• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۴۵۴۱
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۳
اجتماعی » جامعه و شهری
فروزنده:

باید در کوتاهترین زمان پاسخگوی درخواست‌های مردمی باشیم

معاون شهردار تهران گفت: شهرداران نواحی در ارتباط مستقیم با مردم هستند بنابراین باید مهارت ادراکی، مهارت انسانی و مهارت فنی داشته باشد.

باید در کوتاهترین زمان پاسخگوی درخواست‌های مردمی باشیم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، لطف‌الله فروزنده معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در آیین افتتاحیه اولین دوره توانمندسازی شهرداران نواحی که صبح امروز در محل ساختمان بلدیه برگزار شد، گفت: انقلاب اسلامی با هدف حاکمیت اسلام و انسانیت شکل گرفت و امروز دستاورهای مهمی دارد. امروز ما کشور مستقلی هستیم و در کشور ما نقش اصلی بر عهده مردم است؛ در حالی که در دوره های قاجار و پهلوی تصمیم گیری در سفارت‌ها انجام می‌شد. امروز اما ملت ما آزادند و خودشان تصمیم می گیرند.

وی افزود: استقلال و آزادی‌ای که ما داریم برای ما پرهزینه است و آمریکای جهانخوار به دنبال فشار و استعمار ما است‌. باید تلاش کنیم با استقامت در مسیر انقلاب بمانیم.

فروزنده ادامه داد: یکی از مباحث مورد تاکید شهردار تهران، مساله توجه به نواحی و شهرداران ناحیه است‌. در کار سیستمی و تیمی نقش مدیر تعیین کننده است و هر مدیری اگر می خواهد موفق باشد باید خودش را ارتقا دهد و نقش رهبری برای خود پیدا کند و از مدیریت به سمت رهبری و تاثیر بر دیگران پیش برود.

طراحی یک نظام آموزشی برای شهرداران نواحی مبتنی بر مهارت‌های ادراکی، انسانی و فنی

معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران اضافه کرد: شهردار ناحیه در اولین خانه در ارتباط با مردم است به همین جهت نظام ارزیابی خوبی طراحی و نقاط تحولی مشخص شد. بر این اساس، شهردار ناحیه باید مهارت ادراکی، مهارت انسانی و مهارت فنی داشته باشد. بنابراین یک نظام آموزشی طراحی شده و در جلسه امروز در ابعاد مختلف این آموزش ها انجام می شود.

وی با بیان اینکه مساله این است که پس از کسب شرایط احراز در کمیته انتصابات، چه وظایفی توسط شهردار ناحیه باید دنبال شود، عنوان کرد: اولین وظیفه ما خدمات شهری است که این مسأله در ناحیه و منطقه پررنگ تر است. وظیفه دوم حفظ و نگهداری شهر است. موضوع دیگر مدیریت پسماند است. همچنین بخش دیگر کارهای عمرانی است ‌که این کار در مناطق جزئی ولی اثرگذار است.

فروزنده افزود: بخش دیگر تخلفات شهرسازی است و باید مراقبت کنیم که مر قانون انجام شود و شهرداران نواحی باید مراقبت و نظارت کنند که کارکنان آلوده فساد نشوند.

معاون شهردار تهران، ارتباطات اجتماعی با مردم را از دیگر موارد با اهمیت در کار شهرداران نواحی برشمرد و عنوان کرد: شنیدن درخواست های مردم و حل فوری آن و کاهش زمان پاسخگویی شهروندان بسیار حائز اهمیت است. شاخص هایی که در نظارت های ستادی گفته می شود باید مدنظر قرار گیرد چرا که در رضایت مردم تاثیر بسزایی دارد و ایجاد فضای نشاط و امید را خواهد داشت.

 هر هفته، دو طرح بزرگ و تاثیرگذار افتتاح می‌شود

وی با اشاره به اینکه تبیین اتفاقات و اقدامات این دوره از دیگر وظایف شهرداران مناطق و نواحی است، گفت: کارهای بزرگی در این دوره انجام شده که بر اساس برنامه ریزی‌ها در هر هفته، دو طرح بزرگ و تاثیر گذار افتتاح می شود. این تبیین باعث تزریق روحیه امید بین مردم می شود و بستری فراهم می‌شود برای گام‌های بعدی و زمینه مشارکت مردم فراهم می‌شود. بنابراین باید گام ها و اقدامات مهم این دوره گفته شود. همچنین باید طرح ناحیه محوری دنبال شود و شهرداران مناطق باید تفویض اختیار به نواحی را همراه با نظارت لازم انجام دهند.

