• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۹۷۹۷
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۶
مازندران » اقتصادی

کشاورزی قراردادی؛ نسخه وزیر برای توسعه صادرات از مازندران

وزیر جهاد کشاورزی بر توسعه کشاورزی قراردادی، تقویت زیرساخت‌های صادرات‌محور و ارتقاء استانداردهای کیفی به منظور حضور پایدار در بازارهای داخلی و بین‌المللی تأکید کرد.

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛ غلامرضا نوری وزیر جهاد کشاورزی در ادامه برنامه‌های بازدید استانی خود از مازندران، از پایانه صادرات محصولات کشاورزی شرکت روماک گستر پارس بازدید کرد. این بازدید با هدف بررسی توانمندی‌های این مجموعه در مدیریت صنعتی توزیع محصولات کشاورزی و نقش آن در تنظیم بازار، به‌ویژه در ایام پرتقاضای پایان سال و تأمین بازار شب عید صورت گرفت.

وزیر جهاد کشاورزی در جریان این بازدید ضمن گفت‌وگو با مدیران مجموعه و ابراز خرسندی از ظرفیت‌های ایجاد شده، در جریان آخرین وضعیت زیرساخت‌های نگهداری، سورتینگ، بسته‌بندی، زنجیره سرد و فرآیندهای گمرکی این پایانه قرار گرفت.

نوری با اشاره به نقش راهبردی پایانه‌های صادراتی در تکمیل زنجیره ارزش محصولات کشاورزی گفت: این مجموعه‌ها با ایجاد شفافیت در فرآیند عرضه، حذف واسطه‌های غیرضروری، کاهش هزینه‌های مبادله و افزایش سهم تولیدکنندگان از ارزش نهایی محصول، نقش مهمی در توسعه پایدار بخش کشاورزی ایفا می‌کنند.

وی، توسعه کشاورزی قراردادی، تقویت نظام ردیابی و استانداردسازی محصولات و هم‌افزایی میان تولیدکنندگان، تشکل‌ها و صادرکنندگان را از الزامات اساسی برای حضور مؤثر در بازارهای جهانی دانست و افزود: افزایش کیفیت، حفظ سلامت محصول، صیانت از حقوق مصرف‌کننده و توسعه صادرات غیرنفتی از اولویت‌های اصلی وزارت جهاد کشاورزی است.

کشاورزی قراردادی؛ نسخه وزیر برای توسعه صادرات از مازندران

خلیل قلی‌زاده، سرمایه‌گذار این مجموعه نیز با اشاره به آغاز اجرای این پروژه از سال ۱۳۹۵ با سرمایه‌گذاری ۲۸ میلیون دلاری توسط شرکت روماک گستر پارس و بهره‌برداری از آن در سال ۱۳۹۸ گفت: این پایانه به عنوان یکی از مدرن‌ترین زیرساخت‌های تخصصی صادرات محصولات کشاورزی در کشور، تاکنون مورد بازدید مقامات عالی‌رتبه از جمله ریاست‌جمهوری، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مسئولان قوه قضاییه و کارگروه‌های ملی قرار گرفته است.

وی افزود: این مجموعه با برخورداری از ظرفیت سالانه ۳۷۶ هزار تن سورت، بسته‌بندی و انجماد محصولات کشاورزی، امکان نگهداری ۹۰ هزار تن در سردخانه‌های تخصصی زیر صفر و بالای صفر، باراندازهای مدرن، سیستم‌های پیشرفته حفظ زنجیره سرد از مزرعه تا مصرف‌کننده، و استقرار نظام‌های ردیابی و کنترل کیفیت مطابق استانداردهای بین‌المللی، به عنوان یکی از زیرساخت‌های صنعتی و مدرن و منحصر به‌فرد کشور در حوزه مدیریت، توزیع و صادرات محصولات کشاورزی و مواد غذایی شناخته می‌شود.

سرمایه‌گذار این پروژه تأکید کرد: قابلیت‌های صنعتی، لجستیکی و مدیریتی این مجموعه، نقش مؤثری در تنظیم بازار، پشتیبانی از امنیت غذایی کشور و کاهش ضایعات محصولات کشاورزی ایفا می‌کند و به دلیل برخورداری از استانداردهای بین‌المللی و زیرساخت‌های پیشرفته، ظرفیت قابل توجهی برای توسعه و تصاحب سهم بیشتر از بازارهای صادراتی منطقه‌ای و جهانی دارد.

وی همچنین به ثبت این مجموعه در گمرک کشور چین، صادرات هدفمند به کشورهای حوزه خلیج فارس، روسیه و چین، بهره‌گیری از ظرفیت بندر امیرآباد، و امکان توسعه این مدل در سایر نقاط کشور اشاره کرد و آن را گامی مؤثر در تکمیل زنجیره ارزش صادرات محصولات کشاورزی دانست.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرداآخرین مهلت نام‌نویسی انتخابات شورا‌های اسلامی روستا درقم
تزریق ۵۲ هزار میلیارد تومان منابع برای جهش توسعه لرستان
ما جنگ نمی‌خواهیم اما تحقیر را هم نمی‌پذیریم
هوای سمنان گرم می شود
پویش ایران جان، مرز میلَک سیستان و بلوچستان، نقطه جهش تجارت ایران و افغانستان
وزارت راه و شهرسازی رویکرد خود را در حوزه مسکن تغییر دهد
گلایه مسافران و رانندگان از نبود روشنایی در تونل کبیرکوه
تصویب ۴۲ همت برای لرستان در سفر رئیس‌جمهور
رمضان؛ ماه میهمانی خدا و ماه نزول قرآن
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۲۹ بهمن ۱۴۰۴
قیمت هر کیلوگرم زولبیا و‌بامیه ۴۰۰ هزار تومان است
ورزشی‌های بیست و نهم بهمن ماه در استان سمنان
۵۶ دادگاه صلح در استان کرمان
مهارت‌ها باید تقاضا محور باشد
افتتاح طرح‌های زیربنایی و تولیدی در سفر رئیس‌جمهور به لرستان
تصویب طرح شناسایی محدوده‌ها و محلات هدف بازآفرینی
نظر مردم لرستان درباره سفر رئیس جمهور
برگزاری جلسه کمیسیون ماده ۵ استان تهران
تأکید رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان بر احیای تالاب جازموریان
بازتاب سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های بین‌المللی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
تداوم اجاره همسر در اروپا
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۹ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۴
رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
استقبال سازمان ملل از گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۴ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
مراسم تحلیف سردفتران اسناد رسمی گیلان در رشت  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)