این نوشتار به بررسی اجمالی شش چالش عمده آمریکا در حال حاضر، از انفکاک جامعه و بدبینی مردم به زمامداران و سیستم حکومتی تا بیاعتمادی و بیرغبتی متحدان خارجی به نقش آمریکا در عرصه جهانی اختصاص دارد.
رژیمی که در سرزمین ملتی دیگر، با جعل و اشغال بنا نهاده شده و در بطن خود، دچار چالشها و تعارضات سیاسی و اجتماعی است؛ ادامه حیات و بقایش با، اما و اگرهای زیادی مواجه است.
در نوشتار زیر تلاش شده برخی واقعیت های ضد بشری رایج در زندان های آمریکا البته با استناد به مدارک و اسناد معتبر گردآوری و ارائه شود.
یادداشت پژوهشی
بررسیها نشان می دهد دموکراتها و جمهوریخواهان در مواجهه با آفریقا رویکرد متفاوتی نداشته و منطقه آفریقا در مجموع هیچگاه برای واشنگتن جنبه راهبرد چشمگیری همانند شرق آسیا و یا خاورمیانه نداشته است.
سابقه و عملکرد هفت دهه گذشته رژیم اشغالگر قدس چیزی جز جنایت کاری و خون آشامی نیست. شواهد متعدد تاریخی نشان می دهد که این رژیم حتی پیش از موجودیت رسمی اشغالگری خود با انجام رشته ای از اقدامات جنایتکارانه قطعنامه سازمان ملل را نقض کرده است.
حمله هزاران نفر از طرفداران ترامپ به ساختمان کنگره از لرزان بودن پایههای دمکراسی در کشوری حکایت دارد که مدعی صدور ارزشهای لیبرالیسم و دمکراسی به دیگر کشورهای جهان است.
یادداشت پژوهشی
شاید این آشتی در کوتاه مدت اندک آثاری برجای گذارد؛ اما در بلندمدت بار دیگر اختلافات سر باز خواهند کرد و ماجراهای چهل ساله شورای همکاری خلیج فارس تکرار خواهد شد.
آمارها نشان میدهد آمریکا بدترین عملکرد را در مواجهه با پاندمی کرونا داشته است. گذشته از پیامدهای سیاسی، اجتماعی و انسانی این بیماری و فشارهایی که بر خانوادهها، کادر درمان و بخش خدمات اجتماعی آمریکا وارد شد، تاثیر اقتصادی این ویروس برای آمریکا بسیار مرگبار بوده است.
ترامپ با انتشار توییتی ضمن تکرار ادعایش مبنی بر تقلب و تمجید از هوادارانش از آنها خواست به خانه هایشان برگردند. پس از این توییت بود که توییتر در اقدامی بی سابقه حساب کاربری ترامپ را به مدت ۱۲ ساعت مسدود کرد.
مشکلات انگلیس پایانی ندارد و شیوع ویروس کرونا، تبعات برگزیت و گسترش میل مردم اسکاتلند، ایرلندشمالی و البته ولز به جدا شدن از انگلیس دولت بوریس جانسون را در وضعیت شکننده ای قرار داده است.