• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۴۷۲۹۲
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۵ - ۲۳:۰۵
خوزستان » اجتماعی

آماده‌باش کامل نیرو‌های راهداری خوزستان برای بازگشت زائران مراسم تشییع رهبر شهید

سرپرست اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان از آماده‌باش کامل نیرو‌های راهداری و پشتیبان برای بازگشت زائران مراسم تشییع رهبر شهید خبر داد.

آماده‌باش کامل نیرو‌های راهداری و پشتیبان برای بازگشت زائران مراسم تشییع رهبر شهید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، یزدان خسروی اظهار کرد: حدود ۹۸ درصد استفاده‌کنندگان از ناوگان حمل‌ونقل عمومی برون‌شهری در قالب کاروان به مراسم تشییع رهبر شهید اعزام شدند؛ از این‌رو، بازگشت آنان نیز با همان کاروان‌ها و بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده صورت می‌گیرد.

وی افزود: کمتر از ۲ درصد استفاده‌کنندگان از ناوگان حمل‌ونقل عمومی برون‌شهری از طریق خرید بلیت و خارج از قالب کاروان جابه‌جا شدند و از زمان اعزام تا بازگشت، تمامی نیازهای خدماتی و پشتیبانی سفر برای آنان پیش‌بینی شده است و نیز اتوبوس‌های پشتیبان نیز در مقاطع مختلف زمانی، کاروان‌ها را همراهی خواهند کرد.

خسروی با اشاره به تمهیدات پیش‌بینی‌شده برای بازگشت زائران گفت: ۳۲۰ نیروی راهدار در ۳۸ راهدارخانه استان به‌صورت آماده‌باش مستقر هستند و در نقاط مستعد وقوع تصادف، با اجرای اقدامات آشکارسازی و ایمن‌سازی، خدمات لازم را به کاربران جاده‌ای ارائه می‌کنند.

وی ادامه داد: تیم‌های گشتی پلیس‌راه نیز از پنجشنبه گذشته تا پایان هفته جاری در محورهای استان مستقر شده‌اند و علاوه بر امکانات موجود، ۶ دستگاه خودروی سواری و ون برای اجرای گشت‌های کنترل نامحسوس در اختیار پلیس‌راه قرار گرفته است.

سرپرست اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان همچنین از نظارت مستمر بر مجتمع‌های خدمات رفاهی بین‌راهی خبر داد و بیان داشت: تیم‌های بازرسی به‌صورت مداوم از ۶۶ مجتمع خدمات رفاهی استان بازدید می‌کنند تا هرگونه نقص احتمالی در کوتاه‌ترین زمان برطرف شود و خدمات مطلوبی به مسافران ارائه شود.

وی با بیان اینکه اعزام زائران از روز جمعه آغاز شده است، تصریح کرد: تاکنون ۶۷۸ دستگاه اتوبوس از خوزستان به مقصد تهران، قم و بخشی نیز به مقصد خراسان رضوی اعزام شده و نزدیک به ۱۸ هزار نفر از طریق ناوگان حمل‌ونقل عمومی جابه‌جا شده‌اند.

خسروی افزود: بر اساس آمار سامانه‌های ترددشمار، چهاردهم تیرماه اوج سفرها ثبت شد و تردد در محورهای مواصلاتی استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۶ درصد افزایش یافت که معادل حدود ۱۵ هزار و ۵۰۰ دستگاه خودرو است.

سرپرست اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان با اشاره به متوسط چهار سرنشین برای خودروهای شخصی و ظرفیت ناوگان اتوبوسی به‌کارگرفته‌شده، گفت: با این محاسبه، نزدیک به ۶۲ هزار نفر از طریق محورهای زمینی خوزستان راهی تهران، قم و خراسان رضوی شده‌اند.

یزدان خسروی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به آخرین وضعیت پایانه مرزی شلمچه، گفت: این پایانه پس از آسیب‌دیدگی ناشی از حمله رژیم صهیونیستی، به‌صورت شبانه‌روزی در حال آماده‌سازی و تکمیل زیرساخت‌هاست و اکنون از آمادگی کم‌سابقه‌ای برای خدمات‌رسانی به زائران برخوردار است.

وی افزود: بخش عمده زیرساخت‌های مورد نیاز برای خدمات‌رسانی در اربعین حسینی فراهم شده و اقدامات باقی‌مانده نیز پیش از آغاز سفرهای اربعین تکمیل خواهد شد.

سرپرست اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان از رانندگان خواست ضمن رعایت سرعت مطمئنه و قوانین راهنمایی و رانندگی، پیش از سفر از طریق سامانه ۱۴۱ سازمان راهداری، از آخرین وضعیت محورهای مواصلاتی مطلع شوند.

