• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۵۹۷۹۹
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۴۰۵ - ۰۹:۵۲
اقتصادی » آب و انرژی

۶ میلیون لیتر نفت‌گاز برای ناوگان اربعین تامین شد

مدیر بازرگانی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران اعلام کرد: حدود ۶ میلیون لیتر نفت‌گاز برای تأمین سوخت اتوبوس‌ها و کامیون‌های فعال در عملیات جابه‌جایی زائران و بار مرتبط با اربعین در نظر گرفته شده است.

تأمین ۶ میلیون لیتر نفت‌گاز برای ناوگان اربعینبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، حمید حبیبی مدیر بازرگانی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اشاره به تمهیدات این شرکت برای سوخت‌رسانی در ایام اربعین حسینی بیان کرد: شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران به‌عنوان یک شرکت خدماتی، هرساله مسئولیت تأمین سوخت مورد نیاز ناوگان فعال در عملیات اربعین را به عهده دارد و این فعالیت به‌مرور به پروژه‌ای حرفه‌ای و منسجم تبدیل شده است.

وی افزود: نشست‌های مرتبط با برنامه‌ریزی سفر‌های اربعین از سه ماه پیش به‌صورت مستمر در ستاد تسهیلات سفر برگزار شده و شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران نیز به‌عنوان عضو ثابت و مؤثر این ستاد، در همه نشست‌ها حضور داشته و هماهنگی‌های لازم براساس مصوبه‌های ستاد انجام شده تا تأمین سوخت مورد نیاز ناوگان حمل‌ونقل زائران، بدون وقفه و به بهترین شکل ممکن انجام شود.

استمرار فرایند سوخت‌رسانی در اربعین حسینی

مدیر بازرگانی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با بیان اینکه حدود ۶ میلیون لیتر نفت‌گاز برای عملیات اربعین تدارک دیده شده است، گفت: این مقدار فرآورده با هماهنگی ستاد در اختیار اتوبوس‌ها و کامیون‌های نفت‌گازسوزی قرار می‌گیرد که وظیفه جابه‌جایی زائران و بار مرتبط با مراسم اربعین را به عهده دارند. سازوکار تحویل این فرآورده هماهنگ شده است و آمادگی داریم نفت‌گاز مورد نیاز را در هر منطقه‌ای که ستاد به‌عنوان نقطه هدف تعیین کند، تحویل دهیم. انتقال سوخت به نقاط تعیین‌شده نیز از طریق نفتکش‌های شرکت ملی پخش یا ناوگان معرفی‌شده از سوی ستاد انجام می‌شود.

حبیبی تأکید کرد: شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران مصمم است سوخت مورد نیاز ناوگان دولتی، ستادی، عمومی و خودرو‌های شخصی زائران را در مسیر‌های داخلی و نقاط پیش‌بینی‌شده در خاک عراق تأمین کند. این مسئولیت هرساله انجام شده است و امسال نیز سوخت‌رسانی به‌صورت منظم و مستمر ادامه خواهد داشت.

استقرار جایگاه‌ها و سوخت‌رسان‌های سیار در مرز‌ها

وی با اشاره به اینکه همه مرز‌های خروجی، از تمرچین در آذربایجان‌غربی تا مرز‌های واقع در استان خوزستان، برای ارائه خدمات سوخت‌رسانی آماده شده‌اند، تصریح کرد: جایگاه‌های سیار مورد نیاز از حدود یک ماه پیش از نقاط مختلف کشور جمع‌آوری و به مناطق آذربایجان‌غربی، کردستان، کرمانشاه، ایلام و خوزستان منتقل شده‌اند و اکنون در مناطق تعیین‌شده مستقر هستند.

