• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۵۸۰۷۸
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۴۰۵ - ۱۳:۵۱
علمی و فرهنگی » کتاب و مطبوعات

کتاب مکاشفات یوحنا رونمایی شد

آیین رونمایی از کتاب شعر «مکاشفات یوحنا» اثر سعید مبشر عصر به میزبانی امیرعلی سلیمانی و با حضور نویسنده اثر، سعید بیابانکی و محسن قاسمی (غریب) در نشست ادبی منظومه در باغ کتاب تهران برگزار شد.

کتاب مکاشفات یوحنا رونمایی شد

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، امیرعلی سلیمانی در ابتدای جلسه شعری با موضوع وطن از سیمین بهبهانی برای حاضران قرائت کرد و پیرامون برگزاری جلسه شعر در شرایط حال حاضر کشور گفت: پناه بردن به فرهنگ مجالی برای ادامه دادن و نشان دادن جریان زندگی است و برگزاری این جلسات را باید فرصتی مغتنم شمرد.

وی در ادامه پیرامون معرفی سعید مبشر نویسنده کتاب «مکاشفات یوحنا» گفت: سعید مبشر در غزل امروز ما چهره‌ای درخشان است و مخاطب همواره با خواندن اشعار از ویژگی‌های غزل‌هایش لذت می‌برند.

سعید بیابانکی شاعر در بخش دیگری از برنامه شعری برای حاضران قرائت و بیان کرد: سعید مبشر از چهره‌های متفاوت غزل امروز است. رسیدن به یک امضا و زبان متفاوت در شعر امر متمایز و مهمی است که نویسنده اثر به آن رسیده است.

بیابانکی پیرامون سایر ویژگی‌های کتاب ادامه داد: غزل در تاریخ شعر ما از قصیده منفک شده است و رفته رفته به تاسی از شرایط مختلف این امر تحول پیدا کرده است. غزل بعد از حافظ به سمت یک‌دستی حرکت کرده است و این سبک یک دستی با ظهور شاعران هندی متحول شده و این شکل در اشعار شاعرانی مثل صائب دیده می‌شود.

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفت: غزل در عصر معاصر (منظور از زمان ظهور سبک نیما) و در یکی دو دهه گذشته دچار ارتجاع محتوایی شده است و کاری که سعید مبشر در این اثر انجام داده است کار بسیار ارزشمندی است که به دور از تقلید مسیری تازه و در راستای نوآوری را پیش گرفته است.

محسن قاسمی (غریب) دیگر شاعر درباره مجموعه «مکاشفات یوحنا» بیان کرد: از نخستین رباعی که سعید مبشر در سن ۱۹ سالگی برای بنده خواند مشخص بود آینده‌ای درخشانی خواهد داشت.

وی ادامه داد: عنوان کتاب به درستی انتخاب شده است و شاعر اشعار را از دید نیچه سروده است و از این فتح باب می‌توان متوجه شد که شاعر تلاش کرده فرم را بر معنا ارجح قرار دهد.

قاسمی سپس به بخش‌های از کتاب اشاره کرد و گفت: نوع نگاه شاعر در اثر رو به جلو و تکامل است.

این شاعر زبان و مضامین را در مکاشفات یوحنا بکر معرفی کرد و گفت: بدیع بودن زبان و مضامین نوید یک مسیر جدید را به مخاطبان صاحب اثر می‌دهد.

سعید مبشر شاعر کتاب «مکاشفات یوحنا» نیز در بخش دیگری از برنامه در سخن‌گاه حاضر شد و ضمن خوشامدگویی به حاضران گفت: «کوبه» اثر اولم بود که سال ۱۳۹۹ چاپ شد و این کتاب قرار بود به نمایشگاه سال گذشته برسد که اشعار بنده طی چهار سال در این اثر جمع‌آوری شده است.

وی ادامه داد: این کتاب با مراجعه به نظریه فیلسوفان پیرامون شعر و رجوع به آثار نویسندگان خلق شده است.

مبشر شاعر را شخصی معرفی کرد که مخاطب بعد از مطالعه اثرش برداشتش نسبت به شعر تغییر کند، وی ادامه داد: شعر از حدث و گمان‌های شاعر می‌آید و تکامل این جریان مجموعه اشعار را خلق می‌کند.

صاحب اثر «مکاشفات یوحنا» ادامه داد: در عصر حاضر گویا معنا زده شدیم و تلاش می‌کنیم در شعر نمونه‌های همیشگی را مشاهده کنیم، اما بنده معتقدم فرم ابتدا باید خلق شود و محتوا باید در پی آن شکل بگیرد.

مبشر در پایان عنصر لذت بردن مخاطب از شعر را امری مهم خواند و گفت: مخاطب باید در مواجهه با اشعار یک اثر احساس لذت کند و این نشان ارتباط برقرار کردن مخاطب با اثر است.

