• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۸۳۳۴۱
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۳
اجتماعی

در حال تقویم اموال بابک زنجانی هستیم

وزیر دادگستری گفت: اکنون درحال تقویم و قیمت گذاری اموال به دست آمده از بابک زنجانی در داخل ایران هستیم.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مصطفی پورمحمدی درحاشیه همایش سراسری چشم انداز حقوق کودک در جمهوری اسلامی ایران در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره آخرین وضعیت پرونده بابک زنجانی افزود: نسبت به پرونده بانک زنجانی وضعیت شناسایی اموال جدید توفیق زیادی پیدا نکردیم و اکنون بیشتر درحال تقویم و قیمت گذاری اموال به دست آمده در داخل ایران هستیم اما بخش عمده اموال وی در خارج از ایران است .
پورمحمدی در پاسخ به سوال دیگری درباره امضای تفاهم نامه با وزارت بهداشت برای بهبود وضعیت بهداشتی زندان ها پاسخ داد: خوشبختانه وزارت بهداشت درباره توجه به بهداشت و درمان در مسایل داخل زندان ها وعده هایی داده بود  اما تاکنون این تفاهم نامه امضا نشده ولی امادگی برای امضای ان از سوی وزارت بهداشت وجود دارد  و قرار شد نیازهای بهداشتی، درمانی داخل زندان ها  تامین شود.
وی گفت: اکنون مسایل بهداشتی داخل زندان ها با مدیریت خود سازمان زندان ها و بهداری داخل زندان ها به جدیت دنبال می شود و ما نیازمند کمک ها و پشتیبانی های بیشتر هستیم که خوشبختانه وزارت بهداشت در این خصوص قول داده و امیدواریم این نشست به امضای تفاهم نامه بیانجامد.
وزیر دادگستری در پاسخ به سوالی در خصوص اینکه چه زمانی اقداماتی برای تقویت بازدارندگی قوانین تعزیراتی شده است ؟ افزود: قوانین زمانی  بازدارنده است که اشراف اطلاعاتی و نظارت کافی وجود داشته باشد  و صرف مجازات خشن بازدارندگی به همرا ندارد  مگر اینکه مداومت و پیوستگی داشته باشد.
پورمحمدی گفت: ما اکنون درحال زمینه سازی این بستر هستیم و خوشبختانه با این گشت های سیاری که فعال کردیم  سامانه بر خط برای نظارت شهروندان از واحدهای متخلف و گران فروش داریم که به زودی اعلام می کنیم.
وی ادامه داد: همچنین سازمان بازرسی درنظر دارد صنعت، معدن و تجارت را در این امر فعالتر کند.
پورمحمدی با بیان اینکه ما صرفا به تشدید مجازات نمی اندیشیم، گفت: من با فرهنگ تشدید مجازات و بگیر و ببند موافق نیستم و اعتقادی ندارم و این را موفق نمی دانم.
وی افزود: بخشی از ساماندهی و اصلاح امور به بگیر و ببند و زندان متکی است نه همه امور، درحالیکه ما همه کارها را رها می کنیم و فقط می خواهیم از این مرحله انتهایی وارد شویم و با تشدید مجازات مشکلات  را حل کنیم.
وزیر دادگستری ابراز امیدواری کرد : با تشکیل تیم جدیدی که در این زمینه تشکیل شده و با تجربه خوبی که دوستان ما از گذشته دارند بتوانیم این فضا را در کشور تقویت کنیم.
۲۲ میلیون ایرانی؛ زیر  ۱۸ سال
وزیر دادگستری گفت : ۲۲ میلیون نفر از شهروندان ما زیر  ۱۸ سال دارند که برای جامعه بسیار بزرگ و تعیین کننده هستند.
حجت الاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی در همایش سراسری چشم انداز حقوق کودک در جمهوری اسلامی به موضوع و حقوق کودکان و نوجوانان اشاره کرد و افزود: در کشور به این موضوع اهتمام جدی می شود و با تلاش مرجع ملی حقوق کودک نیز اقدامی ارزشمند برای ساماندهی مسائل این حوزه صورت گرفته است.
وی گفت: چند سالی است که مرجع ملی حقوق کودک شکل گرفته اما هماهنگی این مجموعه کاری ضروری و نیاز مبرم است و باید به این موضوع توجه شود.
پورمحمدی افزود: اکنون ضروری ترین کار توجه به حقوق کودکان که توجه به حقوق آنان ، توجه به حیات انسانی و تداوم آن است.
وی با بیان اینکه از هر جهت نیازمند توجه ، عنایت و سرمایه گذاری در این حوزه هستیم، گفت: میزان سرمایه گذاری در حوزه کودکان و نوجوانان اندوخته ای ارزشمند است و هر چه در این خصوص سرمایه گذاری کنیم هدر رفت سرمایه نیست، بلکه بکاراندازی ، رشد و افزودن سرمایه است. 
پورمحمدی در ادامه به آموزش و تحصیل کودکان و نوجوانان اشاره کرد و افزود: اکنون اصل آموزش و تداوم آن با مشکلاتی روبروست این در حالی است که کودکان مهاجر نیز به هر حال ساکن سرزمین ما هستند و باید از حق آموزش برخوردار شوند.
وی گفت: دستور کار امسال مرجع ملی حقوق کودک ، توجه به اصل آموزش است.
وزیر دادگستری افزود : خوشبختانه در حوزه نظری کارهای بسیاری صورت گرفته و سال گذشته تحقیقات گسترده ای انجام شده است  و حتی در بحث آزار کودکان چهار نشست علمی تخصصی برگزار شد و امسال نیز برای آ‌موزش، اقداماتی در دستور کار قرار گرفت.
وزیر دادگستری در ادامه با بیان اینکه امروز متعلق به امام سجاد (ع) است گفت: در رابطه با مسائل حقوق کودکان معارفی از حضرت امام سجاد (ع) برای ما به جا مانده که فوق العاده راهگشاست و جدیدترین و به روز ترین مفاهیم را می توانیم یاد بگیریم.
وزیر دادگستری در ادامه به اعزام کمک های انسان دوستانه به یمن اشاره کرد و گفت : کشتی کمک رسانی و هواپیما فرستادیم اما نگذاشتند هواپیما بنشیند در نتیجه در جیبوتی نشست و حتی به کشتی اجازه ندادند در بنادر یمن پهلو بگیرد بنابراین در کشور مقابل پهلو گرفت که اگر هم بخواهند اقدام کنند این کمک ها دو هفته دیگر به دست یمنی ها می رسد.
پورمحمدی افزود: این در حالی است که زن و مرد و بزرگ و کوچک زیر دست و پای مدعیان حقوق بشر له می شوند و دنیای مدرن گوششان کر و چشمشان کور شده است.
وی همچنین سوم خرداد را مصادف با حماسه آزادی خرمشهر و روز بیادماندنی برای ملت ایران دانست و گفت : امروز روزی است که به دست فرزندان سلحشور در اوج ناباوری و هجمه های گوناگون ، فتح الفتوح اتفاق افتاد که روز ماندگار در تاریخ ملت ایران و دفاع مقدس و تاریخ حماسه سازی برای ملت ایران باشد.
دولت جلوی توسعه فساد را گرفته است

