• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۷۴۹۷۰
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۴
اقتصادی » صنعت
وزیر صنعت، معدن و تجارت:

مقطعی نبودن نظارت‌ها بر بازار

رحمانی: امروز شرایط جدیدی پیش آمده است که می‌طلبد، نظارت‌ها متناسب با این شرایط جدید تشدید شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، وزیر صنعت، معدن و تجارت پس از جلسه ستاد تنظیم بازار کشور در جمع خبرنگاران با بيان اينکه امروز شرایط جدیدی پیش آمده است که می‌طلبد، نظارت‌ها متناسب با این شرایط جدید تشدید شود، گفت :  نظارت‌ها مقطعی نیست و پس از این نیز با اشرافیت بیشتر و کنترل همه فرآیند‌ها انجام خواهد شد.
آقای رضا رحمانی افزود: افزایش قیمت بنزین در قیمت کالا‌ها اثری ندارد و برای نظارت و برخورد با تخلفات، همه عوامل متفق القول و جدی هستند ضمن اینکه این نظارت‌ها مقطعی نیست.
وی با بیان اینکه برخورد‌ها با متخلفان باید به نحوی باشد که موثر واقع شود اضافه کرد: در جلسه امروز مقرر شد که نظارت‌ها بر بازار تشدید و از ظرفیت‌های سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، سازمان‌های صمت استانی و بخش‌های دیگر از جمله ظرفیت اصناف و اتحادیه‌ها استفاده بیشتری شود.
آقای رحمانی گفت: سازمان تعزیرات حکومتی هم خود گشت‌هایی دارد و هم گشت‌های مشترکی برگزار می‌کند که بنا شد این گشت‌ها بیشتر و از ظرفیت دستگاه‌های دیگر مانند دادستانی‌ها نیز استفاده بیشتری شود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه برای نظارت و برخورد با تخلفات همه عوامل متفق القول و جدی هستند، افزود: مردم از طریق سامانه ۱۲۴ نیز گزارش‌های لازم را ارایه دهند، ضمن اینکه این سامانه ساعات کاری و تعداد نفرات خود را برای رسیدگی سریع‌تر به گزارش‌های مردمی بیشتر کرده است.
رحمانی گفت: همکاران در موضوع رصد بازار جدی هستند و مشکلی در جدیت همکاران احساس نمی‌شود و بنا نیز بر این است که برخورد‌ها تشدید شود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی با اشاره به ساز و کار‌های نظارتی انجام شده نیز افزود: به عنوان نمونه سامانه جامع انبار‌ها را راه اندازی و انبار‌های کشور را در آن ثبت کردیم و بنا بر این است که همه کالا‌ها در این سامانه ثبت شود که در حال تکميل است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه همزمان در چند جبهه جلو می‌رویم، اضافه کرد: هم از مبدا تولید و هم از مبدا واردات شروع به کنترل قیمت‌ها کرده ایم و ان شاء الله در آینده به جایی می‌رسیم که هر کالایی را به صورت تکی بتوانیم رصد و ردیابی کنیم.
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: هر چند روی نظارت بر کالا‌های اساسی طبیعتاً بیشتر حساس هستیم، اما در خصوص نظارت‌ها نه فقط کالا‌های اساسی بلکه همه کالا‌ها را رصد و پایش می‌کنیم.

حسین مدرس خیابانی
تشکیل بیش از ۱۲۰۰ پرونده تخلف در عرضه کالا
قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی گفت: روز گذشته ۱۸ هزار ۳۲ مورد بازرسی را بازرسان سازمان حمایت، سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت استان‌ها و همچنین بازرسی اصناف در سطح استان‌ها انجام دادند و برای ۱۲۴۲ متخلف، پرونده تشکیل و برای بررسی به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
حسین مدرس خیابانی در جلسه ستاد تنظیم بازار کشور با تاکید بر اینکه هرگونه افزایش قیمت به بهانه تغییر نرخ بنزین در بازار غیرقانونی است و حتماً با متخلفان برخورد قانونی می‌شود افزود: طبق توافق انجام شد، تعزیرات حکومتی به صورت ویژه و در شعبات اختصاصی در سریع‌ترین زمان ممکن این پرونده‌ها را بررسی و رای لازم را صادر خواهند کرد.