در حالی که تهران وارد مذاکرات جدی با واشنگتن شده بود، بامداد ۹ اسفند ۱۴۰۴، ‌حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی و جمعی از خانواده ایشان در پی حمله رژیم صهیونیستی و آمریکا به شهادت رسیدند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گذرنامه‌های اربعین در کمتر از ۴۸ ساعت به متقاضیان تحویل می‌شود
هوشمندسازی شبکه برق میبد شتاب گرفت
مهر و موم موتور تلمبه‌های غیر مجاز بالادست کرخه نور در خوزستان
بازدید استاندار تهران از چند طرح عمرانی در اسلامشهر 
یک کشته در واژگونی خودرو سواری در جاده جهرم به فسا
«ملت امام حسین (ع) از کربلا تا ایران» در کتابفروشی ها
رایزنی با کشور‌های بریکس برای تقویت همکاری‌های دارویی و فناورانه سلامت
اعلام قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران
‌رفع مشکلات قطعی آب در آشخانه با پیگیری خبرنگار صدا و سیمای خراسان شمالی
کلنگ‌زنی بوستان ۳ هکتاری ایران‌جان در کمال‌شهر
برون‌سپاری خدمات فنی به نظام مهندسی کشاورزی
رهبر شهید آموزش و پرورش را محور تربیت نسل آینده می‌دانستند
تشکیل دو هزار پرونده تخلف برای واحد‌های صنفی هرمزگان
۶ میلیون لیتر نفت‌گاز برای ناوگان اربعین تامین شد
قهرمان ووشوی اردبیل راهی ناگویا شد
رفع موانع تولید در دستور کار دولت است
چمران: امیدواریم نیرو‌های مسلح دو برابر پاسخ دشمن را بدهند
تأکید دستگاه قضایی بر تسریع در ایمن‌سازی و دو بانده شدن محور رفسنجان–نوق
ارادات مردم به ولی امر مسلمین در حماسه تشییع رهبر شهید
میزبانی زنجان از رویداد ملی «اقلیم شعر» با حضور ۱۱۰ شاعر جوان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فراخوان نام نویسی آزمون استخدامی سازمان منطقه آزاد کیش
فقط ۲ روز تا پایان مهلت استفاده از اعتبار کالابرگ باقی مانده است
انفجارهای شدید در بحرین، کویت، امارات و شمال عراق
برگزاری امتحانات نهایی پایه دوازدهم در روز سه‌شنبه ۳۰ تیرماه
هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند
ادامه حملات تجاوزکاران آمریکایی به خاک ایران
ایران با استفاده از موشک‌های جدید، اوضاع را تغییر خواهد داد
بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور از مجتمع گاز پارس جنوبی
زلزله کرمانشاه آسیبی به تاسیسات آب و برق وارد نکرده است
یمن محاصره دریایی عربستان سعودی را آغاز کرد
علی آبادی: اولویت تامین برق با مردم جنوب کشور است
اعتراض و واکنش منفی هواداران به حضور ترامپ در فینال جام جهانی
حادثه دریایی نزدیک سواحل عمان
امتحانات نهایی دانش آموزان، سه‌شنبه ۳۰ تیر برگزار می شود
بیش از ۸۰۰ مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی تا نیمه مرداد وارد مدار می‌شود
تعویض رایگان موتور‌های قدیمی کولر با موتور‌های کم مصرف جدید در خراسان جنوبی  (۴ نظر)
اعدام دو تن از عوامل جنایات میدان شهید علیخانی اصفهان  (۲ نظر)
حمله کوبنده سپاه به پایگاه آمریکا در الازرق اردن  (۱ نظر)
سرلشکر عبداللهی: به‌هرگونه وحشی‌گری دشمن پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند  (۱ نظر)
ادامه حملات تجاوزکاران آمریکایی به خاک ایران  (۱ نظر)
با شکست طرح کریدور جنوبی، نقشه آمریکا در نطفه خفه شد  (۱ نظر)
اعتراض و واکنش منفی هواداران به حضور ترامپ در فینال جام جهانی  (۱ نظر)
مالزی گسترش شهرک‌سازی در اراضی اشغالی را به شدت محکوم کرد  (۱ نظر)
عملیات گستره بازداشت عوامل داعش در ترکیه  (۱ نظر)
پرداخت مطالبات گندم‌کاران از ۹۳ همت گذشت  (۱ نظر)
چهار جاده شریانی جنوب کشور مسدود است  (۱ نظر)
اعتراض به میزبانی از نماینده اماراتِی حامی رژیم صهیونیستی در مالزی  (۱ نظر)
۶۳ ملک قاچاقچیان مواد مخدر به ارزش ۳ همت مصادره شد  (۱ نظر)
قطع تلفن و اینترنت همراه در شمال هرمزگان  (۱ نظر)