• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۹۹۶۵۲
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۳
صفحه نخست » عمومی

ایران توان دفاعی خود را با هیچ تهدیدی متوقف نمی کند

دبیر شورایعالی امنیت ملی گفت: ایران توان دفاعی و بازدارندگی خود را با هیچ تهدیدی متوقف نخواهد کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، امیر دریابان شمخانی درجمع خبرنگاران درحاشیه نشست اجلاس مقدماتی امنیتی مونیخ در تهران در خصوص موضوعات مطرح شده در این نشست افزود: امروز منطقه ما با موضوعات مختلفی از کشتار مردم یمن تا سرکوب مردم فلسطین و توسعه توان تروریسم در منطقه شامات روبرو و اراده جمهوری اسلامی ایران حمایت از هر کشوری است که همچون روسیه مقابله غیرتصنعی و واقعی در مبارزه با تروریسم در دستور کار قرار داده است.
وی اضافه کرد: در این جلسه تصویری را در این زمینه طراحی و با توجه به موضوعاتی که اشاره کردم و همچنین همزمان شدن این نشست با ایام محرم و شعار هیهات مناالذله ابی عبدالله (ع) در مقابله با زور، تسلیم ناپذیری ملت ایران را به عنوان خمیر مایه تشکیل دهنده سیاست خارجی ایران برای طرفهای مقابل به صورت کامل توضیح دادم. 
دبیر شورای عالی امنیت ملی در ادامه افزود: در این مرحله از برجام سعی کردم سناریوهای مختلف را توضیح دهم و به طور قطع اشاره کردم که انتهای این سناریوها، پیروزی منطقه و شکست قطعی تروریسم خواهد بود. 
نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی در ادامه در پاسخ به سؤالی در خصوص نزدیک شدن به زمان اجرای برجام و ادعاهای طرف غربی و موضع گیری آنها در خصوص آزمایش موشکی ایران افزود: امیدوارم همکاریهای اخیر ایران و آژانس منجر به بسته شدن پرونده خود ساخته مسائل گذشته یا پی ام دی شود.
وی افزود: امروز اجرای برجام دروازه ورود جمهوری اسلامی ایران به قدمهای بعدی و همواره انعکاس دهنده میزان صداقت ایران در حل مشکلاتی است که دیگران به ناحق ایجاد کرده اند.
شمخانی گفت: برجام در جمهوری اسلامی ایران مراحل خود را در شورای عالی امنیت ملی و مجلس شورای اسلامی طی کرده و بر اساس تصمیم مجلس، دولت مجاز شده است که تحت شرایطی برجام را اجرا کند. 
دبیر شورای عالی امنیت ملی تأکید کرد: مجریان برجام به خوبی واقف هستند که گام به گام اجرای برجام باید توأم با درایت ، تیزهوشی و بی اعتمادی به طرف مقابل باشد و در این زمینه باید اعتمادی را که به شکل مصنوعی و غیرطبیعی از بین رفته است، با اقدامات خود بازگردانند. 
وی افزود: امیدواریم با موفقیت از این مرحله نیز عبور کنیم و هم پای رفع تحریمهای ظالمانه، توان دانش فنی و بومی خود را نیز ارتقاء دهیم. 
دریابان شمخانی در ادامه در خصوص صحبتهای مقامات امریکایی مبنی بر ارجاع پرونده ایران در خصوص آزمایش موشکی به شورای امنیت سازمان ملل گفت: ما هرگز قطعنامه 2299 را نپذیرفته ایم و باید بگویم که آزمایش موشکی ایران نیز خلاف  قطعنامه 2231 نبوده است.   
وی افزود: این سخنان بیشتر جنجال تبلیغاتی است و ایران توان دفاعی و بازدارندگی خود را تحت هیچ گونه تهدیدی متوقف نخواهد کرد. 
دبیر شورای عالی امنیت ملی اظهار داشت: این آزمایشها به شکل طبیعی نباید هیچگونه تأثیری در اجرای برجام داشته باشد. 
وی در خصوص موضوع ارسال نیروی نظامی ایران به سوریه گفت: هر زمان که شکست علیه تروریسم نمایان می شود، تئوری پردازان حامی تروریسم توجیه گری خود را در حمایت از ترویستها گسترش می دهند و این موضوع نیز از این معادله پیروی می کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما دوم آذر ۱۴۰۴
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
هفته بسیج، یادآور رشادت‌ها و ایستادگی مردمی‌ترین نهاد انقلاب اسلامی
ادای احترام به مقام شامخ شهید گمنام در بوکان
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
خبر‌هایی از برنامه های افزایش ازدواج و تحکیم خانواده در دامغان
«۲۲۲»؛ عددی که در ذهن مردم آبدانان؛ ایستادگی و شهادت، معنا می‌شود
ایست به اتلاف انرژی
امداد رسانی به مصدوم حادثه محور فارسان شهرکرد
راه‌اندازی «گروه‌های سازش محله‌ای» برای پیشگیری از اختلافات در البرز
غیرحضوری شدن مدارس خراسان جنوبی
بسیج بازوی پرتوان نظام اسلامی
پایان چشم انتظاری
مردم هرمزگان در سوگ حضرت زهرا (س)
الحاق زمین و شیرخشک به نوادر روزگار
استقرار یک سایت پرتابل تلفن همراه در منطقه الیت چالوس
آبا مدارس یزد به دلیل آنفولانزا تعطیل می‌شوند؟
برتری دندر در ژوپیلر لیگ با حضور جهانبخش
آلودگی شدید هوا در تهران
سالروز شهادت بانوی آب و آینه حضرت زهرا سلام الله علیها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
آغاز فرایند عرضه خودرو‌های وارداتی از فردا
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)