• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۲۱۲۰۵
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۳
لرستان » اجتماعی
رئیس جمهور:

راه حل مشکلات کشور در بازگشت به توانمندی‌های درونی است

رئیس جمهور در نشست «توسعه عدالت آموزشی با مشارکت مردم» در لرستان گفت: راه‌حل بسیاری از مشکلات کشور در بازگشت به توانمندی‌های درونی و اتکای عملی به ظرفیت‌های ملی نهفته است.

راه حل مشکلات کشور در بازگشت به توانمندی‌های درونی نهفته استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، رئیس‌جمهور، شامگاه امروز چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ در جریان نوزدهمین سفر استانی خود به لرستان، در نشست «توسعه عدالت آموزشی با مشارکت مردم»، با قدردانی از تلاش‌های صورت‌گرفته در مسیر توسعه عدالت آموزشی، تصریح کرد: راه‌حل بسیاری از مشکلات کشور در بازگشت به توانمندی‌های درونی و اتکای عملی به ظرفیت‌های ملی نهفته است.
 
مسعود پزشکیان با تأکید بر اینکه دستاورد‌های اخیر حاصل اراده و همت مردم و فرهنگیان است، افزود: آنچه به دست آمده نتیجه باور و اقدام شماست و بی‌تردید می‌توان گام‌های بزرگ‌تری نیز برداشت.
 
رئیس‌جمهور با اشاره به ضرورت شناخت دقیق ظرفیت‌ها و منابع کشور، خاطرنشان کرد: جهت‌گیری صحیح زمانی حاصل می‌شود که بدانیم چه در اختیار داریم و چگونه باید از آن بهره بگیریم. وی با الهام از اشعار حکیمانه، بر لزوم تغییر نگرش، نوآوری در عمل و پرهیز از تکرار مسیر‌های ناکارآمد تأکید کرد و گفت: اگر اراده کنیم، راه گشوده خواهد شد و بنا بر آیات قرآن وعده الهی «وَالَّذینَ جاهَدوا فینا لَنَهدِیَنَّهُم سُبُلَنا» چراغ مسیر ماست.
 
پزشکیان با بیان اینکه فرزندان این سرزمین ارزشمندترین سرمایه‌های کشورند، اظهار داشت: کودکان و نوجوانان ما گران‌بهاتر از هر منبع طبیعی‌اند. اگر ذهن، فکر و مهارت آنان به‌درستی پرورش یابد، هیچ مانعی در برابر پیشرفت کشور باقی نخواهد ماند. آموزش صحیح از سال‌های نخست زندگی، می‌تواند نسلی توانمند، خودباور و آینده‌ساز تربیت کند.
 
رئیس جمهور در ادامه با اشاره به برخی فضاسازی‌های ناامیدکننده، تصریح کرد: آینده را دیگران برای ما نمی‌سازند؛ این ما هستیم که با ایستادگی، تلاش و هم‌افزایی، آینده مطلوب خود را رقم خواهیم زد. تسلیم در برابر مشکلات به معنای واگذاری سرنوشت به دیگران است، اما ایستادگی، زمینه‌ساز ساختن فردایی در‌شان ملت ایران خواهد بود.
 
پزشکیان با قدردانی ویژه از والدین و خیرینی که با وجود محدودیت‌های مالی در مسیر مدرسه‌سازی گام برداشته‌اند، این اقدام را ارزشی فراتر از محاسبات مادی دانست و تأکید کرد: مدرسه‌سازی تنها ساخت یک ساختمان نیست، بلکه پایه‌گذاری آینده‌ای روشن برای کشور است.
 
رئیس جمهور با اشاره به طراحی برنامه‌های تکمیلی برای تجهیز مدارس با مشارکت مردمی و خیرین، تصریح کرد: منابع دولت محدود است و ایجاد توقعات فراتر از ظرفیت‌ها می‌تواند به نارضایتی منجر شود؛ از این‌رو رویکرد دولت، تکیه بر مشارکت عمومی، شفافیت و حرکت گام‌به‌گام بر اساس توان واقعی کشور است.
 
پزشکیان خاطرنشان کرد: آنچه اهمیت دارد صرفاً ساخت فضا نیست، بلکه ارتقای کیفیت آموزشی است. هر معلم می‌تواند با شیوه‌ای نوآورانه، نقشی ماندگار در تربیت نسل آینده ایفا کند. وی با اشاره به تجربه شخصی خود از تأثیر عمیق منش و رفتار معلمان بر زندگی انسان‌ها، تأکید کرد: گاه یک رفتار و منش تربیتی بیش از ده‌ها درس در ذهن و جان دانش‌آموزان ماندگار می‌شود.
 