وی اضافه کرد: علاوه بر موضوع گرانفروشی، احتکار و امتناع از عرضه نیز به عنوان یکی از تخلفات مورد توجه بازرسان است که در صورت مواجه بدون، کوچکترین مماشاتی با متخلفین برابر قانون برخورد خواهد شد.
 مدرس خیابانی گفت: افزایش نرح بنزین در قیمت انواع اقلام کالایی و خدمات، تاثیر ناچیزی دارد و برخی دغدغه‌های موجود ناشی از جو روانی در سطح بازار است که با تدابیر اتخاذ شده جلوی این اتفاق گرفته خواهد شد.
وی افزود: خوشبختانه کالا‌های اساسی به میزان کافی در انبار‌های موجود است و در تامین کالا‌های ضروری و اساسی مورد نیاز مردم، هیچگونه مشکلی وجود ندارد.
قائم مقام وزیر صمت تاکید کرد: بازرسی‌های شکایت محور در اولویت خواهد بود و بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازر، ستاد‌های خبری ۱۲۴ موظف هستند از ۷ صبح تا ۱۰ شب شکایات مردمی را دریافت کنند و البته موارد در سریعترین زمان ممکن از سوی بازرسان مورد رسیدگی قرار می‌گیرد.
مدرس خیایانی گفت: مردم از ۴ روش موجود شامل تلفن گویای ۱۲۴، سامانه ثبت شکایات ۱۲۴، نرم افزار آپ و همچنین به صورت حضوری می‌توانند شکایات خود را طرح نمایند.
وی ادامه داد: روند بازرسی‌ها باید به گونه‌ای باشد تا مردم اطمینان لازم را از نحوه اعلام شکایت و رسیدگی به آن‌ها کسب کنند و کمک نمایند تا فضای موجود به درستی مدیریت و در حقوق مردم هیچگونه اجحافی نشود.
 حسین مدرس خیابانی گفت: ۴ هزار بازرس از سازمان حمایت، سازمان‌های صمت استان‌ها و اتاق اصناف در سطح کشور روزانه ۳۰ هزار مورد بازرسی میدانی را برای کنترل قیمت‌ها انجام می‌دهند.
قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: در خصوص کنترل بازار علاوه بر این گشت‌های مشترک با سازمان تعزیرات حکومتی، اتحادیه‌های صنفی کل کشور نیز با ۱۵ هزار بازرس در قالب ۸ هزار بازرس قیمت‌ها را در بازار رصد می‌کنند.
مدرس خیابانی اضافه کرد: ستاد ویژه تنظیم بازار برای رصد قیمت‌ها در مراکز استان‌ها و شهرستان‌ها نیز به صورت روزانه برگزار می‌شود و روسای سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت در همه استان‌ها به طور مستمر تمامی قیمت‌ها را به دقت رصد می‌کنند.
وی با اشاره به اینکه همه کالا‌ها در بازار به وفور موجود است و هیچگونه کمبود کالایی در کشور وجود ندارد گفت: در تامین کالا‌های ضروری و اساسی هیچگونه مشکلی وجود ندارد به میزان کافی کالا‌ها ذخیره سازی شده است.
قائم مقام وزیر صمت با بیان اینکه عرضه کالا و ارایه تخفیف و حراج‌ها در فروشگاه‌های زنجیره‌ای نیز مانند قبل ادامه دارد و کنترل بازار از طریق سامانه‌های رصد کالا، قیمت و سامانه اعلام موجودی نیز ادامه خواهد داشت، افزود: علاوه بر ابلاغ سازمان حمایت به ۹۶ انجمن تولیدی جهت افزایش ندادن قیمت کالاها، اتاق بازرگانی، صنایع و معادن ایران نیز پشتیبان اجرای این طرح است و تولید کنندگان نیز از این طرح اعلام حمایت کردند تا افزایش قیمت صورت نگیرد.
