• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۹۰۲۱۱
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۷
سیاسی » عمومی

بدهی سنگین درمانی شاه نفت

بدهی سنگین درمانی پادشاه نفت عنوان خبری است که رسانه های فرانسه از بدهی چندین میلیون یورویی خاندان سعودی به بیمارستانهای فرانسه در سفر تفریحی به جنوب این کشور پرداختند.

{$sepehr_old_video_90211}
به گزارش خبرگزاری صداو سیما از پاریس ، رسانه های فرانسه امروز پس از خروج تعدادی از خاندان سعودی از شهر نیس فرانسه بدهی سه میلیون و 700 هزار یورویی خاندان سعودی را به بیمارستان های فرانسه مطرح کرده اند.
روزنامه لوپاریزین فرانسه در قالب مقاله ای مفصل به این موضوع پرداخته و گفته است که بیمارستان هایی که از خاندان سعودی طلب کارند بلافاصله با شنیدن خبر خروج پادشاه سعودی از فرانسه این مطلب را در اختیار رسانه ها گذاشته اند و درخواست کرده اند که خاندان سعودی باید بی اعتنایی را کنار می گذاشتند و قبل از خروج نسبت به تسویه حساب اقدام می کردند .
این مطلب در توتیتر و پایگاههای اطلاع رسانی هم منتشر شده و هزاران نفر درباره این اقدام خاندان سعودی اظهارنظر و از آن به عنوان یک رسوایی یاد کرده اند.
مسئولان بیمارستانهای طلب کار فرانسه پیشنهاد کرده اند که بهتر است پادشاه عربستان سعودی و اطرافیان وی بیمه مخصوصی را که معمولا به طبقات ضعیف جامعه اختصاص دارد برای چنین سفرهای پرهزینه ای انتخاب کنند تا از زیر بار هزینه های سنگین شانه خالی نکنند.
روزنامه لوپاریزین تاکید کرده که این مورد را هم باید به موج اعتراضات فرانسوی ها درباره مزاحمت های خاندان سعودی افزود. به گفته این روزنامه مشکل اساسی این است که میلیونرهای عربستان از فرصت این سفر استفاده کرده اند و خود را تحت گران ترین مراحل درمانی فرانسه قرار داده اند و بدون اینکه تسویه حساب کنند ، فرانسه را ترک کرده اند.
براساس قانون درمانی فرانسه بیمارستانها ، درمان بیماران را در اولویت قرار می دهند البته قبل از درمان ، مدارک معتبری برای پیگیری مطالبات از مراجعه کنندگان دریافت و در صورت پرداخت نکردن یا تاخیر در پرداخت از طریق مراجع قضایی پیگیری می کنند.
این روزنامه گفته ، بیمارستان های فرانسه با کمبود بودجه مواجه هستند و رفتار اینگونه خاندان سعودی افکار عمومی را در فرانسه نسبت به این نوع رفتار حساس و خشمگین کرده است .
لوپاریزین تاکید کرده است که مسئولان فرانسه برخلاف افکار عمومی بیش از حد به پادشاه عربستان سعودی و مسئولان این کشور بها می دهند.
پادشاه عربستان سعودی قرار بود سه هفته در سواحل شهر نیس فرانسه تفریح کند اما دیروز برخی رسانه های فرانسه گفتند که اعتراض ساکنان شهر نیس به مزاحمت های خاندان سعودی موجب خروج زود هنگام شاه سعودی از فرانسه و عزیمت وی به سواحل شمال مراکش شد.
هر چند برخی خبرها هم حکایت از این داشت که ملک سلمان به این دلیل فرانسه را ترک کرده که فرانسوا اولاند از رئیس جمهور کشورمان برای سفر به پاریس دعوت کرده است و وی از این موضوع ناراحت و خشمگین است .
تاکنون 151 هزار نفر در شهر نیس فرانسه پای توماری را امضاء کرده اند که نسبت به مزاحمت های خاندان سعودی اعتراض دارند. 
پیش از این بدهی سنگین هفت میلیون و چهارصد هزار میلیون یورویی "مها سودانی" همسر یکی از شاهزادگان سعودی به هتل معروف سن گری لا رسانه ای شد که در این هتل گرانقیمت پاریس به مدت دو ماه به همراه چهل نفر گذرانده بود و قصد داشت بدون تسویه حساب هتل را ترک کند اما با ورود پلیس به ماجرا، وی بازداشت میشود و وقتی سفارت عربستان در پاریس تعهد کرد که تسویه حساب خواهد کرد وی آزاد شد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور دوچرخه سوار تبریزی در مسابقات کاپ آزاد آسیایی مالزی
تبیین سیاست های اقتصادی دولت نیازمند همراهی دانشگاه هاست
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
احیای قنات مصرآباد خدابنده با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد ریالی
آذربایجان شرقی ظرفیت بالایی در ورزش دارد
تخصیص ۱۲۷ هکتار زمین برای طرح های تجدیدپذیر در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ دی ۱۴۰۴
دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی در کرمان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴
الحاق اراضی در تمام شهرستان‌های استان زنجان در دست انجام است
اوقات شرعی اهواز، ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۷ دی ۱۴۰۴ به افق قم
موفقیت علمی زمانی ماندگار است که با اخلاص همراه باشد
محبت به امیرالمومنین حقیقتی برخاسته از معرفت
برخورد قطار خاش–زاهدان با واگن باری
دلایل اصلی دشمنی دشمنان ایران اسلامی چیست؟
محوریت بازرسی در بازار
کشف احتکار ۴۵ تن روغن در خاش
برگزاری همایش خادم یاران رضوی در تبریز
کشف چوب قاچاق در تالش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
شیوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال دانشگاه آزاد اسلامی
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۶ دی
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود نیجریه و مصر به مرحله یک چهارم نهایی
افزایش آلودگی هوا شهرهای صنعتی؛ وضعیت قرمز در ارومیه و مشهد
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۶ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
حق اولاد ۱۰۰ درصد و حق عائله‌مندی ۵۰ درصد افزایش می‌یابد  (۱ نظر)
آموزش و پرورش خط مقدم پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است  (۱ نظر)
کشفیات از دستگیر شدگان اغتشاشات در همدان  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
فعالیت ۳۵۹۶ تاکسی در برف و سرمای اردبیل  (۱ نظر)
ضرورت تدبیراندیشی برای افزایش جمعیت سالمند ایران در آینده  (۱ نظر)