وزیر دادگستری گفت: مهمترین دستاوردی که می توانیم به ملت ارائه کنیم این است که قاطعانه، با اطمینان و با صداقت اعلام می کنیم که جلوی توسعه فساد را گرفته ایم.
پورمحمدی در جمع خبرنگاران درباره سازمان مبارزه با مفاسد اقتصادی افزود: این سازمان را مجلس و برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی تعقیب می کنند و نظرات ما در دولت در این خصوص مثبت نیست.
وی گفت: به نظر بنده به عنوان متخصص که سالیان سال در امر مبارزه با مفاسد تلاش می کنم ایجاد این سازمان کمکی به امر مبارزه با مفاسد نخواهد کرد.
پورمحمدی افزود: تشکیل این سازمان موازی با سازمان های دیگر خواهد بود و جز هزینه های زیاد و بکارگیری نیروی انسانی عایدی ندارد.
وی گفت: برای ما مهم عزم و اراده است و اینکه قوانینی که داریم به خوبی آن را اجرا کنیم و از ظرفیت های موجود بهره ببریم و هم افزایی کنیم.
وزیر دادگستری افزود: فکر می کنم اکنون قانون، تشکیلات، نیرو و امکانات کم نداریم؛ مهم این است که به هم کمک کنیم و اراده جدی برای مبارزه با فساد داشته باشیم.
پورمحمدی گفت: مهمترین بحث در این مساله  پیشگیری، اجرای قانون و شفاف سازی است که دولت در این خصوص تلاش می کند.
وی افزود: مگر کاری که بیش از یکی دو دهه به دلیل بی توجهی انباشته شده می توان در یک فرصت کوتاهی همه آنها را سامان داد.
پورمحمدی گفت: کاستی هایی در گذشته بوده و وقتی پرونده ای که یک نمونه آن پرونده بابک زنجانی است و دهها پرونده معوقه بانکی که از چند هزار میلیارد تومان تا چند صد میلیارد تومان انباشته شده و بیش از چند هزار شعبه موسسات غیرمجاز که بیش از چندین سال سرمایه زیادی تجمیع کرده اند مگر می توان اینها را در یکی دو ماه و یا یکی دو سال جمع کرد.
وی ادامه داد: رسیدگی به آنها زمان می خواهد و ما در این امر جدی هستیم و امیدواریم با این حرکتی که آغاز کردیم به نتیجه مطلوبی برسیم.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ارتقای سواد محیط‌زیستی دانش‌آموزان در بلداجی
تساوی نماینده کردستان در رقابت های لیگ برتر فوتبال کشور
افتتاح کریدور شهدای اقتدار منطقه آزاد ارس
کاهش ۱۴ درصدی ورودی سد‌های استان اردبیل
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
پیگیری لیگ بسکتبال بانوان با دیدار‌های هفته پنجم
بانوی یزدی، مرهمِ درد فرشتگان کوچک
مادر شهیدان گلگون آسمانی شد
برخورد ۲ سواری در جاده نورآباد به رستم با یک کشته و پنج مصدوم
­هشدار درباره کلاهبرداری‌های اینترنتی به مناسبت بلک فرایدی یاجمعه سیاه
شهربابک در جمع شهرستانهای تولید زعفران
نشان برنز تیم اپه مردان قطعی شد
پایداری وضعیت جوی در کردستان
مراسم تشییع شهید گمنام در باخرز
کشف ۲۰۰۰ دستگاه ماینر قاچاق به ارزش ۱۴۷ میلیارد تومان
نوزاد عجول زرندی پیش از رسیدن به بیمارستان در منزل به دنیا آمد
نشست خبری و همایش فعالان رسانه محله محور بویین میاندشت
تشریح برنامه‌های وداع و تشییع شهدای گمنام در آذربایجان شرقی
دانشگاه‌ها محور توسعه صنایع خلاق و فرهنگی هستند
توسعه تبادلات تجاری با کشور‌های آسیای میانه اولویت دولت است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
خوزستان، بی باران تا هفته آینده، جاده ها اما مملو از مه
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
لزوم پیشگیری از سرماخوردگی و رعایت نکات بهداشتی در روز‌های سرد سال
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
صعود ساروی و هدایتی به پیکار پایانی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)