مدیر بازرگانی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران افزود: تعدادی از جایگاه‌های واقع در مسیر تردد زائران به‌عنوان جایگاه‌های هدف انتخاب شده‌اند تا افزون‌بر عرضه سوخت، خدمات رفاهی مورد نیاز را نیز ارائه کنند. همچنین، هماهنگی‌های لازم برای برپایی موکب در برخی جایگاه‌ها انجام شده و نمازخانه‌ها و سرویس‌های بهداشتی جایگاه‌های منتخب نیز برای استفاده زائران آماده شده‌اند. 

حبیبی با بیان اینکه مدیریت سوخت‌رسانی اربعین تجربه‌ای تکرارشده، اما ارزشمند است، گفت: کارکنان شرکت ملی پخش طی سال‌های گذشته تجربه و مهارت لازم برای مدیریت این عملیات گسترده را کسب کرده‌اند. سوخت‌رسانی در خاک عراق نسبت به داخل کشور دشواری‌های بیشتری دارد، اما هماهنگی‌های لازم برای انتقال، استقرار و توزیع فرآورده انجام شده است.

 صدور کارت‌های اضطراری ویژه ناوگان اربعین

وی درباره نحوه تأمین سوخت اتوبوس‌ها و کامیون‌های فعال در عملیات اربعین بیان کرد: ناوگان نفت‌گازسوز داخلی سهمیه خود را براساس پیمایش دریافت می‌کند، اما برای پاسخ‌گویی به نیاز‌های احتمالی، کارت‌های اضطراری و کارت‌های ویژه اربعین نیز صادر شده و در مسیر‌های منتهی به مرز‌ها در دسترس قرار گرفته است.

مدیر بازرگانی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران افزود: اتوبوس‌ها و کامیون‌هایی که برای جابه‌جایی زائران یا حمل بار مرتبط با اربعین بارنامه یا اسناد حمل دریافت می‌کنند، شناسایی شده‌اند. ناوگانی که سهمیه دارد از سهمیه خود استفاده می‌کند و سوخت مورد نیاز دیگر ناوگان واجد شرایط نیز از طریق کارت‌های ویژه تأمین می‌شود، همچنین سوخت‌گیری از تجهیزات سیار مستقر در خاک عراق نیز بدون استفاده از کارت سوخت انجام می‌شود و هماهنگی‌های لازم برای اجرای این فرایند نیز انجام شده است.

