• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۶۱۷۹
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۶
مازندران » اجتماعی

بهره‌برداری از ۵۹ پروژه ارتباطی و مخابراتی در مازندران

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران از بهره‌برداری تجمیعی ۵۹ پروژه ارتباطی و مخابراتی در سومین روز از دهه مبارک فجر با اعتباری بالغ بر ۱۶۰۰ میلیارد تومان خبر داد.

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛ مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران از بهره‌برداری ۵۹ پروژه ارتباطی و مخابراتی در سومین روز از دهه مبارک فجر با اعتباری بالغ بر ۱۶۰۰ میلیارد تومان خبر داد.

اسماعیل اعزی گفت: این پروژه‌ها به‌صورت تجمیعی و با حضور مسئولان و مردم، به نمایندگی از سایت همراه اول روستای صفرآباد، در حوزه‌های مختلف ارتباطی و مخابراتی به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی افزود: عمده این پروژه‌ها شامل احداث سایت‌های جدید تلفن همراه در مناطق شهری و روستایی، افزایش ارتفاع دکل‌های موجود، ارتقای لایه فناوری سایت‌های همراه اول، راه‌اندازی نسل پنجم تلفن همراه، اجرای فیبر نوری در مناطق شهری و روستایی و اتصال ادارات، سازمان‌ها، منازل و کسب‌وکارها به اینترنت پرسرعت فیبر نوری است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران نصب باتری‌های پشتیبان مراکز مخابراتی و سایت‌های تلفن همراه و اجرای برخی دیگر از طرح‌های زیرساختی را از دیگر محورهای این پروژه‌ها عنوان کرد.

اعزی با اشاره به عملکرد دولت چهاردهم در حوزه ارتباطات استان اظهار داشت: از ابتدای این دولت تاکنون، ۱۲۷۳ پروژه ارتباطی و مخابراتی در مناطق مختلف مازندران با اعتباری بالغ بر ۶.۵ همت اجرایی شده است.

وی ادامه داد: در حوزه فیبر نوری، استان مازندران با رشد ۱۸.۵ درصدی به ۱۵ هزار کیلومتر فیبرکشی رسیده و در حال حاضر ۱۵ شهر استان به این شبکه متصل شده‌اند و اجرای این طرح در ۱۰ شهر دیگر نیز در دست اقدام است.

رئیس کارگروه توسعه ارتباطات استان از اتصال بیش از ۵۰ هزار مشترک مازندرانی به اینترنت پرسرعت بر بستر فیبر نوری خبر داد و گفت: این آمار نشان‌دهنده رشد دو برابری اتصال مشترکان از ابتدای دولت چهاردهم تاکنون است.

اعزی همچنین به توسعه پوشش اینترنت پرسرعت همراه در مناطق روستایی اشاره کرد و افزود: در یک‌سال و نیم گذشته، ۱۷۹ سایت تلفن همراه برای پوشش ۲۱۰ روستای استان راه‌اندازی شده و بیش از ۱۸ هزار خانوار روستایی مازندرانی به اینترنت پرسرعت همراه متصل شده‌اند.

وی توسعه نسل پنجم تلفن همراه را یکی از برنامه‌های مهم وزارت ارتباطات دانست و خاطرنشان کرد: با رشد پنج‌برابری در راه‌اندازی این فناوری، تعداد سایت‌های پوشش‌دهنده 5G در مازندران به ۱۹۰ سایت رسیده است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران زمان‌بندی تکمیل اتصال خانوارهای شهری به فیبر نوری و پوشش روستاها به اینترنت پرسرعت همراه را پایان برنامه هفتم توسعه کشور اعلام کرد و گفت: تلاش مجریان، تسریع در اجرا و بهره‌مندی هرچه سریع‌تر مردم از این خدمات است.

اعزی در پایان با اشاره به برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای انتخابات شوراها در سال آینده افزود: برنامه‌ریزی لازم برای اتصال شعب شهری به فیبر نوری و تقویت پوشش اینترنت سایر شعب با حمایت استانداری مازندران در حال اجراست و مشکلی در برگزاری انتخابات تمام‌الکترونیک وجود نخواهد داشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
معرفی کتاب‌هایی برای کودک و نوجوان درباره امام زمان (عج)
آغاز مرحله اول المپیاد‌های علمی دانش آموزی
عملیات مرمت کارخانه تاریخی ریسباف اصفهان تمدید شد
رادیو صبا با «هنرستان» در قلب جشنواره فیلم فجر
تداوم بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
صدور مجوز احداث ۴۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در نیشابور
اسامی داوران ۳ بازی از هفته بیستم لیگ برتر فوتبال
اجرای موفق طرح کالابرگ الکترونیکی در بوشهر/ آغاز مرحله دوم از ۱۵ بهمن
لیگ برتر والیبال مردان؛ برنامه هفته‌های پانزدهم تا هفدهم
پایان هفته چهاردهم لیگ برتر والیبال با برتری مدعیان
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان
جان باختن یک شهروند تربت جامی بر اثر نشت اسید در شهرک صنعتی
مساجد کیش، پایگاه هویت دینی و مشارکت اجتماعی در جامعه
توسعه فضای سبز اهواز با کاشت گل‌های کاغذی
غبارروبی حرم مطهر سبزقبا (ع) به مناسبت نیمه شعبان
تحقق ۱۰۰ درصدی و افزایش سهم درآمد خوزستان
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ختم پرونده اختلافی ۸ ساله در دزفول به صلح و سازش
سازش ۷۴۰ پرونده در شورای حل اختلاف حمیدیه
حضرت امام مهدی (عج) امید زنده بشریت برای رسیدن به عدالت، امنیت و آینده‌ای روشن هستند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رزمایش اقتدار ورزش ایران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)