مبشر بخش‌هایی از کتاب را در ادامه برای حاضران قرائت کرد. در بخش پایانی این مراسم شاعران حاضر در جلسه به شعرخوانی پرداختند.

 کتاب شعر «مکاشفات یوحنا» اثر  سعید مبشر و کاری از انتشارات ایهام است.

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ادعای صهیونیست ها مبنی بر آغاز برنامه آزمایشی خروج از لبنان
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یک خانه در نوار غزه
احتمال برکناری فرمانده ارتش اوکراین
انتخاب الحیه بیانگر توان حماس برای تجدید ساختار رهبری است
استقبال مقاومت فلسطین از انتخاب خلیل الحیه به ریاست حماس
هشدار یمن به عربستان: به محاصره پایان دهید
حملات ایران آسیب‌پذیری پدافند هوایی آمریکا را آشکار کرد
حملات بامدادی آمریکا به شیراز ؛ پرتابه دشمن به ارتفاعات اصابت کرد
حمایت انصارالله یمن از انتخاب خلیل الحیه به ریاست حماس
گزارش رویترز از کاهش عرضه جهانی نفت در پی محاصره عربستان
واکنش عربستان سعودی به محاصره دریایی یمن
حماس: حملات رژیم صهیونیستی به غزه ادامه نسل‌کشی است
درخواست محکومیت فوری حمله آمریکا به نیروگاه دارخوین
حادثه دریایی در نزدیکی سواحل عمان
آمریکا توان شکست نظامی ایران را ندارد
سامانه‌های موشکی هیمارس در کویت هدف موشک‌های ارتش
ترامپ تعرفه کالا‌های صادراتی کانادا را ۵ برابر کرد
در نیکاراگوئه دیگر انتخابات برگزار نخواهد شد
تاکید وزیر خارجه جدید انگلیس بر پایان جنگ علیه ایران
فشار حداکثری آمریکا علیه کوبا مصداق نسل‌کشی است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فقط ۲ روز تا پایان مهلت استفاده از اعتبار کالابرگ باقی مانده است
فراخوان نام نویسی آزمون استخدامی سازمان منطقه آزاد کیش
انفجارهای شدید در بحرین، کویت، امارات و شمال عراق
برگزاری امتحانات نهایی پایه دوازدهم در روز سه‌شنبه ۳۰ تیرماه
هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند
ادامه حملات تجاوزکاران آمریکایی به خاک ایران
ایران با استفاده از موشک‌های جدید، اوضاع را تغییر خواهد داد
یمن محاصره دریایی عربستان سعودی را آغاز کرد
بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور از مجتمع گاز پارس جنوبی
حادثه دریایی نزدیک سواحل عمان
اعتراض و واکنش منفی هواداران به حضور ترامپ در فینال جام جهانی
امتحانات نهایی دانش آموزان، سه‌شنبه ۳۰ تیر برگزار می شود
زلزله کرمانشاه آسیبی به تاسیسات آب و برق وارد نکرده است
علی آبادی: اولویت تامین برق با مردم جنوب کشور است
حماس قهرمانی اسپانیا را تبریک گفت
تعویض رایگان موتور‌های قدیمی کولر با موتور‌های کم مصرف جدید در خراسان جنوبی  (۴ نظر)
به روزرسانی آمار تلفات آمریکایی‌ها در جنگ علیه ایران  (۳ نظر)
فواد حسین: عراق برای ورود به جنگ تحت فشار است  (۲ نظر)
کشور‌های میزبان متجاوزان آمریکایی آماده پاسخ متناظر باشند  (۲ نظر)
اعدام دو تن از عوامل جنایات میدان شهید علیخانی اصفهان  (۲ نظر)
حمله دوباره دشمن متجاوز به زیرساخت‌های هرمزگان  (۱ نظر)
حمله کوبنده سپاه به پایگاه آمریکا در الازرق اردن  (۱ نظر)
سرلشکر عبداللهی: به‌هرگونه وحشی‌گری دشمن پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند  (۱ نظر)
ادامه حملات تجاوزکاران آمریکایی به خاک ایران  (۱ نظر)
با شکست طرح کریدور جنوبی، نقشه آمریکا در نطفه خفه شد  (۱ نظر)
اعتراض و واکنش منفی هواداران به حضور ترامپ در فینال جام جهانی  (۱ نظر)
حمله دشمن به تأسیسات برق و پمپ‌های آب‌شیرین‌کن جاسک  (۱ نظر)
تسلط ایران بر تنگه هرمز، خواست و مطالبه همه ایرانی‌هاست  (۱ نظر)
مالزی گسترش شهرک‌سازی در اراضی اشغالی را به شدت محکوم کرد  (۱ نظر)