• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۹۹۶۲۲
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۷
اجتماعی » انتظامی و حوادث

تاکید سردار اشراق بر تقویت تعامل فراجا با مجلس، دولت و قوه قضائیه

معاون هماهنگ کننده فراجا تاکید کرد: یکی از راه‌های پیشگیری از معاضدت این است که کنترل و نظارت در کلانتری‌ها را افزایش دهیم و با بررسی روند اقدامات و ماموریت‌های نیرو‌های پلیس اشکالات آنها را شناسایی و با آموزش آنها را برطرف کنیم.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سردار حمیدرضا اشراق در بیست و ششمین گردهمایی معاونت حقوقی و امور مجلس و دولت فراجا با تبریک اعیاد شعبانیه گفت: معاونت حقوقی و امور مجلس و دولت فراجا حلقه اتصال فراجا با سه قوه مقننه مجریه و قضائیه است.
 
وی افزود: یکی از ماموریت‌های محوری معاونت حقوقی و امور مجلس و دولت فراجا همکاری و تعامل با قوای سه گانه است که بایستی در سند راهبردی فراجا منعکس شود.
 
سردار اشراق با اشاره به اینکه حوزه مجلس در برخی از موارد تاثیرگذاری بیشتری نسبت به دو قوه دیگر دارد عنوان کرد: مجلس به لحاظ فضای سیاسی و روحیات نمایندگان دارای اهمیت است و بایستی نگاه ویژه‌ای به تعامل در این حوزه داشت.
 
معاون هماهنگ کننده فراجا با اشاره به اینکه تعامل و کمک معاونت حقوقی فراجا با نمایندگان مجلس دوسویه است، بیان داشت: کارکنان این معاونت نباید در فضای رقابت‌های انتخاباتی نمایندگان مجلس وارد شوند.
 
وی با تاکید بر اینکه برای ضابطین ما در قوه قضائیه باید حد و مرز و چهارچوب مشخص شود، تصریح کرد: ارتباط ما با قوه قضاییه نزدیک و سازنده است و این تعامل فقط محدود به ضابطیت نیست و بایستی از ظرفیت‌های قوه قضاییه نیز در ماموریت‌های فراجا بهره‌برداری کنیم.
 
این مقام ارشد انتظامی اظهار داشت: موضوع تعامل با دولت به ماموریت‌های معاونت حقوقی و امور مجلس و دولت فراجا اضافه شده است که ضرورت دارد چهارچوبی برای نحوه همکاری و تعامل و ارتباط با دولت مشخص شود که تعریف آن ممکن است سخت باشد.
 
معاون هماهنگ کننده فراجا با اشاره به اینکه تنها هفت دهم درصد از املاک و مستلات نیرو‌های مسلح در اختیار فراجا است، گفت: ما باید ظرفیت‌های خود را بسیج کنیم که در این حوزه ثروت خود را بالا ببریم.
 
وی ادامه داد: فرماندهان استان‌ها توجه کنند صرف گرفتن زمین مهم نیست بلکه تثبیت و بهره‌برداری از آن مهم است که ضرورت دارد معاونت حقوقی و امور مجلس و دولت فراجا و معاونت مهندسی همکاری لازم را از طریق نظارت کنترل و بررسی اسناد و همچنین ثبت اسناد آن برای مالکیت فراجا را انجام دهند.
 
سردار اشراق با اشاره به اینکه معاضدت یکی از کار‌های اصلی معاونت حقوقی است، عنوان داشت: در این حوزه نیز اقدامات بسیار خوبی انجام شده است که جای تقدیر دارد، اما ضروری است در معاضدت‌ها روی پیش رویدادی و پیشگیری کار کنیم و با آموزش‌های میدانی و توجیه کارکنان نسبت به قوانین و مقررات آنان را از آسیب‌ها و اتفاقاتی که ممکن است در ماموریت‌ها به وجود بیاید پیشگیری کنیم.
 
وی در ادامه گفت: یکی از راه‌های پیشگیری از معاضدت این است که کنترل و نظارت در کلانتری‌ها را افزایش دهیم و با بررسی روند اقدامات و ماموریت‌های نیرو‌های پلیس اشکالات آنها را شناسایی و با آموزش آنها را برطرف کنیم.
 
سردار اشراق در پایان تاکید کرد: معاونت حقوقی و امور مجلس و دولت به طور دائم با خانواده زندانیان تحت معاضدت ارتباط داشته باشند و با سرکشی از آنان مشکلات آنان را پیگیری و برطرف نمایند که این اقدام در روحیه ماموران بسیار موثر است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
استاد دانشگاه اصفهان، سرآمد آموزشی کشور
رسیدگی قاطع و سریع به پرونده‌های اغتشاشات اخیر
ضرورت توسعه صنعت تیتانیوم و تکمیل زنجیره ارزش
وقتی آتش اغتشاش حریف اراده طلاب نشد
رویداد ملی از ایده تا کسب‌وکار در ورزش برگزار می‌شود
هفته ۱۸ لیگ برتر فوتبال؛ عبور فجرسپاسی از سد خیبر
برنامه‌ریزی دقیق و هماهنگی برای حفظ پایداری شبکه گاز
دیدار دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با خانواده شهید نوائی لواسانی
اختصاص تسهیلات ودیعه مسکن به نیازمندان هرمزگانی
برگزاری همایش آموزشی استادان و متولیان حوزه معارف اسلام ناب
کشف حجاب شروع استحاله فرهنگی در تمدن غربی
جشنواره عاملیت هنر در سیمای شهر تهران
برنامه های صنعت توزیع برق سمنان در بزرگداشت دهه فجر
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
معرفی برگزیدگان بخش «فیلم ما» جشنواره عمار
فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی
۸۳ درصد گندم مزارع کردستان هنوز سبز نشده است
تمدن هزار ساله شهر تاریخی حریره جزیره کیش
صدور ۲۱۰ هزار دادخواست علیه دشمن صهیونی و آمریکا
گردهمایی مدیران فاضلاب کشور در بوشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیشرفت اقتصاد کشاورزی با کارآمدسازی یارانه‌ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
وجود ارز کافی در کشور/سوء مدیریت موجب نشت ارز شده
بن سلمان: هیچ تهدید و تنشی علیه ایران قابل پذیرش نیست
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود
توضیح سفارت روسیه درباره صادر نشدن روادید برای کشتی‌گیران ایرانی
سفیر ایتالیا به وزارت امور خارجه احضار شد
خدمت گذاری به مردم بالاترین وظیفه پاسداران
پرداخت وام خرید لاستیک به رانندگان کامیون از هفته آینده
هشدار نماینده ایران در سازمان ملل درباره تهدید‌های ترامپ
آمادگی کامل ایران برای دفاع از تمامیت ارضی خود
صدای انفجار در پاکدشت ناشی از آزمایش‌های دفاعی است
نشست وبیناری عراقچی با سفرا و روسای نمایندگی‌های تهران در اروپای شرقی
هشدار نارنجی بارندگی برای ۱۰ استان کشور
انتصاب معاون صدا در سازمان صدا و سیما
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۶ بهمن ۱۴۰۴  (۳ نظر)
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
عرضه کالا با کالابرگ به قیمتی بالاتر از قیمت نقدی، ممنوع است  (۱ نظر)
به یاد رضا رویگری  (۱ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)