگ دینی و اهل بیت، رهبری هوشمندانه انقلاب اسلامی و ایمان و صبر مردم عامل پیروزی در جنگ ۱۲ روزه است. 

رئیس مرکز اسناد، تحقیقات و نشر معارف دفاع مقدس و مجاهدت‌های سپاه خاطرنشان کرد: جنگ ۱۲ روزه اخیر نیز با هدف براندازی نظام جمهوری اسلامی و تجزیه ایران طراحی شده بود و دشمنان با برنامه‌ریزی چندین ساله جنگی ترکیبی از جمله عملیات نظامی، رسانه‌ای و روانی را علیه ایران به اجرا گذاشتند. 

شریف ادامه داد: دشمنان با استفاده از گروه‌های مختلف از جمله منافقین، سلطنت‌طلب‌ها و گروه‌های تجزیه‌طلب، تلاش گسترده‌ای برای ضربه زدن به ایران داشته‌اند، اما ملت ایران با هوشیاری و مقاومت در برابر این تهدیدات ایستاد. 

رئیس مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس و مجاهدت‌های سپاه تأکید کرد: دشمن به مفهوم واقعی شکست خورد و این شکست در تمام ابعاد، نه تنها فیزیکی بلکه نرم‌افزاری و مغزافزاری، رخ داد.

وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب که فرمودند «دشمن له شد»، گفت: این له‌شدگی صرفاً به فروپاشی ساختمان‌ها و تجهیزات نظامی محدود نمی‌شود، بلکه طراحی عملیات و مراحل اقدام دشمن نیز شکست خورد.

شریف افزود: اخیراً وزیر امور خارجه سابق آمریکا در مصاحبه‌ای علت شکست آمریکا را برنامه‌ریزی روی آلترناتیو‌هایی دانسته که هیچ پایگاهی در بین مردم ایران نداشتند.

به گفته وی، سلطنت‌طلب‌ها گروهی فاسد و بی‌عرضه بودند و گروهک‌های تجزیه‌طلب نیز تنها باعث ایجاد مشکلات در کشور شدند.

رئیس مرکز اسناد دفاع مقدس همچنین به نقش سازمان مجاهدین اشاره کرد که در حین جنگ، در صف دشمن قرار گرفتند، خاطرنشان کرد: سازمان مجاهدین اقدامات تروریستی متعددی انجام دادند که باعث نفرت عمیق مردم ایران از این سازمان شده است.

وی تأکید کرد: مردم ایران به ویژه بخش نخبگانی کشور با هوشمندی و اتحاد، طرح‌های دشمن برای تصرف سرپل‌های مختلف و تجزیه کشور را ناکام گذاشتند و اجازه ندادند این نقشه‌ها عملی شود.

رئیس مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس در ادامه تأکید کرد: مسئولیت مطالعات اجتماعی در مرکز به عهده تیمی متشکل از پژوهشگران و نویسندگان مجرب است که ارتباطات و شناخت خوبی در این حوزه دارند؛ این مرکز همواره آماده همکاری و خدمت‌رسانی است و همه تلاش خود را برای انجام   دادن وظایف شرعی، دینی و ملی به کار خواهد گرفت.

وی با اشاره به تلاش‌های دشمن برای ایجاد حواشی و کمرنگ نشان دادن عظمت انقلاب و ملت ایران، خاطرنشان کرد: بین تصویر واقعی ملت ایران و تصویری که دشمن می‌سازد، تفاوت‌های اساسی وجود دارد. نقش اصلی ما، نمایش صلابت، میهن‌پرستی، اعتقادات و شجاعت مردم در میدان‌های مختلف است.

شریف یادآور شد: در ماجرای اخیر، دشمن با تهدید مستقیم مواجه بوده و با وجود احتمال بسیار زیاد شهادت نیروها در هنگام شلیک موشک‌ها، این عملیات با موفقیت انجام شده است. وی افزود که این موفقیت‌ها باعث حیرت نظامیان جهان شده و نشان‌دهنده عظمت و قدرت انقلاب اسلامی است.

وی همچنین به حمایت‌های گسترده کشورهای غربی از رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: با وجود کمک‌های همه‌جانبه، از جمله کمک های وزرای دفاع آلمان و وزیر امور خارجه فرانسه، دشمنان نتوانستند در مقابل توانمندی‌های ایران موفق شوند.

رئیس مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس تأکید کرد: این پیروزی‌ها معجزه انقلاب اسلامی است و هرگونه حاشیه‌سازی می‌تواند به سرمایه اجتماعی کشور آسیب برساند، بنابراین لازم است با هوشمندی با این موارد برخورد شود. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هشدار در خصوص آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیل‌ها در چهارمحال و بختیاری
رونمایی از دو کتاب پژوهشی–آموزشی در حوزه موسیقی دستگاهی ایران
بیش از ۳ هزار دانش‌آموز دختر یزدی میهمان باغ‌موزه دفاع مقدس شدند
هزینه واردات بنزین در لایحه بودجه ۱۴۰۵ معادل کل یارانه کالا‌های اساسی است
خدمات سلامت رایگان قرارگاه جهادی سجادیه به اهالی خودنکلا
سانحه رانندگی با یک جانباخته در بزرگراه شهید چراغچی مشهد
پخت و توزیع نان سورک در تفت
برگزاری آزمون نظام مهندسی در کهگیلویه و بویراحمد
پیکر مرحومه بی بی نزاکت گلستانی مادر شهید جاوید الاثر «بهرام درود» بر دستان مردم قدرشناس گچساران تشییع و در قطعه صالحین بهشت زهرا به خاک سپرده شد.
درخشش هنرمندان صداوسیمای آبادان در جشنواره‌ی ابوذر
مراسم محوری نه دی در مسجد انقلاب بجنورد برگزار می‌شود
اعزام کاروان بانوان فرهنگی شهرستان بهمئی به مناطق عملیاتی
برد استقلال خوزستان پس از ۳ ماه
عراقچی: وزارت خارجه حامی صادرات محصولات فناورانه است
پدر شهید والامقام مهرداد هدایتی به فرزند شهیدش پیوست
اعزام کاروان فرهنگیان شهرستان لنده عازم مناطق عملیاتی جنوب کشور
کاروان خانوادگی قهرمان من عازم کرمان شد
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از پروژه هتل سه‌ستاره اشنویه
رویداد‌های فرهنگی و هنری قزوین؛ از ثبت آثار ملی تا رونمایی از اشعار محلی
دستگیری ۳ مخل نظم و امنیت در خلیل‌ آباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پاسخ کوبنده ایران به غربیها: «غنی سازی صفر» درکار نیست
قطع گاز برخی مشترکان، فردا در شیراز
اعمال لیلة الرغائب یا شب آرزو‌ها
سقف مهریه تابع اراده طرفین است؛ حمایت کیفری تا ۱۴ سکه
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
افزایش مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی در سال ۱۴۰۵
بارش برف و باران در غرب کشور، امروز ۳ دی ماه
پیام تبریک قالیباف به مناسبت سالروز میلاد حضرت عیسی (ع)
توافق جدید ایران، روسیه و آذربایجان برای تثبیت نرخ‌های کریدور شمال-جنوب
حریفان احتمالی ایران پیش از جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶
بخشنامه جدید فروش محصولات سایپا ویژه خودرو فرسوده
قوه قضائیه آماده برخورد با متخلفان حوزه تنظیم بازار و احتکار
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳ دی
توافق جدید ایران و آذربایجان برای کاهش ترافیک کامیون‌ها در مرز آستارا
افزایش معافیت مالیاتی تا سقف ۴۰ میلیون تومان
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)