• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۸۲۰۶۴
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۸
اجتماعی » جامعه و شهری

خدمات کارکنان بهشت زهرا؛ برگ زرین افتخاری در تاریخ کشور

معاون اول رییس جمهور با قدردانی و تجلیل از خدمات سازمان و کارکنان بهشت زهرا (س) در دوران شیوع بیماری کرونا تأکید کرد: خدمات و زحمات کارکنان بهشت زهرا به ویژه سالن‌های تطهیر برگ زرین افتخاری در تاریخ کشور است.

خدمات کارکنان بهشت زهرا؛ برگ زرین افتخاری در تاریخ کشور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ؛ آقای اسحاق جهانگیری روز سه شنبه در آیین تجلیل از کارکنان سالن‌های تطهیر سازمان بهشت زهرا (س) که در محل غسالخانه بهشت زهرا انجام شد، تأکید کرد: برای هر بیننده و شنونده‌ای مایه افتخار است که در نهایت رعایت پروتکل‌های بهداشتی و انجام آیین‌های دینی و احترام به متوفی و خانواده آنان، خدمات به مردم در زمان شیوع بیماری کرونا انجام شده است.
معاون اول رییس جمهور با اشاره به گزارش‌های مدیرعامل سازمان بهشت زهرا در زمینه اقدامات انجام شده در طول شیوع بیماری کرونا توسط کارکنان این سازمان افزود: پس از دریافت این گزارش‌ها به این جمع بندی رسیدم که قدردانی در طی یک یادداشت از کارکنان این سازمان کافی نیست و باید در خدمت این زحمتکشان حاضر شده و مراتب قدردانی هیئت دولت جمهوری اسلامی را خدمت این عزیزان و زحمتکشان اعلام کنم.
آقای جهانگیری با بیان اینکه زمانی که یکی از هموطنان فوت می‌کند و با وجود اینکه نزدیکترین افراد متوفی تحت تأثیر هستند، اما برای تدفین جرأت نزدیک شدن به جنازه عزیز از دست رفته خود را ندارند ادامه داد:، اما در چنین شرایط سختی گروهی اعلام آمادگی کردند و با تمام وجود در صحنه حضور یافتند.
معاون اول رییس جمهور خاطرنشان کرد: در دوران شیوع بیماری کرونا دفن فوت شدگان با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و آیین‌های غسل و تدفین با توجه به منویات مقام معظم رهبری و مراجع تقلید انجام شد.
آقای جهانگیری با اشاره به اینکه با وجود چنین شرایط سخت کاری، اما یک نفر نیز از کارکنان بهشت زهرا و سالن‌های تطهیر جان خود را بر اثر بیماری کرونا از دست نداد و با اقدامات انجام شده مبتلایان نیز در آغوش خانواده‌های خود بازگشتند تصریح کرد: در زمان اوج و پیک کرونا در کشور ادارات دولتی تعطیل شده و یا با حضور یک سوم کارکنان خود دورکاری می‌کنند، اما کارکنان بهشت زهرا در سه شیفت کاری به مردم خدمت رسانی می‌کنند.
معاون اول رییس جمهور با اشاره به طولانی شدن و استمرار بحران کرونا در کشور ادامه داد: مجموعه کارکنان بهشت زهرا در طول این دوران با تمام وجود برای خدمت رسانی به خانواده‌های درگذشتگان در صحنه حاضر شدند.
آقای جهانگیری در ابتدای سخنان خود با بیان اینکه بهشت زهرا به دلیل دفن شهدای عزیز هشت سال دفاع مقدس و انقلاب اسلامی و مدافعین سلامت و شهدای آتش نشان برای همه ایرانیان خاطره انگیز است افزود: همه ایرانیان برای الهام گرفتن از روح و راه شهدا به این مکان معنوی سر می‌زنند.
پیش از سخنان آقای جهانگیری نیز مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) با اشاره به اینکه بر اساس گزارش وزارت بهداشت، سازمان بهشت زهرا در صدر رعایت پروتکل‌های بهداشتی بوده است ادامه داد: مدیریت شهری تهران و همچنین این سازمان توانست با برنامه ریزی خوب با بحران کرونا به خوبی مقابله کند تا جایی که کارکنان سالن‌های تطهیر ۹ بار غربالگری شده اند و هیچ یک از این کارکنان با توجه به در معرض خطر و آسیب بودن از بیماری کرونا جان خود را از دست نداده اند.
وی تأکید کرد: خدمات سازمان مدیریت بهشت زهرا در زمان شیوع بیماری کرونا برگ افتخاری برای جمهوری اسلامی ایران بوده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
یادواره ۱۵ شهید روستای مَشتان کازرون
میرزا کوچک جنگلی نمادی از غیرت دینی و پایمردی
قطعات تقلبی خودرو، بلای جان رانندگان ایرانی
پلمب دو واحد دندانپزشکی غیرمجاز در لرستان
جایگاه ایران در جدیدترین رده‌بندی تیم‌های ملی بسکتبال جهان تغییر نکرد
آغاز مرحله دوم رزمایش اقتدار ندسا با شلیک انبوه موشک‌ها
اختصاص بیش از ۹ هزار تن نهاده های دامی برای بهره برداران
تجلیل از قهرمان جهانی پرورش‌اندام مرتضی گل صنم لو در خوی
درخشش تکواندوکار شاهرودی در کشور
کاروان شادی جشنواره ملی نمد در چهارمحال و بختیای
مدارس و دانشگاه‌های سراسر استان تا دوشنبه غیر حضوری شد
گام‌های مرمتی مجموعه فرهنگی و تاریخی سعد آباد
ممنوعیت عرضه و فروش پرندگان وحشی در بازار‌های گیلان
۱۴ آذر، روز جهانی خاک
یک فوتی در حادثه انفجار واحد مسکونی در بوشهر
نجات کودک ۲ ساله گرفتار در خودرو در دزفول
رضایت روستاییان از عملکرد شورا‌ها در عمران وآبادانی
برگزاری مسابقه بزرگ دوومیدانی در کیش
آغاز رقابت بیش از ۳هزار کرمانی در آزمون استخدامی قوه قضائیه
رقابت یک هزار و ۴۳۲ لرستانی در آزمون دانشگاه افسری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه
پایان موفق رزمایش سهند ۲۰۲۵ در همه سناریو‌ها
تداوم بارش باران در خوزستان
احضار حسین‌زاده به کمیته انضباطی
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه
دعوت بانوان ایرانی به یک مهمانی
جزئیات رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
بسته فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۱۳
سفر استانی رئیس جمهور به یاسوج
عناب، بی نصیب از سرمایه گذاری
عیادت رئیس جمهور از رضا امیرخانی
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
پزشکیان: اختیارات لازم را برای رفع مشکلات به مدیران داده‌ام
فقط صورت‌حساب‌های الکترونیکی از اول دی معتبر است
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
انصراف روژان گودرزی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
۱۴۰۰ پرواز در ونزوئلا زیر سایه تحریم‌های واشنگتن  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)
تاکید بر تسریع در پرداخت تسهیلات به متقاضیان ازدواج در خوزستان  (۱ نظر)