• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۵۱۰۱۵
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۸
خوزستان » اجتماعی

افزایش سرسام آور قیمت‌ها عامل پیشرفت کند طرح‌های عمرانی در کلانشهر اهواز

سرپرست معاونت فنی و عمرانی شهرداری اهواز گفت: هزینه‌های تمام‌شده طرح‌های عمرانی در شرایط کنونی بین ۳ تا ۴ برابر شده است و این رشد سرسام‌آور قیمت‌ها، حتی طرح‌های فعال را با کاهش سرعت مواجه کرده است.

افزایش سرسام آور قیمت‌ها عامل پیشرفت کند طرح‌های عمرانی در کلانشهر اهواز

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سعید سعیدی در تشریح آخرین وضعیت طرح‌های عمرانی در حال اجرا در اهواز اظهار کرد: در پی آتش‌سوزی در طبقه ششم پارکینگ طالقانی، طبقات ۶، ۷ و ۸ به ‌شدت تحت تاثیر قرار گرفت و در پی بلافاصله طرح مقاوم‌سازی موقت ارائه شد. ۶۳ دستگاه خودرو هنوز در طبقات باقی مانده‌اند و فعلا عملیات مقاوم‌سازی اولیه برای خارج کردن ایمن این خودروها در حال اجراست. 

وی افزود: برآورد اولیه خسارت واردشده به شهرداری در این پروژه، معادل ۴۰۰ میلیارد تومان است و با توجه به روند مقاوم‌سازی و بازسازی، پیش‌بینی می‌شود که این پروژه بین ۱۰ تا ۱۲ ماه دیگر غیرقابل بهره‌برداری باشد.

سعیدی ادامه داد: طرح تعریض پل شهدای دغاغله با ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی، پارک ۱۴ هکتاری مهدیس با حدود ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی و پارک مهرشهر با پیشرفت ۸۵ درصدی در حال اجرا هستند. پارک ۱۵ هکتاری کیانشهر، پارک گلبرگ پردیس و پارک الغدیر(پادادشهر) نیز از پروژه‌های تازه آغاز شده هستند که با توجه به شرایط مالی، احتمال پایان آنها تا اواخر امسال یا اوایل سال آینده وجود دارد.

سرپرست معاونت فنی و عمرانی شهرداری اهواز با اشاره به پروژه بهسازی خیابان نهج‌البلاغه با پیشرفت ۴۰ تا ۴۵ درصدی، گفت: عوامل عقب‌ماندگی این پروژه، همکاری نکردن مالکان برخی املاک در فرآیند تعریض، جابه‌جا نشدن ۲۰ پایه برق توسط شرکت توزیع نیرو و در نهایت کمبود منابع مالی است اما تلاش می‌شود طرح تعریض این خیابان تا پایان امسال به نتیجه نهایی برسد. 

وی، درباره طرح‌های باز زنده‌سازی کارون گفت: پروژه غرب در محدوده میدان مالیات تا پل فولاد به وسعت ۱۵ هکتار و با اعتبار حدود ۱۰۰ میلیارد تومان در حال اجراست و هم‌اکنون از پیشرفت فیزیکی ۸۰ تا ۸۵ درصد برخوردار است و رو به پایان است.

سعیدی بیان کرد: طرح شرق از محدوده پل پنجم تا کنار کارگاه قرارگاه خاتم‌الانبیاء نیز در دو فاز طراحی شده است که فاز اول آن حدود ۱۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. هرچند روند اجرای آن به دلیل تغییرات نقشه و مشکلات مالی با کندی مواجه شده است. 

سرپرست معاونت فنی و عمرانی شهرداری اهواز تصریح کرد: فعلا پروژه‌های باز زنده‌سازی کارون تقریبا متوقف هستند، اما تلاش شده ‌کارگاه‌ها متوقف نشوند. 

وی درباره دیگر پروژه‌های متوقف‌شده گفت: متاسفانه کار در پارک حجاب به دلیل تنگناهای مالی، به تازگی متوقف شده است؛ هر چند دیواره‌سازی و بخش زیادی از نمای آن به پایان رسیده و فقط کارهای داخلی باقی مانده بود. 

سعید سعیدی همچنین درباره دلایل متوقف شدن پروژه‌ها گفت: هزینه‌های تمام‌شده پروژه‌های عمرانی در شرایط کنونی بین سه تا چهار برابر شده است و این رشد سرسام‌آور قیمت‌ها، حتی پروژه‌های فعال را با کاهش سرعت مواجه کرده است. 

وی می‌گوید: عملیات تراش و روکش آسفالت و اصلاح جداول و روشنایی ورودی اهواز از سمت زرگان در بلوار شهید سلیمانی در دست اقدام است و کندروی غربی به طول ۲.۵ کیلومتر نیاز به زیرسازی دارد که با هزینه حدود ۱۰ میلیارد تومان در حال انجام است. 

سعیدی افزود: در حال حاضر عملیات خاک‌برداری برای اجرای پیاده‌روسازی و جدول‌گذاری در ورودی اهواز از سمت خرمشهر در محدوده بیمارستان بقایی آغاز شده است و امیدواریم روکش آسفالت نیز انجام شود. پروژه سامان‌دهی کامل این ورودی فعال بود اما پس از جنگ متوقف شد. 

وی در خصوص سامان‌دهی دستفروشان در ورودی شهر، بیان داشت: این موضوع به دلیل معارضات ملکی و استقبال نامناسب، فعلا در برنامه کاری قرار ندارد و آن بخش از پروژه که کلنگ‌زنی شده بود، در این مقطع زمانی صرفا به‌صورت جزیی قابل اجراست و سامان‌دهی کامل انجام نمی‌شود. 