رئیس‌جمهور با اشاره به سال‌ها وجود مدارس کانکسی و کمبود فضا‌های آموزشی، اعلام کرد: تصمیم گرفته‌ایم این وضعیت را پایان دهیم. تجربه نشان داده است هر جا مردم، خیرین و نهاد‌های مردمی به میدان آمده‌اند، کار‌ها با سرعت و کیفیت بیشتری پیش رفته است. با تداوم این مشارکت گسترده، روند مدرسه‌سازی و تجهیز مدارس با قدرت ادامه خواهد یافت.
 
پزشکیان تأکید کرد: هدف نهایی صرفاً ساخت مدرسه نیست، بلکه ایجاد فضایی برای تربیت نسلی آگاه، توانمند و مؤمن به آبادانی کشور است؛ نسلی که آینده را با اتکا به خود و بدون چشم‌داشت به بیگانگان خواهد ساخت.
 
رئیس جمهور با تأکید بر ضرورت گفت‌و‌گو، همدلی و همکاری ملی، اظهار داشت: کشور زمانی به قدرتی شکست‌ناپذیر تبدیل می‌شود که توانمندی‌های متنوع افراد در کنار یکدیگر قرار گیرد. وی با اشاره به رویکرد‌های نوین آموزشی در دانشگاه‌های نسل چهارم و پنجم در جهان، بر اهمیت کار تیمی، تلفیق مهارت‌ها و بهره‌گیری از ظرفیت‌های گوناگون تأکید کرد.
 
در بخش پایانی این نشست، پزشکیان با اشاره به تلاش‌های دولت برای رفع موانع، بهبود شرایط معیشتی و تقویت ثبات در کشور، گفت: برنامه‌ریزی و حرکت‌رو به جلو نیازمند ثبات است و دولت با تمام توان در این مسیر گام برمی‌دارد. دولت از وعده‌های غیرقابل تحقق پرهیز می‌کند و آنچه در توان دارد با اخلاص در خدمت مردم قرار خواهد داد.
 
رئیس‌جمهور در پایان با قدردانی مجدد از فرهنگیان، خیرین و فعالان نهضت توسعه عدالت آموزشی، ابراز امیدواری کرد با همدلی و مشارکت همگانی، مسیر آبادانی کشور با شتاب بیشتری ادامه یابد و ایران اسلامی به جایگاهی درخور‌شان ملت بزرگ خود دست یابد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ترکیب تراکتور برای مصاف با ملوان مشخص شد
توقیف محموله مرغ زنده بدون مجوز در رودبار
افتتاح فرهنگسرای گردشگری نجوم در نیمه ماه رمضان
جزئیات ثبت‌نام نامزدهای انتخابات روستاهای استان کرمان
ضرورت صدور سند یکتا برای واحد‌های پیش فروش
تخصیص اعتبار برای احداث دانشکده سقز
تخصیص ۱۵۰۰ میلیارد ریال برای حمایت از کسب و کار‌های نوپای فرهنگی و هنری
دستگیری منتشرکننده تصاویر خصوصی شهروند بهشهری در فضای مجازی
 پرونده‌های تسهیلات بانکی تا پایان سال نهایی شود
اعزام ۸۰۰ مبلغ جامعه الزهرا به سراسر کشور در ماه مبارک رمضان
ارائه راهکار نوآورانه در حوزه ذخیره‌سازی مغناطیسی
تمدید نهایی مهلت انتخاب واحد دانشگاه پیام‌نور تا ۴ اسفند
زمان برگزاری مجمع انتخابات فدراسیون کوهنوردی مشخص شد
دستگیری ۷ سارق منجر به کشف ۳۰ مورد سرقت شد
شکست نماینده مهاباد در لیگ دسته دو والیبال ایران
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت
افزایش ۱۶ درصدی ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا در همدان
واکنش مردم افغانستان به اظهارات سفیر آمریکا در تل آویو
بازپس‌گیری زمین‌های راکد مسکن ملی
کاشت نهال، زمانی برای نجات طبیعت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند
داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان
خراسان رضوی از اواسط هفته، میزبان بارش‌ها خواهد شد
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
واکنش عراقچی به ادعا‌های ترامپ؛ با مدرک صحبت کنید
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است
ممنوعیت ثبت قولنامه دست نویس
پاکستان رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناسد
تأکید ایران، عربستان و روسیه بر همکاری‌های دوجانبه دریایی
زلزله دقایقی پیش گیلان را لرزاند
طرح زندگی با آیه‌ها یکی از جریان‌های اثرگذار قرآنی کشور
تولید بیش از هشت هزار تن ماهی در الیگودرز
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۳ نظر)
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۳ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۳ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
نگرانی مردم سوادکوه شمالی از انتشار گرده زرد رنگ  (۱ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)