ارائه گواهینامه صلاحیت حرفه ای مبتنی بر ۴ رویکرد

حجت‌الاسلام سیدمحمدصادق کاظمی مدیرکل هماهنگی تحولات نرم‌افزاری معاونت هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران نیز در این مراسم گفت: تبدیل رویکردهای کیفی به کمی و تولید کارنامه کاری دشوار بود اما تلاش کردیم رویکردهای شهردار تهران را دسته بندی و شاخص گذاری کنیم و در نهایت در چهار رویکرد آنها را به ارزیابی بگذاریم. 

وی افزود: تلاش کردیم با استخراج ۶ محور ارزیابی برای آنها سنجش بگذاریم تا قابلیت تبدیل کیفیت به کمیت را داشته باشد که یکی از مهمترین این محورها محور تحولی است. در نهایت گواهینامه صلاحیت حرفه ای به شهرداران نواحی ارائه خواهد شد. 

مجید باقری معاون برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران نیز در این مراسم گفت: رشد و ارتقاء در فطرت انسان‌ها است؛ بر اساس آسیب‌شناسی‌های انجام شده، مشخص شد که مکانیزم ارتقای افراد مبتنی بر شایستگی صرف نبود و روابط و سلیقه در آن دخالت پیدا می‌کند، بنابراین سعی کردیم به صورت ریشه‌ای و مبنایی این مشکل را حل کنیم و برای حل آن یک روش مشخص با عنوان صدور گواهینامه صلاحیت حرفه‌ای را طراحی کردیم. البته این گواهینامه فقط مختص شهرداران نواحی نیست و این گواهینامه شرط لازم برای انتصاب است اما شرط کافی نیست. در حال حاضر در مرحله فراهم‌سازی شرایط برابر برای محک آزمایش افراد در اخذ این گواهینامه برای تصدی پست‌ها هستیم. 

باقری افزود: مهارت‌های ارتباطات تعاملی و قانع‌سازی از جمله محورهایی است که در دوره توانمندسازی مورد توجه قرار می گیرد. این گواهینامه به عنوان یک سند معتبر در رزومه افراد بسیار اهمیت خواهد داشت. 

وی با اشاره به برنامه مشارکتی «من شهردارم»، تصریح کرد: امسال تمرکز ویژه‌ای بر ۲ هزارو ۷۰۰ مدرسه دولتی در اجرای طرح «من شهردارم» داشتیم که مشارکت قابل توجهی از سوی والدین، معلمان و دانش‌آموزان در این طرح برای اولویت‌بندی خدمات شهرداری به مدارس صورت گرفت. 

مجید باقری معاون برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران نیز در این مراسم گفت: رشد و ارتقاء در فطرت انسان‌ها است؛ بر اساس آسیب‌شناسی‌های انجام شده، مشخص شد که مکانیزم ارتقای افراد مبتنی بر شایستگی صرف نبود و روابط و سلیقه در آن دخالت پیدا می‌کند، بنابراین سعی کردیم به صورت ریشه‌ای و مبنایی این مشکل را حل کنیم و برای حل آن یک روش مشخص با عنوان صدور گواهینامه صلاحیت حرفه‌ای را طراحی کردیم. البته این گواهینامه فقط مختص شهرداران نواحی نیست و این گواهینامه شرط لازم برای انتصاب است اما شرط کافی نیست. در حال حاضر در مرحله فراهم‌سازی شرایط برابر برای محک آزمایش افراد در اخذ این گواهینامه برای تصدی پست‌ها هستیم. 

باقری افزود: مهارت‌های ارتباطات تعاملی و قانع‌سازی از جمله محورهایی است که در دوره توانمندسازی مورد توجه قرار می گیرد. این گواهینامه به عنوان یک سند معتبر در رزومه افراد بسیار اهمیت خواهد داشت. 

 در پایان، از «گواهینامه صلاحیت حرفه‌ای شهرداران»، «بسته جامع ارزیابی شهرداران»، «بسته جامع توانمندسازی شهرداران و کتاب دانستنی‌های کاربردی و تخصصی شهرداران نواحی» رونمایی شد. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
افتتاح خانه موسیقی تهران
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
در پیام رسان های داخلی به سازمان اطلاعات سپاه پیام دهید
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)