مازندران
انجیر نوبرانه گلوگاه به بازار آمد
برداشت انجیر نوبرانه از سطح ۸۰ هکتار از زمین های شهرستان گلوگاه در مازندران آغاز شد.

به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، شهرستان ۴۰ هزارنفری گلوگاه در شرق مازندران از جمله شهرهای استان است که با تولید انجیر ارگانیک و سالم، شهرت فراوان یافته است.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان گلوگاه گفت: سالانه بیش از هزار تن انجیر از ۱۶۰ هکتار باغات شهرستان گلوگاه توسط ۱۷۰ بهره بردار برداشت میشود که بیش از ۸۰ هکتار درخت بارور و بقیه بهصورت نهال است.
غلامرضا قنبری افزود: با توجه تازه خوری انجیر در گلوگاه، با ایجاد صنایع تبدیلی میتوان از هدررفت بخش اعظمی از محصولات باغی و انجیر گلوگاه جلوگیری کرد.
او با اشاره به ضرورتهای توجه به صنایع تبدیلی میگوید: یکی از اولویتهای مهم ما در بحث انجیر توجه به صنایع تبدیلی و توجه به این حوزه است که تسهیلات کم بهره به افراد واجد شرایط در قالب سامانه کارا پرداخت میشود.
شهرستان گلوگاه بهعنوان مرکز تولید انجیر مازندران بیشترین سطح زیر کشت و تولید انجیر را در این استان دارا است و همه ساله جوانان زیادی از طریق فروش این میوه دارویی به مسافران و گردشگران، ارتزاق میکنند.