• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۲۴۸۳
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۷
لرستان » اجتماعی
فرمانده انتظامی استان لرستان:

رسانه‌ها خط مقدم خنثی‌سازی جنگ شناختی دشمن هستند

فرمانده انتظامی استان لرستان گفت: هوشمندی، اقدام به‌موقع و تبیین درست اصحاب رسانه در استان لرستان، نقشه‌های دشمن در پروژه کشته‌سازی، اغتشاش و ناامنی را ناکام گذاشت و موجب همراهی مردم و تقویت انسجام اجتماعی شد.

رسانه‌ها خط مقدم خنثی‌سازی جنگ شناختی دشمن هستندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، فرمانده انتظامی استان لرستان در جمع مدیران صدا و سیمای استان و جمعی از اصحاب رسانه، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل (ره)، شهدای انقلاب اسلامی، شهدای مظلوم انتظامی، بسیجی، سپاهی، شهدای مردمی و به‌ویژه شهید سردار «کیومرث حسینی‌نژاد»، اظهار داشت: امنیت امروز کشور مرهون مجاهدت نیرو‌های مسلح، بصیرت مردم و هدایت‌های حکیمانه مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) است.
 
سردار محمد رضا هاشمی فربا اشاره به پیچیدگی توطئه‌های اخیر دشمنان نظام اسلامی افزود: دشمن با طراحی یک جنگ ترکیبی شامل جنگ شناختی، رسانه‌ای، اقتصادی، امنیتی و تروریستی، تلاش کرد با ایجاد اغتشاش و پروژه کشته‌سازی، جمهوری اسلامی را با بحران مواجه کند، اما در محاسبات راهبردی خود دچار خطای جدی شد و ملت ایران، نیرو‌های مسلح و رهبری فرزانه انقلاب را به‌درستی نشناخت.
 
فرمانده انتظامی استان لرستان تصریح کرد: در حوادث اخیر، دشمن با پشتیبانی مستقیم آمریکا، رژیم صهیونیستی و جریان‌های معاند و تروریستی، قصد داشت با بهره‌گیری از تیم‌های مسلح و آموزش‌دیده، فضای ناامنی ایجاد کند، اما با هوشیاری نیرو‌های انتظامی، امنیتی و اطلاعاتی و همکاری دستگاه قضایی، این عناصر شناسایی و پیش از اجرای اهداف شوم خود تحت ضربه قرار گرفتند.
 
سردار هاشمی‌فر با قدردانی از نقش مؤثر رسانه‌ها بیان داشت: نقش رسانه در این مقطع، صرفاً اطلاع‌رسانی نبود بلکه یک نقش پیش‌رویدادی، اقناعی و آگاهی‌بخش بود که توانست جنگ روانی دشمن را خنثی و مردم را در صحنه نگه دارد. عملکرد حرفه‌ای صدا و سیمای استان و اصحاب رسانه لرستان، نمونه‌ای موفق از جهاد تبیین بود.
 
وی ادامه داد: دشمن تلاش داشت لرستان را به‌عنوان یکی از کانون‌های اجرای سناریوی ناامنی و کشته‌سازی معرفی کند، اما انسجام مردم، اقدام به‌موقع نیرو‌های مسلح و تبیین صحیح رسانه‌ها، این استان را به نماد هوشیاری، بصیرت و شکست دشمن تبدیل کرد.
 
فرمانده انتظامی استان لرستان با اشاره به حضور پرشور مردم در مناسبت‌های ملی و انقلابی، گفت: حضور کم‌نظیر مردم لرستان در صحنه‌های مختلف، از جمله راهپیمایی‌ها، نشان داد که این ملت علی‌رغم مشکلات و مطالبات اقتصادی، هرگز اجازه نخواهد داد دشمن از مطالبات به‌حق آنان سوءاستفاده کند.
 
سردار هاشمی‌فر در پایان با تأکید بر تداوم تهدیدات دشمن خاطرنشان کرد: این توطئه‌ها آخرین فتنه دشمن نخواهد بود و تا زمانی که جمهوری اسلامی ایران مستقل، مقتدر و ولایتمدار است، دشمنی‌ها ادامه دارد؛ از این رو، انتظار می‌رود رسانه‌ها با تقویت نقش مطالبه‌گری، امیدآفرینی و آگاهی‌بخشی، بیش از پیش در خط مقدم جهاد تبیین حضور داشته باشند.
 
وی همچنین ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و فرارسیدن یوم‌الله ۲۲ بهمن، از تلاش‌های مدیرکل صدا و سیمای استان، کارکنان پرتلاش آن مجموعه و اصحاب رسانه و همه دست‌اندرکاران عرصه اطلاع‌رسانی قدردانی کرد و گفت: اثر قلم و رسانه، امروز از هر ابزار دیگری در مقابله با دشمن مؤثرتر است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قدردانی فرمانده قرارگاه امام سجاد (ع) و سپاه مهاباد ازحضور حماسی مردم
مرکزی، یک استان شور و شعور در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
حضور پرشور و حماسی مردم لارستان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
وزش باد همراه با تندباد‌های لحظه‌ای در جنوب غرب خوزستان
یادواره‌ای به پاس قدردانی از مقام شامخ شهدا در فومن
برگزاری جلسه داوری جایزه ملی صنایع‌دستی در جشنواره صنایع فرهنگی و خلاق ایران
سکوت انگلیس درباره حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن
عباس اقبال؛ از تصحیح انتقادی تا تاریخ نگاری نوین
­آغاز لیگ ژیمناستیک هنری از فردا
قدردانی رئیس قوه قضائیه از حضور پرشکوه مردم در یوم‌الله ۲۲ بهمن
حضور دهه نود و چهارصدی‌ها در راهپیمایی ۲۲ بهمن زنجان
بازدید میدانی وزیر میراث فرهنگی از طرح‌های گردشگری
انگلیس شمار نظامیانش را در نروژ دو برابر می‌کند
حضور حماسی روستائیان اردبیل در راهپیمایی ۲۲ بهمن
مردم ایران پای عهد خود ایستاده‌اند
افتتاح ۶۵ طرح عمرانی و خدماتی در کازرون
اعزام بانوان زائر اولی همدانی به کربلا معلی
قدردانی نماینده ولی‌فقیه در لرستان از حضور باشکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن
برگزاری چهلمین روز شهادت «فرج الله شوشتری»، پنجشنبه در مشهد
پیام زینبیان ایلامی به دنیا مخابره شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جزئیات عفو و تخفیف مجازات ۲۱۰۸ نفر از محکومان عمومی و انقلاب
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)