• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۰۴۰۴
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۰
البرز » اجتماعی

۶۷ محله به‌عنوان مناطق کم‌برخوردار در البرز هدف‌گذاری شده‌اند

استاندار البرز از شناسایی بیش از ۳۲۰ محله کم برخوردار در استان خبر داد و گفت: در حال حاضر ۶۷ محله به‌عنوان مناطق کم‌برخوردار هدف‌گذاری شده‌اند و لازم است شهرداری‌ها بر این‌مناطق تمرکز ویژه ای داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز، مجتبی عبداللهی در نشست قرارگاه مدیریت محله‌محور استان که روز سه‌شنبه ۶ آبان ماه ۱۴۰۴ در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد با اشاره به اهمیت نگاه محله‌محور در اداره امور شهری، اظهار داشت: محلات، کانون‌های اصلی زندگی مردم هستند و هر میزان که خدمات شهری، عمرانی و فرهنگی در این نقاط تقویت شود، رضایتمندی عمومی افزایش خواهد یافت.
 
او افزود: شهرداری‌ها باید با همکاری شورا‌های اسلامی و مدیران محلات، نیاز‌های محلی را احصا و اولویت‌بندی کنند تا پروژه‌های عمرانی، خدماتی و فرهنگی با مشارکت و خواست مردم اجرا شود. این اقدام موجب اعتمادسازی، امیدبخشی و تحکیم ارتباط مردم با نظام و مدیریت شهری خواهد شد.
 
عبداللهی با تأکید بر لزوم تمرکز شهرداری‌ها بر توسعه متوازن محلات، به‌ویژه مناطق کم‌برخوردار، گفت: محله‌محوری، پایه اصلی مدیریت شهری و اجتماعی در استان است و باید با مشارکت مردم و شورا‌های اسلامی شهر‌ها دنبال شود.
 
استاندار البرز با اشاره به شناسایی بیش از ۳۲۰ محله در استان گفت: در حال حاضر ۶۷ محله به‌عنوان مناطق کم‌برخوردار هدف‌گذاری شده‌اند و لازم است شهرداری‌ها در عین توجه به همه محلات، تمرکز ویژه‌ای بر این مناطق داشته باشند تا نابرابری‌ها کاهش یابد و خدمات به‌صورت عادلانه توزیع شود.
 
عبداللهی همچنین با اشاره به برگزاری انتخابات پیش‌روی شورا‌های اسلامی شهر و روستا، تصریح کرد: انتخابات شورا‌ها فرصتی برای حضور پرشور مردم و نمایش همبستگی اجتماعی است. باید با اقدامات امیدبخش در محلات، فضای نشاط و مشارکت را تقویت کنیم تا مردم با رضایت و اعتماد در صحنه حضور یابند.
 
او افزود: هیچ خدمتی بالاتر از جلب رضایت مردم نیست. اگر مردم از عملکرد ما راضی باشند، رضایت الهی نیز حاصل خواهد شد. از همه مدیران محلات، شهرداران و شورا‌ها می‌خواهم از این فرصت برای خدمت صادقانه و پاسخگویی به نیاز‌های مردم نهایت استفاده را ببرند.
 
استاندار البرز در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر ضرورت فرهنگ‌سازی در مصرف آب، برق و گاز گفت: کشور با محدودیت منابع انرژی روبه‌رو است و همه ما باید در مصرف بهینه این منابع مسئولانه رفتار کنیم. اطلاع‌رسانی، آموزش و فرهنگ‌سازی در سطح محلات و مدارس می‌تواند تأثیر زیادی در کاهش مصرف و صرفه‌جویی داشته باشد.
 
عبداللهی در پایان از شهرداری‌ها خواست با استفاده از ظرفیت‌های محلی و همکاری با دستگاه‌های اجرایی، برنامه‌های تسویه و استفاده بهینه از منابع آب در فضا‌های سبز شهری را به‌صورت جدی دنبال کنند و افزود: مدیریت صحیح منابع، توسعه محله‌محور و حضور مؤثر مردم، سه محور اصلی پیشرفت استان البرز در سال جاری خواهد بود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی دهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
نخستین شکست تیم هندبال بانوان نفت وگاز گچساران
بازگشت اعضای تیم فوتسال کمتر از ۱۷ سال به ایران
فعالیت ۲۲۵ صلح یار در مساجد کرمان
اطلاعیه خاموشی برق در بهمئی و دنا
کتاب «فقه خبر» امروز رونمایی می‌شود
شهرداری چلیچه در مرحله پلی آف
آلودگی هوا در ۱۲ شهر خوزستان
روزی برای ناشنوایان
تجلیل از ملی پوش آباده‌ای اعزامی به المپیک آسیایی
یک برد ویک تساوی برای نمایندگان کرمان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان
صعود شاهین گرداب سفلی به تیم اول گروه A
کاهش تصادفات جاده ای نیازمند فرهنگ سازی است
میدان امیر چخماق یزد
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (دهم آبان ۱۴۰۴)
آسمانی صاف در بیشتر مناطق کشور
نخستین شهید محراب، مرزبان فقاهت و جهاد
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۰ آبان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تأکید امام جمعه ساری بر تزریق نگاه بصیرتی به نسل جوان
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
نتایج کامل رقابت‌های ایران در بازی‌های آسیایی جوانان
لیگ برتر کشتی آزاد؛ پیروزی استقلال جویبار مقابل مدعی عنوان قهرمانی
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
نتایج دیدارهای هفته نهم لیگ برتر فوتبال
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
اسرائیل منابع کافی برای مقابله با موشک‌های ایرانی را نداشت
لاریجانی: باید از اختلافات عبور کنیم
ایران و روسیه در برابر سیاست‌های غرب برادرانه ایستاده‌اند
با توجه به نوع تهدید، پدافند غیرعامل بازآرایی می‌شود
توافق چین و آمریکا از منظر رسانه انگلیسی
رای گیری کم سابقه دو حزبی بر ضد ترامپ در سنای آمریکا
ساپینتو: به تیمم افتخار می‌کنم، عالی بودیم
ثابت کردید برای رسیدن به قله‌ها، مانعی وجود ندارد
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ  (۳ نظر)
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
افتتاح‌ زمین چمن مصنوعی در جغتای  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
نخستین جشنواره حجاب بانوی ایرانی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)