پخش زنده 				 				
 		 					امروز: 					 						 					 					- 					 				
 			در سرزمین نخل وآفتاب، نخلهای خرما نگینی شده است در دل کویر که علاوه بر محصول دهی، مکانی تفریخی برای حضور گردشگران است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، سطح زیر کشت خرمای استان ۶۷ هزار و ۴۶۰ هکتار است که از این مقدار ۵۵ هزار هکتار آن بارور و مابقی غیربارور است.
نارویی مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: برداشت خرما از اواسط خرداد ماه با برداشت ارقام زودرسی از قبیل کتومی، نگال و آشوبه آغاز و تا اوایل مهرماه با برداشت ارقام هلیله و رنگنو ادامه دارد.
وی افزود: پیش بینی می شود تا پایان فصل برداشت بیش از ۲۸۰ هزار تن انواع خرما برداشت شود.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: استان سیستان و بلوچستان بعد از کرمان بیشترین سطح زیر کشت و تولید خرما را دارد. خرما ۶۵ درصد سطح زیر کشت محصولات باغی استان را بخود اختصاص داده و بیشترین نقش را در اقتصاد باغداران استان داراست.
وی افزود: حدود ۱۰۰ رقم خرما در استان وجود دارد که از این حیث کم نظیر است.