• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۹۹۶۵۶
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۴ - ۲۳:۱۷
سیاسی » عمومی

هرتصمیمی درحل ریاست جمهوری لبنان، مورد احترام ماست

وزیران خارجه ایران و لبنان در خصوص آخرین تحولات روابط دوجانبه و مسائل منطقه بحث و تبادل نظر کردند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، آقای ظریف با اشاره به روابط متین دو کشور اظهار داشت: مناسبات تهران و بیروت همواره در حال توسعه است و امیدوار هستیم که با رایزنی های تجار و مدیران شرکتهای اقتصادی دو کشور شاهد رشد روز افزون همکاریهای تهران و بیروت باشیم. 
وی با اشاره به تحولات جاری در سوریه اظهار داشت: افراط گرایی و تروریسم بویژه گروههای تکفیری و داعش مخاطرات زیادی را برای مردم سوریه و منطقه بوجود آورده است و خطرات تروریسم با تابعیت های مختلف که در سوریه پناه گرفته اند موجبات افزایش ناامنی و سیل مهاجرت بی گناهان به سمت اروپا شده است و این تهدیدات روز افزون نیاز به همکاری مسئولانه همه کشورها دارد. 
وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به آخرین تحولات لبنان اظهار داشت: ما هر تصمیمی را که مردم و گروههای لبنانی در خصوص چگونگی حل بحران ریاست جمهوری لبنان اتخاذ نمایند مورد احترام ماست.
آقای ظریف با اشاره به تحولات اسفبار ناشی از بمباران متوالی مردم یمن گفت: تحولات یمن راه حل نظامی ندارد. یمن براساس خواست مردم و گروههای مختلف یمنی با رجوع به منطق ، عقل و گفتگوهای سیاسی بسوی امنیت و ثبات خواهد رفت و هفت ماه بمباران بی گناهان هیچ نتیجه و ثمری در برندارد. 
جبران باسیل نیز با اشاره به حادثه اسفبار منا گفت: ما از بروز حادثه منا خیلی متاسفیم و تسلیت و همدردی دولت و مردم لبنان را با دولت و مردم ایران اعلام می داریم.
وزیر امور خارجه و مهاجرین لبنان در خصوص تحولات سوریه هم گفت: آثار و پیامدهای ناشی از تحولات جاری سوریه موجب افزایش روند مهاجرت به اروپا شده است حتی این پدیده لبنانی را نیز فرا گرفته است . 
وی با تشریح آخرین تحولات لبنان اظهار داشت: چشم انداز تحولات لبنان بی تاثیر از رخدادهای منطقه و صحنه بین الملل نیست. لبنانی ها آثار اقدامات روسیه در سوریه را با رویکردی جدید ارزیابی می کنند. 
آقای جبران باسیل ابراز امیدواری کرد که تجار لبنانی در مرحله گشایش ناشی از رفع تحریم ها گامهای بلندی را برای توسعه همکاریهای بیروت – تهران بردارند.

گامهای لازم را برای گسترش مناسبات باعراق برمی داریم
نخست وزیر اقلیم کردستان عراق با وزیر امور خارجه کشورمان آخرین تحولات روابط دوجانبه مسائل عراق و منطقه را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند. 
آقای ظریف با اشاره به روند پیشرفت همکاریهای اقتصادی بین جمهوری اسلامی ایران و عراق اظهار داشت: همه تلاشهای دوستان ایرانی در دولت جمهوری اسلامی ایران در راستای رفع موانع ، همه گامهای لازم را برای ارتقاء و تعمیق مناسبات برخواهند داشت. 
وی با اشاره به ارزیابی های مسئولان بخشهای اقتصادی و تجاری در عرصه های دولتی و خصوصی ابراز امیدواری نمود که با اهتمام بیشتر مقامات عراقی ، زمینه های پیشرفت توافقات تسهیل گردد. 
وزیر امور خارجه کشورمان با حمایت از وحدت و تمامیت ارضی عراق خاطرنشان ساخت که همه اراده دولتمردان عراقی و همبستگی هرچه بیشتر ، زمینه های آزاد سازی مناطق تحت اشغال داعش آزاد گردد و حاکمیت دولت مرکزی بر آن استوار گردد. 
آقای نیچروان نخست وزیر اقلیم کردستان عراق هم اظهار داشت: خرسندیم که با به نتیجه رسیدن تلاشهای وزیر امور خارجه کشورمان با تحقق توافق برجام ، زمینه های گشایش اقتصادی بیشتری در روابط جمهوری اسلامی ایران و عراق متبلور خواهد گردید. 
وی این تلاشها را تبریک گفت و اظهار داشت که همه طیف های عراقی با اراده ای جدی در صدد مقابله با افراط گرایی و تروریسم در عراق بسر می برند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اهداء جایزه ویژه «تلاش» به کتابخانه سیدافضل موسوی زنجان
دانشگاه شیراز ؛ فردا میزبان اجلاس بین‌المللی ایران‌شناسان
توقیف محموله ۴۰۰ کیلو گرمی ران مرغ فاسد در سلماس
اعزام دانش آموزان دختر استان به اردوی راهیان نور و پیشرفت
هرمزگان در صدر، سمنان در قعر جدول حضور بازیکنان بازی‌های رایانه‌ای
معرفی برترین های جشنواره مالک اشتر در سمنان
باشت میزبان پیکر ۶ شهید گمنام می‌شود
تنها راه حفظ ایران فراگیری آموزش‌های صحیح است
یزد در جمع پنج استان برتر کشور در ارائه خدمات سلامت
مقررات جدید فرانسه برای مقابله با خشکسالی
پیشرفت ۹۴ درصدی طرح کلیدی تزریق گاز میدان قلعه نار خوزستان
دستگیری۳ متهم سرقت به عنف احشام در سبزوار
وزش شدید باد فردا دوشنبه در گیلان
انتخاب برگزیدگان جشنواره تئاتر چهارمحال و بختیاری
بهره برداری از سه فضای آموزشی جدید در اهواز
ساخت سد معشوره لرستان یک اولویت برای کشور است
رشد ۲۷ درصدی اشتغال در حوزه پروژه‌های سرمایه‌گذاری خارجی خراسان جنوبی
اجرای مطلوب طرح پایش زندانیان، کلید ساماندهی جمعیت کیفری خوزستان
پایش زیستگاه‌های حیات وحش و تالاب‌های کهگیلویه و بویراحمد
مرمت قلعه تاریخی شهر آباد بافق
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
شیراز لرزید
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
سودجویی دلالان و قاچاقچیان از ناترازی انرژی!
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران
خانه حکیمیان؛ روایت معماری و اصالت در قلب زنجان
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران وزارت راه و شهرسازی
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)