کلنگ‌زنی دو طرح جدید شهری در اهواز

سعید سعیدی با اشاره به برنامه‌ریزی کلنگ‌زنی پروژه‌های جدید و زیرساختی گفت: طرح رمپ پل هفتم و تعریض بلوار ساحلی غربی، به زودی اجرا می‌شود. اگر ساخت قطعات آن به صورت پیش‌ساخته انجام شود، تا پایان امسال به بهره‌برداری خواهد رسید.

سرپرست معاونت فنی و عمرانی شهرداری اهواز افزود: همچنین پروژه زیرگذر ۱۸ متری چهارم کیان‌آباد، پیش‌تر به دلایلی متوقف و بسته شده بود، با انجام مطالعات جدید دوباره تعریف شده است و پیش‌بینی می‌شود با توجه به جزئیات فنی، بین یک و نیم تا دو سال اجرا شود. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
طنین همدلی و معنویت در شب ۱۳۴ اجتماعات مردمی شهرستان پیشوا
اعمال محدودیت برای ۲۲۸ مشترک اداری برق در فارس
کشف ۲ هزار و ۷۰۰ لیتر سوخت قاچاق در شهرستان قائنات خراسان جنوبی
ثبت‌نام ۶ هزار زائر اربعینی در اردبیل
زبان فارسی؛ ستون هویت و تمدن ایرانی ـ اسلامی در منظومه فکری رهبر شهید
برنامه ریزی برگزاری همایش ملی حجاب و عفاف در شاهرود
ادامه نظارت های میدانی کمیسیون های تخصصی مجلس
بهره گیری از ظرفیت اربعین برای رونق اقتصادی هنرمندان
والیبال نوجوانان قهرمانی آسیا؛ ادامه صدرنشینی ایران با شکست هند
تجدید بیعت مردم شهریار با ولایت در شب ۱۳۴ تجمعات مردمی
حملات هوایی دشمن آمریکایی صهیونیستی به ۸ شهر خوزستان
امسال؛ افزایش ۳۲ درصدی بودجه هرمزگان
تخفیف ۵۰ درصدی عوارض صدور پروانه ساختمانی برای طرح‌های گردشگری در اسفراین
پیش‌بینی تداوم هوای گرم تا پایان هفته
تسریع در بازسازی فرودگاه بم با هم‌افزایی دستگاه‌ها و بخش خصوصی
برگزاری آیین یادبود رهبر شهید انقلاب اسلامی در مسجد جامع قرچک
امروز؛ آغاز توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد
بیانیه وزارت خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران
صعود تیم تیگارد ایران به دیدار نهایی بسکتبال ۳ به ۳ بین المللی
برتری تیم‌های ملی والیبال نشسته ایران در دومین دیدار
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
کاروان بزرگ زائران اربعین «عشاق‌الحسین(ع)» از رامشیر به سوی کربلا
علی نعمتی به لوسیل قطر پیوست
حمله سپاه به پایگاه آمریکایی دُقم در عمان
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد
کاخ سفید دیگر برای ترامپ امن نخواهد بود!
جام جهانی ۲۰۲۶؛ برنامه مرحله نیمه نهایی با چهار مدعی قهرمانی
قدردانی سازمان بین‌المللی دریانوردی از کشتی ناجی ایرانی
آبادان، هندیجان و ماهشهر هدف پرتابه‌های دشمن
سازمان تروریستی سنتکام از حمله به ایران خبر داد
جنگ با ایران ارتباطی با تنگه هرمز یا برنامه هسته‌ای ندارد
امروز؛ آغاز امتحانات نهایی دانش آموزان یازدهم و دوازدهم
سرنگونی یک موشک کروز با آتش پدافند نوین هوافضای سپاه
اطلاعیه خاموشی‌های موقت برق در استان کهگیلویه و بویراحمد
مرگ لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب آمریکا
وقوع چند انفجار در هرمزگان؛ ۲۱ تیر ۱۴۰۵
پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید  (۸ نظر)
نماز لیله الدفن آقای شهید ایران را اقامه می‌کنیم/تدفین پیکر رهبر شهید بامداد جمعه در دارالذکر حرم امام رضا ع  (۴ نظر)
تعویق یا تغییری در زمان‌بندی امتحانات نهایی دانش‌آموزان وجود ندارد  (۳ نظر)
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد  (۳ نظر)
مرگ لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب آمریکا  (۳ نظر)
جمع آوری بیش از ۱۲ هزار انشعاب غیر مجاز در کلانشهر اهواز  (۲ نظر)
گوترش: ایران و آمریکا مذاکره را از سرگیرند  (۲ نظر)
آغاز فعالیت مواکب اربعین حسینی در مرز‌های خوزستان از ۲۹ تیرماه ۱۴۰۵  (۱ نظر)
سلامت، امنیت و آرامش؛ اولویت آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در برگزاری امتحانات نهایی  (۱ نظر)
تایید خبر شهادت ۲ بسیجی تامین امنیت در مشهد  (۱ نظر)
اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید در حرم مطهر رضوی  (۱ نظر)
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد (۲)  (۱ نظر)
واریز مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی در تیر ماه  (۱ نظر)
برنامه‌ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش عرضه و مصرف گوشت قرمز  (۱ نظر)
فیلمی از مزار مطهر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر  (۱ نظر)