مدرس خیابانی گفت: هم اکنون بخشی از نگرانی موجود مربوط به حمل و نقل درون شهری است که برای رفع آن هماهنگی‌هایی با وزارت نفت انجام شده است وباید طوری برنامه ریزی شود تا سهمیه بندی بنزین شامل همه ذی حقان در حوزه حمل و نقل شود.
قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی به ضرورت همراهی رسانه‌ها برای اطلاع رسانی مناسب و به موقع به مردم در خصوص تثبیت قیمت‌ها و جلوگیری از هرگونه افزایش قیمت اشاره کرد و گفت: از رسانه‌ها دعوت می‌کنیم تا از فروشگاه‌های زنجیره‌ای و موجودی کالا‌ها بازدید کنند و به مردم در این زمینه اطمینان خاطر دهند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری اولین دوره آموزشی بیس بال در کیش
خبر‌هایی از گلباران و ارادت مردم به مقام شامخ شهدا در استان سمنان
عرضه خودرو‌های وارداتی برقی از مسیر سامانه یکپارچه 
ورزشی‌های هفتم آذر ماه در استان سمنان
برگزاری مسابقات انتخابی تیم ملی ووشو دختران به میزبانی تبریز
تأیید ارزیابی‌های زیرساختی و عملیات فرودگاهی فرودگاه بین‌المللی کیش
کسب مدال برنز توسط کشتی گیر مراغه‌ای
اتمام پروژه انتقال آب ارس به تبریز در گرو تامین اعتبار
پوستر دومین رویداد «الف‌تای مقاومت» رونمایی شد
حضور فرمانده کل سپاه در جلسه شورای راهبری قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص)
گفتگوی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا
شتاب در پیشرفت سایت زباله قائمشهر
حضور تیم دوی صحرانوردی چهارمحال و بختیاری در مسابقات کشوری
امام جمعه رامسر بر حفظ وحدت ملی و حمایت از دولت تأکید کرد
برگزاری کارگاه آموزش‌های پیش از ازدواج در سراب
تکذیب آتش سوزی در جنگل‌های نوشهر
هفته درخشان فوتبال پایه آذربایجان شرقی
اگر این تعطیلی ها نبود آلودگی هوا قطعا بیشتر از الان بود
نجات دو گردشگر گمشده در جنگل‌های اوبن ساری توسط هلال‌احمر
قهرمانان نخستین دوره مسابقات بین‌المللی تنیس آمل معرفی شدند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت بنفش، قرمز و نارنجی آلودگی
فعالیت حضوری مدارس استان کرمان از فردا شنبه ۸ آذر
اجرای طرح زوج و فرد از درب منازل در روز شنبه
دور برگشت لیگ برتر کشتی آزاد در گروه B؛ پیروزی بانک شهر مقابل استقلال جویبار
کیفیت هوا در تاکستان و آبیک "ناسالم" ؛ قزوین "قابل‌قبول"  
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران
اعلام غیرحضوری شدن مدارس در برخی شهرستانهای تهران
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا
پاسخ رهبر انقلاب به نامه نوه سرلشکر شهید حاجی‌زاده
سهمیه‌بندی جدید بنزین از نیمه دوم آذر اجرایی می‌شود
روایتی از یک مهمانی بدون حضور میزبان
جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوا تشکیل می‌شود
کرگلین؛ روستایی که کشاورزی و دامداری را دوباره جان بخشید
ایران حمله تروریستی پهپادی در خاک تاجیکستان را محکوم کرد
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک  (۲ نظر)
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران  (۲ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۲ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
افزایش قیمت بنزین برای نظم‌بخشی مصرف و مبارزه با قاچاق  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)