 توصیه به زائران برای استفاده از ناوگان عمومی

حبیبی با تأکید بر اینکه بهتر است زائران تا حد امکان از ناوگان حمل‌ونقل عمومی استفاده کنند، زیرا توقف و پارک خودرو‌های شخصی در پایانه‌های مرزی با محدودیت‌ها و دشواری‌هایی همراه است، تصریح کرد: زائرانی که با خودروی شخصی سفر می‌کنند، پیش از حرکت و در طول مسیر، باک خودرو را در جایگاه‌های پیش از مبادی مرزی پر کنند تا برای سوخت‌گیری در محدوده‌های پرتردد مرزی با صف‌های احتمالی روبه‌رو نشوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مصدومیت یک تن در سانحه رانندگی در محور ماکو-شوط
حمایت مردم انقلابی ایران از مردم جنوب در تجمعات شبانه
اشتراک دیدگاه‌ ایران و ایرلند در مسائل مهم بین‌المللی مبنای تقویت روابط است
فرماندهی ندسا: از مسیرهای جایگزین تنگه هرمز استفاده نکنید
فرمانده نیروی هوافضای سپاه: زیرساخت بزنید خاموشی قطعی است
اختصاص ۵۵۰میلیارد ریال برای تقویت زیرساخت‌های آب و فاضلاب پیرانشهر
ادامه میدان‌داری مهابادی‌ها در دفاع از کیان کشور و نمایش همبستگی ملی
ایران آماده ارتقای همکاری‌ها با سریلانکا در همه عرصه‌ها است
وداع با جگر گوشه های مردم ایران، تشییع و خاکسپاری اعضای تازه شناسایی شده شهدای دبستان شجره طیبه میناب
تعیین تکلیف طرح‌های بازآفرینی شهری در شیراز
مدیریت هوشمندانه بازار قزوین در شرایط بحرانی؛ از مدیریت التهاب تا تأمین پایدار مایحتاج عمومی + فیلم
جمهوری اسلامی ایران، پاکستان را کشوری دوست و برادر می‌داند
سامانه مدیریت هوشمند، نظارت بر زنجیره نفت را تقویت می‌کند
توزیع لوازم خانگی ضروری بین نیازمندان گرمسار
توسعه روابط با آلمان مستلزم اصلاح رویکردها و تقویت اعتماد متقابل است
کشف ۲ تن زغال فاقد مجوز در شهرستان اوز
راه‌اندازی درمانگاه شبانه‌روزی با حضور ۲۰۰ پزشک داوطلب در مرز شلمچه
سفر نخست‌وزیر‌‌عراق نقطه عطفی در توسعه روابط دو کشور است
معادله امنیت در خلیج فارس «همه یا هیچکس» است
اولویت ما بازگرداندن زندگی شرافتمندانه به مردم غزه است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آدرس و نوع خدمات مواکب اربعین حسینی استان مرکزی مستقر در ایران و عراق در سال ۱۴۰۵
هماهنگی و اقدام کشتی‌ها برای عبور ایمن از باب المندب
۲۹۰ میلیون بشکه نفت از ذخیره‌راهبردی جهان برداشت شد
واکنش قاطع قرارگاه‌خاتم به تهدید حمله آمریکا به مراکز هسته‌ای
تشکیل پرونده قضایی برای حادثه حمله سگ‌های ولگرد به کودک سنندجی
سامانه‌های موشکی هیمارس در کویت هدف موشک‌های ارتش
هشدار یمن به عربستان: به محاصره پایان دهید
رفتار دو دیپلمات فرانسه در تهران غیرقابل قبول است
واکنش عربستان سعودی به محاصره دریایی یمن
حملات بامدادی آمریکا به شیراز ؛ پرتابه دشمن به ارتفاعات اصابت کرد
برترین عکس‌های پرندگان، جوایز اسکار ۲۰۲۶
توسعه نیروگاه‌های انشعابی؛ راهبرد ساتبا برای رفع ناترازی برق
ادارات باید تا سال ۱۴۰۷، ۴۰ درصد برق خود را از تجدیدپذیر‌ها تأمین کنند
حمله هوایی دشمن آمریکایی به جنوب غرب تبریز
درخواست محکومیت فوری حمله آمریکا به نیروگاه دارخوین
فراخوان نام نویسی آزمون استخدامی سازمان منطقه آزاد کیش  (۱ نظر)
  جدول برنامه مدیریت مصرف برق ۳۰ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند  (۱ نظر)
ادامه حملات تجاوزکاران آمریکایی به خاک ایران  (۱ نظر)
ایران با استفاده از موشک‌های جدید، اوضاع را تغییر خواهد داد  (۱ نظر)
تنگه هرمز عامل تعیین سرنوشت مردم ایران است  (۱ نظر)
اعتراض و واکنش منفی هواداران به حضور ترامپ در فینال جام جهانی  (۱ نظر)
سامانه‌های موشکی هیمارس در کویت هدف موشک‌های ارتش  (۱ نظر)
هشدار یمن به عربستان: به محاصره پایان دهید  (۱ نظر)
حملات بامدادی آمریکا به شیراز ؛ پرتابه دشمن به ارتفاعات اصابت کرد  (۱ نظر)
درخواست محکومیت فوری حمله آمریکا به نیروگاه دارخوین  (۱ نظر)
تحویل سه محصول معوق سایپا به مشتریان تا پایان شهریور  (۱ نظر)
باز شدن تنگه هرمز بدون اراده ایران محال است  (۱ نظر)
حمله سپاه به زیرساخت شرکت آمریکایی آمازون در بحرین  (۱ نظر)
ادامه جنگ با ایران به ضرر آمریکا است  (۱ نظر)